|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
CROWACK
|
Ondras83 píše: tak supr.................... ložisko na klice (simák) tak to je vopravdu OK, už sem držel kladivo že do toho fláknu *cenzurováno*, je to svině německá, no spíš ty japonský ložiska a madarská klika....
kup si URAL, není nad poctivý ruský železo...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.9.07, 23:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Kristensen píše: Ondras83 píše: tak supr.................... ložisko na klice (simák) tak to je vopravdu OK, už sem držel kladivo že do toho fláknu *cenzurováno*, je to svině německá, no spíš ty japonský ložiska a madarská klika.... ale aspoň sem dneska máknul na felince (jen doufám že mě s ní nebude fotr jezdit do lesa) Pokud ti s ní jezdí do lesa jen proto že má kouli tak ji sundej a schovej
nn nemá ani závěs, ale já si to teď šlechtim a fotřik to bude využívat jako prostě pracovní auto (ikdyž má fáčko) no ale to je jedno, to budu řešit až budu jezdit
jinak na tahání dřeva máme traktor (teda spíš traktůrek , ale fachá moooc dobře)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.9.07, 18:05 |
|
|
Šemik
|
To je motor z octavie?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.9.07, 18:09 |
|
|
Kristensen
|
ty krááávo to je strojovna
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.9.07, 18:17 |
|
|
Radic
|
a z naseho stroje takove nadseni nebylo
http://youtube.com/watch?v=5gfoyELNjzw
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
23.9.07, 22:48 |
|
|
Ondras83
|
Šemik píše: To je motor z octavie?
jj z oktávky, i převodovka, zadní náprava a přední diferák no a jeto 4x4, předek je spojenej s trabantem zadek 16" a předek 12" kola odkaz hodim později, sem ve škole
|
25.9.07, 11:01 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
hustej trakturek
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
25.9.07, 13:26 |
|
|
Ondras83
|
další foto
www.nasetraktory.cz
forum>traktory domácí výroby>Karlik no a je to tam
jestli chcete víc, jeďte na www.nasetraktory.cz a tam najděte ve "vlečky a jiná příslušenství" "radlice" no tam je taky dost , možná to hodim i sem
|
25.9.07, 16:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|