|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Lukáš
|
Elektrika po oprave
Chtel bych se Vas zeptat na toto: Mel jsem nedavno v servise auto s opravou dobijeni baterie.. Jedna se o Favorita 94. Vse uz funguje super.. ale mam takovy problem ze mi nejde klakson, havarijni svetla, pak dalkove svetla jak se pritahne k sobe packa - nevim jak se to jmenuje presne... vystrazna blikacka nebo tak neco:D zajimalo by me cim to muze byt? Mam zajet do servisu at to daji do kupy a je to nejak vice rozvrtane... nebo tam mohli zapomenout jen pripojit nejaky konektor? V pripade ze zapomeli, tak mohl by mi tady nekdo rict jaky a kde? Dekuji
|
25.9.07, 21:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: Elektrika po oprave
Lukáš píše: Chtel bych se Vas zeptat na toto: Mel jsem nedavno v servise auto s opravou dobijeni baterie.. Jedna se o Favorita 94. Vse uz funguje super.. ale mam takovy problem ze mi nejde klakson, havarijni svetla, pak dalkove svetla jak se pritahne k sobe packa - nevim jak se to jmenuje presne... vystrazna blikacka nebo tak neco:D zajimalo by me cim to muze byt? Mam zajet do servisu at to daji do kupy a je to nejak vice rozvrtane... nebo tam mohli zapomenout jen pripojit nejaky konektor? V pripade ze zapomeli, tak mohl by mi tady nekdo rict jaky a kde? Dekuji
Nejspíš něco zapomněli zapojit zpátky, asi konektor od lucasu ale tohle bych jim určitě reklamoval, je to odfláknutá práce. Měl sis to hned překontrolovat a nepřevzít si to auto....
|
25.9.07, 21:48 |
|
|
Lukáš
|
Mam to pres znameho, takze to nechci nejak hrotit... se to stane... chtel bych to opravit sam jestli to je mozne a neni to slozite... jestli jo tak to tam samozrejme povezu...
|
25.9.07, 21:49 |
|
|
cyz
|
Lukáš píše: Mam to pres znameho, takze to nechci nejak hrotit... se to stane... chtel bych to opravit sam jestli to je mozne a neni to slozite... jestli jo tak to tam samozrejme povezu...
Nic složitého to není, prostě sundej kryt od sloupku volantu (spodní 1 šroubek zespodu, vrchní myslím 2 šroubky) a podívej se na konektory na lukasech, příp. všechny dotlač....jestli to nebude tam tak zkus pojistkovou skříň a potom jedině konektory vevnitř v přístrojové desce...jistější by bylo kdyby sis do toho servisu aspoň zavolal ať ti aspoň řeknou co tam přesně dělali, to je těžko takhle po netu...
|
25.9.07, 21:54 |
|
|
Nepér
|
Nejdou: vnitřní světlení, brzdová světla, klakson, varovné osvětlení, hodiny.
Devátá pojistka z leva, 15A, označená jako "30".
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
Naposledy upravil Nepér dne 25.9.07, 21:56, celkově upraveno 1
|
25.9.07, 21:55 |
|
|
Lukáš
|
jo jo jo ... presne tak... presne to nejde co jsi ted napsal... dik moc
|
25.9.07, 21:55 |
|
|
Lukáš
|
jeste z ktere strany se ty pojistky pocitaji? z leve nebo z prave? je to 94
|
25.9.07, 21:57 |
|
|
Nepér
|
Trochu jsem to poupravil..., stačilo hledat tady... http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=169
|
25.9.07, 21:57 |
|
|
Lukáš
|
Ted me ale zarazi ze je ta pojistka spatna... zeby tam byl nejaky problem? Vymenim tu pojistku a zkusim to, doufam ze tim nenadelam v aute paseku ale... co myslis ty? Dik
|
25.9.07, 22:08 |
|
|
Nepér
|
Podle mě shořela, když s tím něco dělali. V nejhorším zase odejde, pak je třeba hledat problém.
|
25.9.07, 22:49 |
|
|
ventYl
|
mozno pri oprave v motorovom priestore niekde zavadil o konektor a hodil to do skratu a proste si toho nevsimol...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
26.9.07, 09:16 |
|
|
Jindrich26
|
Dobry den,mam favorita 91,a nechal jsem spravit gumove tesneni pod vzduchovym filtrem,a pri oprave mi vymenili i ty draty co vedou do pojistek v prostoru motoru,do ty skrinky stema plochyma pojistkama.Od te doby mam problem s vysokyma otackama pri rahratem motoru,mohli by jste mi nekdo poradit co stim muze byt?Predem dekuji.
|
26.9.07, 11:43 |
|
|
michalkatka
|
Jindrich26 píše: Dobry den,mam favorita 91,a nechal jsem spravit gumove tesneni pod vzduchovym filtrem,a pri oprave mi vymenili i ty draty co vedou do pojistek v prostoru motoru,do ty skrinky stema plochyma pojistkama.Od te doby mam problem s vysokyma otackama pri rahratem motoru,mohli by jste mi nekdo poradit co stim muze byt?Predem dekuji.
pri motore sú nejaké poistky? čo viem tak nie, jedine u BMM pod jednotkou na pätici spolu s relé na čerpadlo, u karbecu žiana poistka pod kapotou nie je, ak je tak to niekto prirábal a mal by to vedieť on, že čo a načo to tam je...
skús to vyfotiť, to sa mi nezdá
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.9.07, 12:03 |
|
|
Lukáš
|
Tak bylo to tou pojistkou... dekuji autorovi odpovedi na mou otazku
|
26.9.07, 19:07 |
|
|