|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
3do
|
Montáž alarmu do felky
Čaute mám alarm ktorý pri zamknutí raz blikne parkovačkami a pri odomknutí nechá svetlá svietiť cca 60 sekúnd.
podarilo sa mi ho naveľa zapojiť lenže svetlá som zapájal priamo od vipinača na prístrojovke. teraz ked odomknem auto a chcem donho nastúpiť otvorím dvere a ozve sa ten hnusný tón ktorý oznamuje ze su zapnuté svetla.
Nevie niekto poradiť kde to mam zapojiť aby som obišiel ten pipač, alebo keby som to zapojil trebars na smerovky či možu svietiť tak dlho? Na tom alarme je pisane ze sa to ma zapajať na parkovačky.
|
9.6.06, 07:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
Toto zapojení nedělej a zapoj na směrovky.Abych se přiznal,ještě jsem se stímto zapojením na parkovačky nesetkal.
|
13.6.06, 22:24 |
|
|
3do
|
rozmíšlal som o tom že to dám na smerovky lenže neviem či to vidržia predsa nie sú stavané tak dlho svietiť.
|
14.6.06, 08:00 |
|
|
vopaje
|
I toto má přece řešení.Zapoj přívod od alarmu před přerušovač a budou ti tu minutu blikat.Záleží na typu auta jaké bude zapojení.čus
|
14.6.06, 08:06 |
|
|
3do
|
toto riesenie sa mi zdá dobré dík za radu
|
14.6.06, 08:12 |
|
|
vopaje
|
Nemáš zač.Jenom dám ti ještě jednu malou radu.Dej na přívod od alarmu k přerušovači diodu /např.1N5400/ a nic nepokazíš i pojistkou. čus
|
19.6.06, 20:17 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|