|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jarda63
|
Řízení
Potřeboval bych poradit. Asi poslední tři dny začalo mít atutí problém s řízením. Při rychlosti nad 100km je docela adrenalín udržet ho na cestě, řízení jde hodně lehce a když pustím volant tak se "houpe" ze strany na stranu, prostě auto plave. Vůle v řízení není, kola jsou vyvážené a po kontrole nápravy jsem taky na nic nepřišel. Nějaký nápad??? Mám Formana.
|
3.10.07, 18:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
stav pneu, není někde boule? nemusí být hned vidět může být ve vzorku
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.10.07, 19:12 |
|
|
jarda63
|
Kristensen píše: stav pneu, není někde boule? nemusí být hned vidět může být ve vzorku
Kola jsou v pořádku, včera jsem přezouval. Jak jsem psal, řízení nekope, nevibruje volant jen to hrozně "plave"
|
3.10.07, 19:59 |
|
|
Speeder
|
sbíhavost
_________________ Peugeot 309 1.9 D
Škoda 120L "Rallye"(engine 781.136)
|
3.10.07, 20:05 |
|
|
Radic
|
nebo to zkus dofoukat
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
3.10.07, 20:39 |
|
|
Perňa
|
.......to může být několik věci, třeba silentbloky na ramenech....nebo se podívej jestli nemáš propadlý (promin že to tak napíšu,nevím v jakém máš stavu vůz) ty misky v horním uložení tlumičů, jestli nejsou uhnilý mohlo Ti to uhnout.
_________________ Škoda Forman modrá metla SD9430 r.v.94, 1,3i 50kW BMM
|
9.10.07, 07:40 |
|
|
Nepér
|
Málo kdo to ví, ale zespoda je na tom šroubek s kontramatkou na nastavení přítlaku hřebene na pastorek. Když se utáhne moc, jde řízení ztuha a nevrací se, když se vyšroubuje, může to mít příznaky, které popisuješ. Je k tomu naprosto debilní přístup, šance utáhnout kontramatku bez vyndavání řízení z auta je mizivá.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
9.10.07, 09:51 |
|
|
Speeder
|
Je to dva dny co jsem to dělal. Ani jsem si nemusel zvedat auto. Vlezl jsem pod to a úplně v pohodě to došteloval. Šroub klíč 13 matka 14.
_________________ Peugeot 309 1.9 D
Škoda 120L "Rallye"(engine 781.136)
|
9.10.07, 20:31 |
|
|
CROWACK
|
Nepér píše: Málo kdo to ví, ale zespoda je na tom šroubek s kontramatkou na nastavení přítlaku hřebene na pastorek. Když se utáhne moc, jde řízení ztuha a nevrací se, když se vyšroubuje, může to mít příznaky, které popisuješ. Je k tomu naprosto debilní přístup, šance utáhnout kontramatku bez vyndavání řízení z auta je mizivá.
Kámoš má fako 94 a není to tam...čuměli sme na to jako telata...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
10.10.07, 18:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|