|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 kvalita benzínu
nemáte někdo problémy s kvalitou benzínu? v týdnu jsem půjčil motorovou pilu švagrovi a ten ji nemohl nastartovat svíčka mokrá jiskra šla, pak to nějak natočil, v pátek mě přivezli řezačku na beton je tam motorová pila stihl 750 že se to dusí nemá výkon nic jsem neobjevil, chytlo to na startovací sprej a pak mokrá svíčka a hotovo, všera jsem koupil benzín nalil jsem ho do sekačky čtyřtakt a nic mokrá svíčka, svíčku jsem dal novou chytlo to na sprej a nic mokrá svíčka, benzín jsem vylil na zem a zapálil trochu to pohořelo a zůstal velký mokrý flek a na rukou i očích štípe natural 95 olej stihl 1:50 do čtyřtaktu bez oleje miloš
|
| 7.10.07, 11:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
 Re: kvalita benzínu
slovacek.milos píše: nemáte někdo problémy s kvalitou benzínu? v týdnu jsem půjčil motorovou pilu švagrovi a ten ji nemohl nastartovat svíčka mokrá jiskra šla, pak to nějak natočil, v pátek mě přivezli řezačku na beton je tam motorová pila stihl 750 že se to dusí nemá výkon nic jsem neobjevil, chytlo to na startovací sprej a pak mokrá svíčka a hotovo, všera jsem koupil benzín nalil jsem ho do sekačky čtyřtakt a nic mokrá svíčka, svíčku jsem dal novou chytlo to na sprej a nic mokrá svíčka, benzín jsem vylil na zem a zapálil trochu to pohořelo a zůstal velký mokrý flek a na rukou i očích štípe natural 95 olej stihl 1:50 do čtyřtaktu bez oleje miloš
No tady je jedna benzínka, u které když občas musím natankovat, tak na to kucká i škodovka, tak jezdím jinam a je to...naposled sem tam byl když sem musel narychlo do Olomouce, to sem pak po cestě 2x pucoval karbec...ale jinak sem nic neobvyklýho nezaznamenal...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 7.10.07, 13:29 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
mám taky problémy s kvalitou, vím o pumpě, kde když naberu, tak se motor netočí, netáhne, jen chlastá, prej na jejich benzín nejede ani sekačka, to je pumpe sítě s názvem HDB (jednou jsem fakt neměl prachy tak jsem do prázdný nádrže šplíchnul trochu speciálu a to byla uplná katastrofa, to nešlo ani natočit a v kopci abych to tlačil), když vezmu u Globusu jede to docela dobře, ale chlastá (na benzín který mají s názvem Natural 98 je to snad ještě horší), zato třeba Čepro (EuroOil) je v pořádku, jede a nechlastá, na OMW, Benzinu, Shell, Jet, Unicorn Oil taky v pořádku, zrovna tak jako některá JZD, jejich názvy ale neznám a pomalu jsou všichni cenově na stejno jako velký sítě tak už k nim skoro nejezdím
|
| 7.10.07, 15:38 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vít Široký píše: mám taky problémy s kvalitou, vím o pumpě, kde když naberu, tak se motor netočí, netáhne, jen chlastá, prej na jejich benzín nejede ani sekačka, to je pumpe sítě s názvem HDB (jednou jsem fakt neměl prachy tak jsem do prázdný nádrže šplíchnul trochu speciálu a to byla uplná katastrofa, to nešlo ani natočit a v kopci abych to tlačil), když vezmu u Globusu jede to docela dobře, ale chlastá (na benzín který mají s názvem Natural 98 je to snad ještě horší), zato třeba Čepro (EuroOil) je v pořádku, jede a nechlastá, na OMW, Benzinu, Shell, Jet, Unicorn Oil taky v pořádku, zrovna tak jako některá JZD, jejich názvy ale neznám a pomalu jsou všichni cenově na stejno jako velký sítě tak už k nim skoro nejezdím
dívám se z okna tak to je zrovna EO ale mají to v pronájmu tak si podle mě můžou objednat benzín sami a mnohdy strašné kvality, no zítra ráno se dovím co lili do té řezačky, to jsem ještě včera jel lodí na moravu tam jsem měl starý benál a zpátky jsem doplnoval z EO no doprskal jsem po park a pak jsem musel hodinku pádlovat jak pako právě jsem rozdělal karbec čisto a jiskra OK miloš
|
| 7.10.07, 16:35 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Zvláštní....já zrovna většinou tankuju u EO a nemůžu si na nic stěžovat...ale za tohle bych si s nima šel popovídat, no a kdyby mě nasrali tak okamžitě čoi, co taky s nima že...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 7.10.07, 19:03 |
|
 |
|
Šemik
|
Tak třeba Rapid nesnasi ONO a miluje Shell
Zato Leonidovi ONO velice chutná 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 7.10.07, 19:09 |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
tak ja beru benzin s dostacujici kvalitou u Benziny. Jinak primo u nas mame Dumeco a tam je horsi benzin...ve felicii to pri udrzovani rychlosti (treba 50 v obci) skube. Rapidovi to nevadi ale slupne toho o neco vic. Jinak kdyz je moznost tak OMV nebo Shell  ale zadne zavodnicke...jen BA95 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 7.10.07, 19:29 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak mi švagr tu pilu právě vrátil vůbec ji nenatočil svíčka mokrá jiskru to házelo, že si nakonec zavolal souseda a ten mu pořezal co potřeboval, asi budu chodit k benzínce se sirkama koupím litr a vyzkouším to se mi fak ještě nestalo miloš
|
| 7.10.07, 20:00 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Šemik píše: Tak třeba Rapid nesnasi ONO a miluje Shell Zato Leonidovi ONO velice chutná  vidíš to, na ONO jsem zapomněl, na to mi auto taky moc nefunguje, je takový tupý, měřítkem budiž fabie 1.2, na ONO benzín s nima jen držím krok, jinak jim ujíždím, možná ten benzín nemá rád starý Škoda motory
|
| 7.10.07, 23:00 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
tak pepca papa 98cku a vejs...na 98 u teska jede jako na 95ku jinych znacek, na 98ku u ONO jede dobre, jen ta cistita benzinu je na facku.. 100 oktany uz sou ok, jak omv,shell, ale extra trida je VERVA od benziny...ta nam chutna prevelice.....
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 8.10.07, 12:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |