Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
www Fotoalbum
Pánové, kdo máte chvíli čas, podívejte se prosím na http://picasaweb.google.cz/vit.siroky/DENNATO200702 , je tam umístěná fotogalerie z letošního Dne NATO, není tam moc aut (akorát na předposlední fotce), ale potřeboval bych zpětnou vazbu na téma jak vám to pracuje? Jelikož mě to zlobí, u kámoše to maká nádherně... když se to osvědčí, mohli bychom tuto službu využívat k prezentacím fotek. Jedná se o zdarma fungující službu od GOOGLE, součástí je i aplikace pro správu a úpravu fotografií, vše je zdarma a uživatel má k dispozici 1GB prostoru. JEslti to bude OK, přidám časem fotky aut, pár pěkných škodovek, který jsem vám neukázal,ještě na fotkách mám
|
27.9.07, 08:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Facha to v poho, pekna vojenska technika
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
27.9.07, 08:45 |
|
|
Martin
|
Mě to nejde.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
27.9.07, 08:51 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
mathhes: funguje i prezentace? v čem jsi to prohlížel? u mě se tomu totiž nějak nechce, snažím se najít chybu..nepracuje mi to korektně ani v jendom z prohížečů (IE, Firefox, Opera), přitom Javu tam mám, vše aktuální... tak bádám
Naposledy upravil Vít dne 27.9.07, 08:53, celkově upraveno 1
|
27.9.07, 08:51 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Martin píše: Mě to nejde. jak konkrétně?
|
27.9.07, 08:52 |
|
|
Martin
|
Já jsem to zkoušel v Opeře i IE, v podstatě to jde, jen místo obrázků mám jen rámeček.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
27.9.07, 08:53 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Martin píše: Já jsem to zkoušel v Opeře i IE, v podstatě to jde, jen místo obrázků mám jen rámeček. to bude asi potřeba nějakej plugin, ale nemůžu ho najít, a nápověda tam není příliš optimální
|
27.9.07, 08:56 |
|
|
Radic
|
tak v Mozille me to nejede a je tam dokonce napsano ze nemam podporovany prohlizec. Ale v IE 6 to jede jak ma.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
27.9.07, 08:57 |
|
|
Nepér
|
Zdá se, že mně to funguje. FF 2.0.0.7
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
27.9.07, 10:36 |
|
|
zokot
|
IE 6 to jede jak ma.
Chudák auto.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
27.9.07, 10:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít Široký píše: mathhes: funguje i prezentace? v čem jsi to prohlížel? u mě se tomu totiž nějak nechce, snažím se najít chybu..nepracuje mi to korektně ani v jendom z prohížečů (IE, Firefox, Opera), přitom Javu tam mám, vše aktuální... tak bádám
Jo vsechno OK, mam ohnivou lisku, posledni verze co je Tezko rict kde vam to vazne
|
27.9.07, 10:55 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
hledám co to potřebuje, pustil jsem vistu, s ní dodávaný IE to zvládá v klidu, šoupnul jsem tam lištičku a taky to jede, nerozumím tomu
|
27.9.07, 10:58 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít Široký píše: hledám co to potřebuje, pustil jsem vistu, s ní dodávaný IE to zvládá v klidu, šoupnul jsem tam lištičku a taky to jede, nerozumím tomu
No ja tu mam Visty, zkusim teda este na compu XP
|
27.9.07, 11:02 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Matthes píše: Vít Široký píše: hledám co to potřebuje, pustil jsem vistu, s ní dodávaný IE to zvládá v klidu, šoupnul jsem tam lištičku a taky to jede, nerozumím tomu No ja tu mam Visty, zkusim teda este na compu XP V OS chyba nejspíš není, spíš obsahuje něco a to něco jinde dalším ne-chybí
|
27.9.07, 11:06 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít Široký píše: V OS chyba nejspíš není, spíš obsahuje něco a to něco jinde dalším ne-chybí
No tak mas pravdu ale kde to vazne Kdyzby chybel zasuvny modul tak firefox nabidne automaticky jeho stazeni, nemate zakazany obrazky?
|
27.9.07, 11:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|