|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
epto
|
 laminovanie
Zdravim.
Na mojom FA klasicky hrdzavie spodok prednych dvery (lem). Uz som to pred rokom aj obrusil, zbavil hrdze, nastriekal zakladovkou a potom vrchnou farbou, ale tento rok to "kvitne" znova.
Napadlo ma ci by sa do zalo zalaminovat od vnutornej strany dvery, cez spodny lem az na vonkajsiu stranu dveri. Len neviem, ci sa da laminovat rovno na farbu ( odmastene - mozno mierne zdrsnene ) alebo to musi ist na cisty plech. A bude to vobec drzat?
Ma s tym niekto skusenosti?
_________________ Favorit Black Line, 50kW, r.94
|
| 16.6.06, 15:44 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Peter50kw
|
da sa kupit cely vonkajsi plech na dvere, to je asi ovela hodnotnejsie riesenie. Pripevnenie spravi par bodov CO-ckom. Laminovanie velmi vela nevydrzi.
|
| 16.6.06, 20:20 |
|
 |
|
Mike.M
|
Peter50kw píše: da sa kupit cely vonkajsi plech na dvere, to je asi ovela hodnotnejsie riesenie. Pripevnenie spravi par bodov CO-ckom. Laminovanie velmi vela nevydrzi.
Nazdarek. Ja bych se chtel zeptat jak a kde to lamino koupim a jaky ma officialni nazev
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
| 23.6.06, 10:11 |
|
 |
|
rosta
|
Delavalo se to Eprozinem, ale dneska je spousta modernich laminatu. Shanej dvouslozkovy laminat (napr. epoxy 1200 -jestli se jeste dela) + tuzidlo P11), ja obcas pouzivam i Hefed od Sindat Plzen. Zmineny Sindat Plzen dela laminaty.
|
| 23.6.06, 11:56 |
|
 |
|
epto
|
hmm. len ci to potom mozem nanasat priamo na farbu, alebo obrusit/opieskovat az na plech?
_________________ Favorit Black Line, 50kW, r.94
|
| 23.6.06, 14:59 |
|
 |
|
Peter50kw
|
Mike.M píše: Peter50kw píše: da sa kupit cely vonkajsi plech na dvere, to je asi ovela hodnotnejsie riesenie. Pripevnenie spravi par bodov CO-ckom. Laminovanie velmi vela nevydrzi. Nazdarek. Ja bych se chtel zeptat jak a kde to lamino koupim a jaky ma officialni nazev
Mam znameho klampiara a toho som to videl menit. Ako sa to vola neviem, ale kupuje to v rovnakej predajni ako lemy blatnikov. Hovori tomu, ze dvere prezlecie. Stoji to pre S120 380 penazi a za prezlecenie pyta 280. To je samozrejme bez lakovania  . Predava sa to v kazdej predajni plechariny. Na favo je to trocha drahsie.
|
| 23.6.06, 16:10 |
|
 |
|
Peter50kw
|
Na desatrocnej S120 som natrel dvere s malymi dierkami od hrdze znutra stetcom vrstvou 1~2mm vazeliny na loziska. Po 15 rokoch dvere vyzerali rovnako. Nevyhoda - okolo dolnej hrany dveri sa za tepla tvorili mastne flaky.
|
| 23.6.06, 22:48 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |