|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Cvoky
|
Felicia svetla :(
Zdravim. mame taky problem, ze ked zapnem stretavacie svetla, tak sa same zapnu aj dialkove a v kuse svietia. ked mam len obrysove tak nesvietia, iba parkovacky, no akonahle zapnem stretavacie, svietia aj dialkove. co s tym?
|
24.9.07, 13:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Tak zkus při rožlých světlech postupně vytahovat relátka, až zjistíš, který je od dálkových a jestli ty dálkový zhasnou, tak máš zpečený kontakty a kup nový, taky může být zpečenej kontakt v páčce pod volantem, nebo upálená kostra ve světlech.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.9.07, 14:18 |
|
|
cyz
|
Re: Felicia svetla :(
Cvoky píše: Zdravim. mame taky problem, ze ked zapnem stretavacie svetla, tak sa same zapnu aj dialkove a v kuse svietia. ked mam len obrysove tak nesvietia, iba parkovacky, no akonahle zapnem stretavacie, svietia aj dialkove. co s tym?
Přesně tohle můžou dělat špatné kontakty v konektorech v předních světlech
|
24.9.07, 17:00 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem to měl přepinač lucas asi pětikilo, výměna, novodobá závada , volant dolu a oba kryty miloš
|
24.9.07, 21:27 |
|
|
Cvoky
|
slovacek.milos píše: já jsem to měl přepinač lucas asi pětikilo, výměna, novodobá závada , volant dolu a oba kryty miloš
aj ja to vidim na ten prepinac, tak volant dole, tesim sa
|
25.9.07, 10:56 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|