|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Záměna hlavic rozdělovačů
Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Záměna hlavic rozdělovačů
Zdravim, při koukání se na fotky motoru Š 100 mě napadla taková otázečka : Jsou mezi sebou navzájem záměnné hlavice rozdělovačů Š 742M a Š100 s velkym rozdělovačem? Takhle z fotky se mi zdají dost podobné. Myslim si ale že to je nereálné (už kvůli palcům), ale přesto by mě zajímaly vaše názory. Dík za odpovědi
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
7.6.06, 11:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Záměna hlavic rozdělovačů
no jentak zamenit nejdou...mozna by sli i spalcem, fakt me to jeste nikdy nenapadlo,tak nevim...to chces tunit rapida rozdelovacem ze stovky??
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.6.06, 10:37 |
|
|
Martin
|
Myslím, že i kdyby se vyměnil palec tak ta hlavice tam nepůjde.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
8.6.06, 11:17 |
|
|
Šemik
|
kachnis píše: no jentak zamenit nejdou...mozna by sli i spalcem, fakt me to jeste nikdy nenapadlo,tak nevim...to chces tunit rapida rozdelovacem ze stovky??
To vůbec ne, nejsem tuzingář, jen mě to tak napadlo když jsem se koukal na tu fotku.
|
8.6.06, 13:02 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak to jo...uz sem se bal
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.6.06, 13:54 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Šemik píše: Zdravim, při koukání se na fotky motoru Š 100 mě napadla taková otázečka : Jsou mezi sebou navzájem záměnné hlavice rozdělovačů Š 742M a Š100 s velkym rozdělovačem? Takhle z fotky se mi zdají dost podobné. Myslim si ale že to je nereálné (už kvůli palcům), ale přesto by mě zajímaly vaše názory. Dík za odpovědi
Casti mezi sebou zamenne nejsou.
Nouzove lze pouzit celej rozdelovac, pokud se nepletu, jakz takz to asi pojede. Ale za spravny predstih ve vsech rezimech bych ruku do ohne nedal.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
9.6.06, 07:10 |
|
|
krf
|
Viky píše: Šemik píše: Zdravim, při koukání se na fotky motoru Š 100 mě napadla taková otázečka : Jsou mezi sebou navzájem záměnné hlavice rozdělovačů Š 742M a Š100 s velkym rozdělovačem? Takhle z fotky se mi zdají dost podobné. Myslim si ale že to je nereálné (už kvůli palcům), ale přesto by mě zajímaly vaše názory. Dík za odpovědi Casti mezi sebou zamenne nejsou. Nouzove lze pouzit celej rozdelovac, pokud se nepletu, jakz takz to asi pojede. Ale za spravny predstih ve vsech rezimech bych ruku do ohne nedal.
Malý rozdělovaž ze š100 je jinej než velkej ze 120... a nemá jednu regulaci... myslím že podtlakovou
_________________ brouk pytlík-všechno znám, všechno vím, všude jsem byl
|
9.6.06, 08:08 |
|
|
Šemik
|
krf píše: Viky píše: Šemik píše: Zdravim, při koukání se na fotky motoru Š 100 mě napadla taková otázečka : Jsou mezi sebou navzájem záměnné hlavice rozdělovačů Š 742M a Š100 s velkym rozdělovačem? Takhle z fotky se mi zdají dost podobné. Myslim si ale že to je nereálné (už kvůli palcům), ale přesto by mě zajímaly vaše názory. Dík za odpovědi Casti mezi sebou zamenne nejsou. Nouzove lze pouzit celej rozdelovac, pokud se nepletu, jakz takz to asi pojede. Ale za spravny predstih ve vsech rezimech bych ruku do ohne nedal. Malý rozdělovaž ze š100 je jinej než velkej ze 120... a nemá jednu regulaci... myslím že podtlakovou
Psal jsem velkej Š 100 a 120M a ne malej Š100 a 120M
|
9.6.06, 11:39 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
[a stovky meli velkej rozdelovac??? ja mel za to ze velkej se zacal davat az na bloky motoru s plnoprutokem, cili na Emkovy skudky...nebo mi neco uniklo???
|
9.6.06, 11:55 |
|
|
Návštěvník
|
Ten malej rozdelovac( prumer snad 53 mm) bez podtlaku mely snad akorat nektery 1000 MB, pak od toho paskvilu Boleslav utekla a delala az do konce klasicky velky-nejdriv zelezny a snad od eMek hlinikovy telo a vetsi vicko rozdelovace a jiny palec-jako Favo. Petr
|
10.6.06, 14:26 |
|
|
Šemik
|
kachnis píše: [a stovky meli velkej rozdelovac??? ja mel za to ze velkej se zacal davat az na bloky motoru s plnoprutokem, cili na Emkovy skudky...nebo mi neco uniklo???
Stovky měli buď onen malý rozdělovač jako užovky a nebo takový velký, tvarově trochu podobný eMkovýmu
|
10.6.06, 15:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|