|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
neco jako rezonuje
kdyz jedu nad 120km/h a zatocim koleckama mirne doleva, tak od predni napravy se ozyva zvuk, jakoby neco nekde rezonovalo..., JENZE vsechno je prisroubovany...fakt..kontroloval sem to..jo a taky se mi uz par tydnu trochu vic klepe volant v neskodovackych rychlostech..kola mam porad stejny...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
26.9.07, 11:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Co predni loziska? A co stity brzd, nedotykaj se koutoucu?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
26.9.07, 11:53 |
|
|
cyz
|
Re: neco jako rezonuje
kachnis píše: kdyz jedu nad 120km/h a zatocim koleckama mirne doleva, tak od predni napravy se ozyva zvuk, jakoby neco nekde rezonovalo..., JENZE vsechno je prisroubovany...fakt..kontroloval sem to..jo a taky se mi uz par tydnu trochu vic klepe volant v neskodovackych rychlostech..kola mam porad stejny...
Nehází ti to při malé rychlosti, třeba při při dojezdu na křižovatku? Nebo jestli ti třeba neuletělo závažíčko, to se mi kdysi stalo, při "neškodovácké" rychlosti...nechal bych vyvážit kola, tím určitě nic nezkazíš
|
26.9.07, 11:55 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: neco jako rezonuje
delaj to i semikovo kola... stit se nedotyka..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
27.9.07, 12:16 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|