|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Servo z 1,6 do 1,3
čus, na netu sem našel servo z 1,6 tak potřebuju vědět co se musí předělat, přidělat a dodělat..., no tak určitě musí bejt jiný řízení (to by mělo bejt asi součástí toho serva), delší řemen, možná nějakej držák, jinak nevim, jo a de to tam nebo tam sou nějaká komplikace ??, doufám že tam je jen práce s železem a ne s elektrikou, protože jestli se to musí nějak složitě zapojovat tak na to seru , jinak díky moc a pište
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.9.07, 10:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
No nejdřív se musíš zeptat proč Protože je na 1,3jku zbytečný ...Snad chceš mít strmý řízení-viz proto ta montáž, ale nevim k čemu strmost,když tim zabiješ motor. Jinak za další...Je to zase o další údržbě...o únicích oleje,hlučnosti atd...No nevim tedy proč???!Proč tu jednoduchost nezanechat???že se lehčeji zatáčí?Ano snad při parkování to jde o něco lépe...Ale auto je předevšim o ježdění a přemisťování se od bodu A do bodu Atd...A 1.3 je pohoda,tak že nevim a nechápu...A Nic to nepřinese leda tak větší spotřebu a žádnej markantní rozdíl kromě parkování.A to netrvá 5 minut ale několik vteřin...Tak že proč??
|
21.9.07, 12:26 |
|
|
Kristensen
|
Já teď nevim ale dělalo se vůbec na 1,3? Protože budeš potřebovat nějakej držák toho serva, možná by se to dalo použít z držáku na klimu pro 1,3 ale jinak to taky vidím jako bezvýznamný
Tak co jsem zjistil tak 1,3 se servem jsou ale zatím jsem to zjistil jen u novej masky a ta má i stabik ale vypadá to na příplatkovou výbavu. A na pohled mě nepřišlo že by to servo bylo stejný s 1,6.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.9.07, 14:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem to měl na 1,3 origo, no řeknui ti nic moc, že by to šlo točit malíčkem to v žádném případě nějaký přínos jsem v tom neviděl, dva roky tamu nazad jsem to prodal spolužákovi ze základky tak to mám stějně na krku, musí tam být i jiný držák altíku to je dohromady stím čerpadlem a kladka jak u 1,9, altík už to nenapíná a ještě komplet volanotá tyč tam je něco jako torx a ne tisícihran, nedoporučuji některé serva točíš malíčkem, ale felda do nich nepatří miloš
|
29.9.07, 18:26 |
|
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: já jsem to měl na 1,3 origo, no řeknui ti nic moc, že by to šlo točit malíčkem to v žádném případě nějaký přínos jsem v tom neviděl, dva roky tamu nazad jsem to prodal spolužákovi ze základky tak to mám stějně na krku, musí tam být i jiný držák altíku to je dohromady stím čerpadlem a kladka jak u 1,9, altík už to nenapíná a ještě komplet volanotá tyč tam je něco jako torx a ne tisícihran, nedoporučuji některé serva točíš malíčkem, ale felda do nich nepatří miloš
dobře, seru na servo, ale stabik by se mi hodil , jinak s tim držákem altiku to vim, ale nevěděl sem jak to tam je s řízením, ale díky, 15 kola na to dávat nebudu takže na to seru no
|
29.9.07, 21:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: slovacek.milos píše: já jsem to měl na 1,3 origo, no řeknui ti nic moc, že by to šlo točit malíčkem to v žádném případě nějaký přínos jsem v tom neviděl, dva roky tamu nazad jsem to prodal spolužákovi ze základky tak to mám stějně na krku, musí tam být i jiný držák altíku to je dohromady stím čerpadlem a kladka jak u 1,9, altík už to nenapíná a ještě komplet volanotá tyč tam je něco jako torx a ne tisícihran, nedoporučuji některé serva točíš malíčkem, ale felda do nich nepatří miloš dobře, seru na servo, ale stabik by se mi hodil , jinak s tim držákem altiku to vim, ale nevěděl sem jak to tam je s řízením, ale díky, 15 kola na to dávat nebudu takže na to seru no
ondro asi dobrý nápad já jsem měl i blázna snad 15ky nískoprofil 65 ale asi 14 víc u feldy nebylo u stavební firmy, to mu kroutilo s tlumičema odklon jak blázen gumy za 8000 km v háji z vnitřku no děs, pak lisovali těhlice na větší příklon a nakonec mají oktávky miloš
|
29.9.07, 23:21 |
|
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: Ondras83 píše: slovacek.milos píše: já jsem to měl na 1,3 origo, no řeknui ti nic moc, že by to šlo točit malíčkem to v žádném případě nějaký přínos jsem v tom neviděl, dva roky tamu nazad jsem to prodal spolužákovi ze základky tak to mám stějně na krku, musí tam být i jiný držák altíku to je dohromady stím čerpadlem a kladka jak u 1,9, altík už to nenapíná a ještě komplet volanotá tyč tam je něco jako torx a ne tisícihran, nedoporučuji některé serva točíš malíčkem, ale felda do nich nepatří miloš dobře, seru na servo, ale stabik by se mi hodil , jinak s tim držákem altiku to vim, ale nevěděl sem jak to tam je s řízením, ale díky, 15 kola na to dávat nebudu takže na to seru no ondro asi dobrý nápad já jsem měl i blázna snad 15ky nískoprofil 65 ale asi 14 víc u feldy nebylo u stavební firmy, to mu kroutilo s tlumičema odklon jak blázen gumy za 8000 km v háji z vnitřku no děs, pak lisovali těhlice na větší příklon a nakonec mají oktávky miloš
:D:D, no já vim, takovýhle problémy....já si chtěl jen usnadnit řízení , ale když sem zjistil že za něj chtěj 5000,- tak sem řek ČÁU, no a pak ste mi napsali že to stejně není to pravý vořechový, takže nevyhodim 5000 jen tak , no a s těma gumama.....dám tam 13" a nazdar , sice by se mi ty 15 líbili, ale budu s tim jezdit každej den a nejsem magor, abych po roce kupoval gumy.....nehledě na to že to řízení není taky stavěný na široký kola...takže tak
|
30.9.07, 10:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|