Co sa nam pokazi cestou na zraz :D
Co sa nam pokazi cestou na zraz :D
Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
cyz píše: deekay píše: Lizatko vydrzalo, Bukajovi 3 krat diki Nevytřepalo to z vás duši cestou zpátky? Některé ty úseky byly docela hardcore i pro mě se sériovým podvozkem...
da da da da da da da dalo sa
edit: za kazdy 100 metrovy usek asfaltu som bol vdacny to bolo nieco ako nádych a potom zadrzat dych
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.7.07, 14:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Copa? Nelibi se vam D1? Me taky ne, ale je to dobra proverka tlumicu, kdyz nechcete aby to drncalo, musite jet pres 160. By me zajimalo kam jdou ty penize z mytnyho ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.7.07, 14:38 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Matthes píše: Copa? Nelibi se vam D1? Me taky ne, ale je to dobra proverka tlumicu, kdyz nechcete aby to drncalo, musite jet pres 160. By me zajimalo kam jdou ty penize z mytnyho ... já bych věděl, jeslti to je teda jedna hromádka, u nás teď třeba vyfrézovali kopec, tři proudy tam na kusu jsou, délka tak 2km. No a udělali novej asfalt. Akorát před tím tam nebyla jedna díra a dokonce ani koleje, nekopali tam žádnou vodu, telefon, prostě nic. Jen to předělali, ale naprsoto nic tomu nebylo. Jeslti se to takhle dělá všude, tak se ani nedivím, že se z D1 pomalu stává zkušební polygon pro výrobce terénních vozidel. Ještě že po ní nemusim
|
30.7.07, 14:49 |
|
|
Radic
|
to se nekdo ma ze nemusi po dalnici...ja sem na ni celkem casto je to fakt humus...snad jen v levem pruhu kudy jezdi vladni limuziny se to da snest.
Jinak mimo tema..dneska sem se byl podivat na Rapida a uz se varily zadni lemy!!! takze zitra si pro nej jedu doufam ze to nebude stat moc korunek
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
30.7.07, 14:53 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Radic píše: to se nekdo ma ze nemusi po dalnici...ja sem na ni celkem casto je to fakt humus...snad jen v levem pruhu kudy jezdi vladni limuziny se to da snest. Jinak mimo tema..dneska sem se byl podivat na Rapida a uz se varily zadni lemy!!! takze zitra si pro nej jedu doufam ze to nebude stat moc korunek
blahozelam
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.7.07, 14:55 |
|
|
michalkatka
|
mne sa našťastie nepokazilo nič, však škodovky sa nekazia....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.7.07, 15:49 |
|
|
Bukaj
|
Mně se cestou zpátky pokazila u Pastelky nádrž - musel jsem brát benzín... A u benzínky se mi ještě pokazila peněženka - bylo v ní málo peněz...
Ale na benzín do Prahy to stačilo...
A v Praze jsem přesedlal na obouchané Å s plnou nádrží a k Březnici do tábora jsem dojel vpohodě a klidu za svistotu větru dírou mezi dveřmi a prahem...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
5.8.07, 12:24 |
|
|
Cvoky
|
Re: Co sa nam pokazi cestou na zraz :D
deekay píše: no tipujte
nechcem sa nikoho dotknut, ale 3 - 4 krat do roka jazdim na otocku na rakusko - svajciarske hranice,
cca 1300 tam a 1300 spat, takze keby som sa mal bat ze sa nieco pokazi, asi by som sedel doma na zadku
je pravda ze pravidelna udrzba je na prvom mieste, a auto sa Ti potom odvdaci ze sa neposere niekde na pol ceste
|
25.9.07, 11:10 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Co sa nam pokazi cestou na zraz :D
a co mas za stroj??? 120ku???
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
25.9.07, 13:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|