Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
Ondras83 píše:
Ales M píše:
Já bych dal ten válec jinej....
já bych u splašenýho kompresoru vystrčil nohu, na ní kanady a pořádně bych se vopřel do silnice, snad by to zastavilo jinak má to cenu do takovýho auta cpát prachy ?????
mno koupil sme ho za litr tedkom ho šplíchnu červenou syntetikou páč ta býlá co tam byla byla hnusná! tak at to trochu vypadá a je to spolehlivý na polŇačky...
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
škodař píše:
Ondras83 píše:
Ales M píše:
Já bych dal ten válec jinej....
já bych u splašenýho kompresoru vystrčil nohu, na ní kanady a pořádně bych se vopřel do silnice, snad by to zastavilo jinak má to cenu do takovýho auta cpát prachy ?????
mno koupil sme ho za litr tedkom ho šplíchnu červenou syntetikou páč ta býlá co tam byla byla hnusná! tak at to trochu vypadá a je to spolehlivý na polŇačky...
tak na polňačky jo, ale na cestu ??? aby to bylo schopný jet na technickou tak se do toho většinou musí narvat tlik prachů..........vidim to u kámoše , ale na polňačky...to je fajn kára
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
30.9.07, 20:38
Ales M
to neni cpaní peněz do auta ale do vlastního zdraví [/quote]
Brzdy mě nezajímaj!!! CO MOTOR!!!!?????
1.10.07, 09:33
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
Ales M píše:
to neni cpaní peněz do auta ale do vlastního zdraví
Brzdy mě nezajímaj!!! CO MOTOR!!!!????? [/quote] mtor táhna jak sviňa trhá to asfalt!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků