Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
Vít Široký píše: všiml jsem si, že michalkatka bydlí v Senci, je to kousek od CZ-SK hranice. V tom městě je nádherné jezero, tedy vlastně dvě, opravdu velký kemp... to by bylo parádní místo. Je to kousek od Bratislavy, cestu z ČR je možné absolvovat i přes legendární kopec Baba (je to doufám on, mezi obcemi Malacky a Pezinok?), jestliže se tam nepojedou zrovna závody.
taky kachnis to ma potom veelmi daleko
pre mna samozrejme idealne miesto
ale myslim ze ten kemp je dost drahy
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.9.07, 20:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Nepojedem po dálnici ze ne - pac koukám že do Malaček vede ??? Známku nechci... už kvuli prachum...a co maj rikat Plzenáci ???
To jak mi pojedem 200 km a oni 400 ??? Jen tak pro prdel...ne proste Vysocina a basta...navrhuju treba Dářko nebo neco jiniho no...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
22.9.07, 20:23 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
deekay píše: Vít Široký píše: všiml jsem si, že michalkatka bydlí v Senci, je to kousek od CZ-SK hranice. V tom městě je nádherné jezero, tedy vlastně dvě, opravdu velký kemp... to by bylo parádní místo. Je to kousek od Bratislavy, cestu z ČR je možné absolvovat i přes legendární kopec Baba (je to doufám on, mezi obcemi Malacky a Pezinok?), jestliže se tam nepojedou zrovna závody. taky kachnis to ma potom veelmi daleko pre mna samozrejme idealne miesto ale myslim ze ten kemp je dost drahy je drahý, to je pravda, ale víkend bych tam klidně strávil, ovšem za předpokladu vody dost teplé ke koupání a funkčních tobogánů... znám to tam docela dobře, byl jsem tam mnohokrát
|
22.9.07, 20:23 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Martin 007 píše: Nepojedem po dálnici ze ne - pac koukám že do Malaček vede ??? Známku nechci... už kvuli prachum...a co maj rikat Plzenáci ??? To jak mi pojedem 200 km a oni 400 ??? Jen tak pro pr**l...ne proste Vysocina a basta...navrhuju treba Dářko nebo neco jiniho no... asi by se dalo jet jinudy než po dálnici, já bych taky o známku nestál... a taky nikoho nenutím, jen mě to napadlo, je to tam fakt pěkný
|
22.9.07, 20:24 |
|
|
Šemik
|
Martin 007 píše: Nepojedem po dálnici ze ne - pac koukám že do Malaček vede ??? Známku nechci... už kvuli prachum...a co maj rikat Plzenáci ??? To jak mi pojedem 200 km a oni 400 ??? Jen tak pro pr**l...ne proste Vysocina a basta...navrhuju treba Dářko nebo neco jiniho no...
Proč to množné číslo
Já bych se na slovensko podival..
Budu celý ten třičtvrtě rok od teď žrát jen rohlíky a budou i finance
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
22.9.07, 20:26 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
taky kachnis to ma potom veelmi daleko
ses hodnej ze na me myslis, ale tak nejak je mi to jedno, pac na vysocinu je to taky dalka a radsi bych treba do toho SK nez na vysocinu... videl bych to na tu boleslav anebo SK nekde u hranic...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.9.07, 20:30 |
|
|
Kristensen
|
Já bych taky klidně zavítal do SK ale to teda když už tak bych si vzal na pátek dovolenou abych mohl jet už ve čtvrtek odpoledne.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.9.07, 20:31 |
|
|
michalkatka
|
Vít Široký píše: všiml jsem si, že michalkatka bydlí v Senci, je to kousek od CZ-SK hranice. V tom městě je nádherné jezero, tedy vlastně dvě, opravdu velký kemp... to by bylo parádní místo. Je to kousek od Bratislavy, cestu z ČR je možné absolvovat i přes legendární kopec Baba (je to doufám on, mezi obcemi Malacky a Pezinok?), jestliže se tam nepojedou zrovna závody.
máš pravdu , to nie je zlý nápad... ale aj tak nás je zo slovenska málo, moc reálne to nevidím..
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
22.9.07, 20:42 |
|
|
Kubas
|
kachnis píše: taky kachnis to ma potom veelmi daleko
ses hodnej ze na me myslis, ale tak nejak je mi to jedno, pac na vysocinu je to taky dalka a radsi bych treba do toho SK nez na vysocinu... videl bych to na tu boleslav anebo SK nekde u hranic...
Ta Boleslav by nemusela být špatná,ale zase je do dál pro slovenske kolegy...
_________________ Škoda Rapid 130. Rok výroby 1984, výkon 43 kW
|
22.9.07, 20:45 |
|
|
Kristensen
|
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.9.07, 20:53 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to můžeme, klidně zejtra, stejně tam jedu
|
22.9.07, 20:54 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Ta Boleslav by nemusela být špatná,ale zase je do dál pro slovenske kolegy...[/quote]
proto rikam, SK nebo boleslav.. protoze je nefer aby srazy byly jen v cechach kdyz na slovensku jezdi skodovek vic nez u nas...a proto by se to krapet s ohledem na vsechny stridat...je treba blbina aby byl sraz treba ve varech
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.9.07, 20:57 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
vary opravdu ne, neumim rusky, ani bych se nemohl zeptat na cestu
|
22.9.07, 21:00 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
kachnis píše: Ta Boleslav by nemusela být špatná,ale zase je do dál pro slovenske kolegy... proto rikam, SK nebo boleslav.. protoze je nefer aby srazy byly jen v cechach kdyz na slovensku jezdi skodovek vic nez u nas...a proto by se to krapet s ohledem na vsechny stridat...je treba blbina aby byl sraz treba ve varech [/quote]
ide ale o to kolko nas je na techwebe slovakov a kolko ludi by sa chcelo zucastnit. ale vela nas nie je, ja, michal, peter50kW, ventYl, to su taki najskalnejsi co ma napadaju
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.9.07, 23:22 |
|
|
ventYl
|
jo jo, asi tak, navyse ja to mam len k ceskym hraniciam okolo 450 ~ 500 km :)
ja proti konaniu v cechach nie som, ale rozhodne nie niekde v strednych cechach, alebo dalej
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
23.9.07, 08:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|