Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
p20k píše: michalkatka píše: p20k píše: michalkatka píše: p20k píše: Takže jestli tomu dobře rozumím tak hnědé volné dráty spojit propojkou, ale nevím ten dvoupólový konektor spojit taky a tím se aktivuje ta diagnostická žárovka ve voze? Ten přístroj T1 je jen žárovka s propojkami? jj rozumím tomu teda dobře,že? áno, potom na prístrojovke sleduješ blikajúci kód a nastavuješ, hlavne sa neponáhľať a v kľude, chce to trpezlivosť. V tom návodu je ještě napsáno že se mají rozpojit červené dráty a zapojit do T1, ale když budu používat kontrolku na palubovce tak asi nic rozpojovat nemám. Takže všechny hnědý spojit k sobě a ten dvoupólový konektor taky a potom nastartovat a mělo by to fungovat?
popravde už si napamätám ako sme to n kamošovom rozchodili, ale blikalo to a nastavili sme tým voľnobeh aj bohatosť podľa toho návodu....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.9.07, 18:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p20k
|
Tak jsem zapojil tu diagnostiku běží výborně jen nesvítí ta žárovka na palubovce. Žárovka je v pořádku a dráty k ní taky a když zprovozním diagnostiku, tak přesto nesvítí. Nevíte čím to je?
Děkuji.
|
30.9.07, 13:41 |
|
|
michalkatka
|
p20k píše: Tak jsem zapojil tu diagnostiku běží výborně jen nesvítí ta žárovka na palubovce. Žárovka je v pořádku a dráty k ní taky a když zprovozním diagnostiku, tak přesto nesvítí. Nevíte čím to je? Děkuji.
a ako vieš že si sprevádzkoval tú diagnostiku, však tá sa indikuje práve tou žiarovkou v prístrojovke, alebo si si urobil žiarovku na tých prepojkách?
|
30.9.07, 14:00 |
|
|
p20k
|
michalkatka píše: p20k píše: Tak jsem zapojil tu diagnostiku běží výborně jen nesvítí ta žárovka na palubovce. Žárovka je v pořádku a dráty k ní taky a když zprovozním diagnostiku, tak přesto nesvítí. Nevíte čím to je? Děkuji. a ako vieš že si sprevádzkoval tú diagnostiku, však tá sa indikuje práve tou žiarovkou v prístrojovke, alebo si si urobil žiarovku na tých prepojkách?
Vím to protože podle návodu jsem vyzkoušel diagnostiku mechanických prvků, tam by měly jednotlivé díly cvakat relátka, odpojovací ventily atd. a tak všechno cvakalo jak mělo a ještě by měl blikat kód každého čidla jiný (podle návodu), ale to se nestalo. A nebo když se za chodu motoru aktivuje nejprve volnoběh, potom bohatost a pak ochranné pozice pro katalyzátor to se projeví tím že po prošlápnutí plynu (tak 2000ot prudce) a potom se lehce plyn pouští tak ta diagnostika by měla udržet sama těch zhruba 2100ot a potom by měla blikat ta žárovka zase jak na volnoběh a bohatost. Otáčky ta diagnostika drží ale nic nebliká. Takhle jsem to poznal že funguje.
Kam se zapojuje ta žárovka v motoru?
Nemáš prosím to schéma od kámoše jak jsi mě psal, že má tu T1 vyrobenou?
|
30.9.07, 16:06 |
|
|
michalkatka
|
p20k píše: Vím to protože podle návodu jsem vyzkoušel diagnostiku mechanických prvků, tam by měly jednotlivé díly cvakat relátka, odpojovací ventily atd. a tak všechno cvakalo jak mělo a ještě by měl blikat kód každého čidla jiný (podle návodu), ale to se nestalo. A nebo když se za chodu motoru aktivuje nejprve volnoběh, potom bohatost a pak ochranné pozice pro katalyzátor to se projeví tím že po prošlápnutí plynu (tak 2000ot prudce) a potom se lehce plyn pouští tak ta diagnostika by měla udržet sama těch zhruba 2100ot a potom by měla blikat ta žárovka zase jak na volnoběh a bohatost. Otáčky ta diagnostika drží ale nic nebliká. Takhle jsem to poznal že funguje. Kam se zapojuje ta žárovka v motoru? Nemáš prosím to schéma od kámoše jak jsi mě psal, že má tu T1 vyrobenou?
musím sa s ním spojiť, ja už nebývam tam kde som býval
|
30.9.07, 18:25 |
|
|
p20k
|
michalkatka píše: p20k píše: Vím to protože podle návodu jsem vyzkoušel diagnostiku mechanických prvků, tam by měly jednotlivé díly cvakat relátka, odpojovací ventily atd. a tak všechno cvakalo jak mělo a ještě by měl blikat kód každého čidla jiný (podle návodu), ale to se nestalo. A nebo když se za chodu motoru aktivuje nejprve volnoběh, potom bohatost a pak ochranné pozice pro katalyzátor to se projeví tím že po prošlápnutí plynu (tak 2000ot prudce) a potom se lehce plyn pouští tak ta diagnostika by měla udržet sama těch zhruba 2100ot a potom by měla blikat ta žárovka zase jak na volnoběh a bohatost. Otáčky ta diagnostika drží ale nic nebliká. Takhle jsem to poznal že funguje. Kam se zapojuje ta žárovka v motoru? Nemáš prosím to schéma od kámoše jak jsi mě psal, že má tu T1 vyrobenou? musím sa s ním spojiť, ja už nebývam tam kde som býval
Dobře to bych byl rád.
Děkuji.
|
30.9.07, 20:22 |
|
|
josa
|
Re: Diag. koncovka Favorit Ecotronic
mohli by ste niekto ten navod reupnut? Bude to fungovat aj na BMM '94?
_________________ Favorit 135LX BMM '94 red 40kW (781.135B)
|
13.2.11, 16:46 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
nebude ecotronik ma vlastni blikaci kod
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
13.2.11, 17:05 |
|
|
kwiko
|
Bmm tiez vie blikat, ale nema ten system integrovany, musis mat externu citacku. Ale to uz mozes rovno napojit vag kablik za 300-400czk
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
13.2.11, 17:07 |
|
|
kwiko
|
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
13.2.11, 18:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na ecotronik je nejlepší karbec a rozdělovač miloš
|
13.2.11, 18:33 |
|
|
Bugijani
|
Re: Problém s blikacím kodom
Ahoj Michalkatka. Mám Favorit GLXi rv.93. Už pár dni trápim s problémom. Na voľnobehu až do otáčkach 1800 všetko OK ale nad 1800 motor začne silno sekať a preto by som potreboval zistiť závadu s pomocou blikajúceho kódu. Našiel som zásuvku na diagnostický prístroj T1. Na vodič pre blikajúci kód som zapojil LED-ku zapol som zapaľovanie ale nič sa nebliklo. Vieš mi napísať aký je postup na aktiváciu blikajúceho kódu a poslať ešte raz tie fotky a dokumentácie ( linky sú už nefunkčné). Ďakujem Bugi.
|
2.10.16, 21:03 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jeste je potreba vypinac koncovka je 3 pin - jeden je ledka druhy je snad polecny kontakt a treti je vypinac
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
2.10.16, 21:19 |
|
|
ventYl
|
slovacek.milos píše: na ecotronik je nejlepší karbec a rozdělovač miloš u toho nasho konkretneho faka ten ecotronic slapal do posledneho dna. urcite uz medzitym bol nejako hackovany, ale funkcne s nim neboli problemy, pokial bolo spravne namontovane ukostrenie. mam ho odlozeny aj s RJ a vsetkym okolo taky celkom zaujimavy exponat to bude.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
3.10.16, 09:24 |
|
|
Lamač
|
Diagnostický prístroj na blikací kod,tlačítko ,resp. vypínač rozpínací,pred led samozrejme odpor,220ohm,8 a 16 sú piny tej vyskratovanej koncovky pri baterke,hnedý vodič ide na voľný hnedý (pin 20rj),tú treba dať preč,a napojiť prípravok,dalej už podľa návodu v priručke pre ecotronic.Sorry za kresbu,kreslené narýchlo.. http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/#ecotronic.jpgEdit: Ventil-tento komplet mám odložený takisto,raz to bude dúfam taká vzácnosť ako škoda 136GLi
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
3.10.16, 18:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|