|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
diava
tak jsem to zkoušel stou diavou na ty klapky u BMM spínač volnoběhu a polohy klapky, měl jsem k dispozici tři klapky jedna jela jak hodinky, druhá vypadávala a třetí neříkala nic, měřil jsem to ohmetrem, rozebral a čistil diavou a v obou případech napružil ty sběrné kartáče nebo jak to nazvat, výsledek byl asi takový jak při požití acilpirinu když nepomůže tak neublíží, nakonec jsem vzal smirgl asi kolem 600 jemný a ten tištěný odpor jsem normálně pobrousil, účinek byl 100% po montáži šel plynulý signál po celou dobu otvírání ma zavírání klapky miloš
|
19.9.07, 20:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: diava
slovacek.milos píše: tak jsem to zkoušel stou diavou na ty klapky u BMM spínač volnoběhu a polohy klapky, měl jsem k dispozici tři klapky jedna jela jak hodinky, druhá vypadávala a třetí neříkala nic, měřil jsem to ohmetrem, rozebral a čistil diavou a v obou případech napružil ty sběrné kartáče nebo jak to nazvat, výsledek byl asi takový jak při požití acilpirinu když nepomůže tak neublíží, nakonec jsem vzal smirgl asi kolem 600 jemný a ten tištěný odpor jsem normálně pobrousil, účinek byl 100% po montáži šel plynulý signál po celou dobu otvírání ma zavírání klapky miloš
Fakt jsi to přebrousil? a to jsi brousil ten potenciometr nebo ty kartáčky nebo kontakty co po něm choděj?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
19.9.07, 20:30 |
|
|
ventYl
|
na osetrovanie kontaktov a odporovych drah sa svojho casu pouzival olej Kontaktol.
ale pocul som aj to, ze nanho strasne nadavaju.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
19.9.07, 21:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: diava
Kristensen píše: slovacek.milos píše: tak jsem to zkoušel stou diavou na ty klapky u BMM spínač volnoběhu a polohy klapky, měl jsem k dispozici tři klapky jedna jela jak hodinky, druhá vypadávala a třetí neříkala nic, měřil jsem to ohmetrem, rozebral a čistil diavou a v obou případech napružil ty sběrné kartáče nebo jak to nazvat, výsledek byl asi takový jak při požití acilpirinu když nepomůže tak neublíží, nakonec jsem vzal smirgl asi kolem 600 jemný a ten tištěný odpor jsem normálně pobrousil, účinek byl 100% po montáži šel plynulý signál po celou dobu otvírání ma zavírání klapky miloš
Fakt jsi to přebrousil? a to jsi brousil ten potenciometr nebo ty kartáčky nebo kontakty co po něm choděj?[/quote
prostě mi to nedalo, klapky jsou vesměs z havárek a ta co nejela tak měla potíže že si volnoběh dělal co chce a hlásilo to i závadu spínač volnoběhu a poloha klapky, tak jsem to prostě vyzkoušel a když diava nezabrala vidím pod svěrákem šestistovku papír tak jsem to lízl a jelo to, nebude to asi unirzální lék, protože tam jsou ještě letované kontakty a asi nějaký polovodič, tak se musí ještě měřit příslušný kontakt na tu odporovou dráhu miloš
|
20.9.07, 06:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
opravoval jsem jednu klapku kde nešlo přidat plyn, C3
na potenciometry se nedalo vůbec dostat, klapka se nedala rozebrat, diavu jsem tam nalil, s klapkou několikrát potočil
diavu jsem vylil vyfoukal kompresorem a šlape
problém byl že ráno signál o poloze klapky vypadl miloš
|
29.1.10, 07:36 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|