|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
diagnostika notebook
prosím o pomoc při shánění nějakého levného notebooku, bez něj to asi dál nepůjde, měl jsem koktávku 1.6 SR no dílo občas zvadla a mlela se na volnoběh jak polomrtvola a nepomohlo nic nešlo přidat, hlásilo to snad dvacet závad po vymazání žádnou, auto jezdilo hodinu na vagu a nic, pak před dílnou po dojezdu se to naštěstí projevilo tak jsem to napíchl na tu moji diagnostickou skřín a snímač otáček sporadická a závada je na světě, prostě se to stalo třeba jen jednou za týden, snímač otáček po proměření je v pořáku ale má prostě výpadky na kateré se dá přijít jedině jezděním s počítačem a ještě vám řeknu cenu snímač otáček na feldu se dá pořídit i za tři kila na 1.6 SR ve škodovce 3898 kč no pěkná zlodějna miloš
|
11.10.07, 15:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Zhanaj si nejake starsie IBM Thinkpady, ASUSy, mozno Delly, mozno HP.
Thinkpad je na take asi najlepsi, pretoze jedna rada tych notebookov mala kovove chassis, takze tie notebooky boli masivne a vydrzali toho vcelku dost. Jediny problem je, ze to vyzera ako z roku 1980 a ako keby to bolo vyprodukovane v JZD Slusovice. Nejaky Thinkpad okolo 1 GHz by sa mal dat splasit okolo 6 - 7t KC, mozno aj menej. Su aj vcelku dobre vybavene portami, takze by nemal byt problem na tom stroji najst ako USBcka, tak aj klasicky seriovy port.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
11.10.07, 16:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
koukni na aukro
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.10.07, 17:01 |
|
|
cyz
|
ventYl píše: Zhanaj si nejake starsie IBM Thinkpady, ASUSy, mozno Delly, mozno HP.
Thinkpad je na take asi najlepsi, pretoze jedna rada tych notebookov mala kovove chassis, takze tie notebooky boli masivne a vydrzali toho vcelku dost. Jediny problem je, ze to vyzera ako z roku 1980 a ako keby to bolo vyprodukovane v JZD Slusovice. Nejaky Thinkpad okolo 1 GHz by sa mal dat splasit okolo 6 - 7t KC, mozno aj menej. Su aj vcelku dobre vybavene portami, takze by nemal byt problem na tom stroji najst ako USBcka, tak aj klasicky seriovy port.
jj....ThinkPady jsou dobré. Konkrétně můžu doporučit R50, měl jsem ho v práci (byla to teda trochu našláplejší verze s 2GHz procesorem), má kovové šasí, byl jsem jeho 4. uživatel a vypadal jako nový, což při práci technika bezdrátových sítí každý book nevydrží. Docela vhod tam přišla i LED dioda ve víku na nasvícení klávesnice.
|
11.10.07, 18:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no třeba aukro to je věc se kterou jsem se do dnešního dne nenaučil komunikovat a mám pro někoho takový návrh, že by mi něco sehnal a poslal, třeba takový borec martin mi sehnal osciloskop koupil za vlastní peníze a pak mi ho poslal domů, snad jsem mu i pomohl a jsem jeho dlužníkem, kdyby mi zavolal že má problém přijedu pro něj i do pekla, tak prostě někoho hledám, protože tomu nerozumím, potřebuji aby v tom jel vis, vag, autodata, vorgšop, internet, baterka aspon půl hodiny, prostě v tomto jsem blb tak předem děkuji miloš
|
13.10.07, 13:37 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|