Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
kamerovy system
Na jakou vzdalenost dokazi zaostrit webove kamery - ted sem videl nejake v akci cca za 350kc. Jde mi o to ze potrebuji videt co se deje na dvore a kdo se tam pohybuje kdyz jsme vseci v patre baraku. A jeste dalsi vec - jak to zapojit aby to vse fungovalo. Mam doma starsi monitor a stare pc pentim "1" 150 megahertz na ktere bych chtel tohle aplikovat. Nejake napady na zapojeni a vytvoreni takoveho systemu?? Ci nejaky jiny lepsi napad??
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
12.10.07, 22:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Webová kamera je jen na krátkou vzdálenost a není vhodná ven, špatně se chudinka vyrovnává s vlhkostí a neumí snímat už za mírného šera. Doporučil bych ti tento systém, pod kódem 301671, jedná se o bezdrát přenos, má přisvícení infraLED, takže vidí i to, co si všichni myslí, že nevidí, dají se k tomu dokoupit ještě další 3 kamery, monitor s přepínacím režimem je součást sady, má to DVB výstup, takže je to propojitelný s PC, videem, nebo DVD. Mám to v dílně a je to k nezaplacení, od té doby se nám přestaly ztrácet spreje, vercajk, díly, když někdo cigání, že sme mu provedli něco s autem, tak mu s kopancem do řitě přibalím CD se záznamem jeho opravy.
Co se týče té sestavy, tak P1 s frekvencí 150MHz ti práci s videostramy neutáhne ani omylem, na to potřebuješ aspoň 450 P II.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
13.10.07, 08:14 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Pokud si vyberes webkameru 640x480, tak mozna neco uvidis. Jinak je to na delsi vzdalenost uplne na nic.
Osobne muzu doporucit a mame vyzkouseno, koupit USB kamerku, vykuchat a namontovat k normalnimu objektivu. Pak chodi sqele, ale objektiv stoji vic nez kamerka. Kamos nacpal takhle desku webcamu s chipem do krabice od stary CCTV kamery a ukazovalo to uuzasne!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
13.10.07, 08:30 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: kamerovy system
DRYVER píše: Na jakou vzdalenost dokazi zaostrit webove kamery - ted sem videl nejake v akci cca za 350kc. Jde mi o to ze potrebuji videt co se deje na dvore a kdo se tam pohybuje kdyz jsme vseci v patre baraku. A jeste dalsi vec - jak to zapojit aby to vse fungovalo. Mam doma starsi monitor a stare pc pentim "1" 150 megahertz na ktere bych chtel tohle aplikovat. Nejake napady na zapojeni a vytvoreni takoveho systemu?? Ci nejaky jiny lepsi napad??
veškeré zkušenosti mi prosím napiš na soukromou zprávu moc po tom toužím potřebuji dostat okolí baráku do televize je toho zhruba hektar na vzdálenost 150 metrů, už jsem zjistil nějaké kamery v místnosti přes okno, normálně pod žaluzije takový prcek a jely lépe jak venkovní, navíc to jelo snad na 220 a nemusely být žádné káble má to jeden ve frýdku místku ale jak jsem tam byl pro zboží tak ten majitel tam zas nebyl tak vím prd předem díky miloš
|
13.10.07, 13:19 |
|
|
Drak
|
Mildo, zkus se mrknout na ten systém, co mám na dílně já, pro moje potřeby je vynikající.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
13.10.07, 16:20 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Drak píše: Mildo, zkus se mrknout na ten systém, co mám na dílně já, pro moje potřeby je vynikající.
Ty stranky co mas v profilu? Nepremavaji
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.10.07, 16:36 |
|
|
Kristensen
|
Drak píše: Webová kamera je jen na krátkou vzdálenost a není vhodná ven, špatně se chudinka vyrovnává s vlhkostí a neumí snímat už za mírného šera. Doporučil bych ti tento systém, pod kódem 301671, jedná se o bezdrát přenos, má přisvícení infraLED, takže vidí i to, co si všichni myslí, že nevidí, dají se k tomu dokoupit ještě další 3 kamery, monitor s přepínacím režimem je součást sady, má to DVB výstup, takže je to propojitelný s PC, videem, nebo DVD. Mám to v dílně a je to k nezaplacení, od té doby se nám přestaly ztrácet spreje, vercajk, díly, když někdo cigání, že sme mu provedli něco s autem, tak mu s kopancem do řitě přibalím CD se záznamem jeho opravy. Co se týče té sestavy, tak P1 s frekvencí 150MHz ti práci s videostramy neutáhne ani omylem, na to potřebuješ aspoň 450 P II.
Hele to by mě docela zajímalo akorát bych potřeboval dvě kamery, utáhnul by tu tvoji sestavu můj PC? dá se to nainstalovat i na venek? Jak zjistím co mám za PC? Vím jen že mám 1,3 Procesor, 256 RAM a pamět 80GB
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
14.10.07, 09:00 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Kristensen píše: Drak píše: Webová kamera je jen na krátkou vzdálenost a není vhodná ven, špatně se chudinka vyrovnává s vlhkostí a neumí snímat už za mírného šera. Doporučil bych ti tento systém, pod kódem 301671, jedná se o bezdrát přenos, má přisvícení infraLED, takže vidí i to, co si všichni myslí, že nevidí, dají se k tomu dokoupit ještě další 3 kamery, monitor s přepínacím režimem je součást sady, má to DVB výstup, takže je to propojitelný s PC, videem, nebo DVD. Mám to v dílně a je to k nezaplacení, od té doby se nám přestaly ztrácet spreje, vercajk, díly, když někdo cigání, že sme mu provedli něco s autem, tak mu s kopancem do řitě přibalím CD se záznamem jeho opravy. Co se týče té sestavy, tak P1 s frekvencí 150MHz ti práci s videostramy neutáhne ani omylem, na to potřebuješ aspoň 450 P II. Hele to by mě docela zajímalo akorát bych potřeboval dvě kamery, utáhnul by tu tvoji sestavu můj PC? dá se to nainstalovat i na venek? Jak zjistím co mám za PC? Vím jen že mám 1,3 Procesor, 256 RAM a pamět 80GB co máš v počítači zjistíš mnoha způsoby, jako nejpohodlnější se mi zdá použít nějaký diagnostický software, dobrá je třeba Sandra : http://www.studna.cz/102/systemove-nast ... lite-2005/
|
14.10.07, 14:16 |
|
|
DRYVER
|
Kristensen píše: Hele to by mě docela zajímalo akorát bych potřeboval dvě kamery, utáhnul by tu tvoji sestavu můj PC? dá se to nainstalovat i na venek? Jak zjistím co mám za PC? Vím jen že mám 1,3 Procesor, 256 RAM a pamět 80GB
Co mas za PC zjistis jednoduse, kdyz si na plose najedes na "tento pocitac" , pravym tlacitkem klik a das vlastnosti, pak se ti ukaze co vlastne mas zac.
O II kombi Look RS
|
14.10.07, 18:28 |
|
|
DRYVER
|
Drak píše: Webová kamera je jen na krátkou vzdálenost a není vhodná ven, špatně se chudinka vyrovnává s vlhkostí a neumí snímat už za mírného šera. Doporučil bych ti tento systém, pod kódem 301671, jedná se o bezdrát přenos, má přisvícení infraLED, takže vidí i to, co si všichni myslí, že nevidí, dají se k tomu dokoupit ještě další 3 kamery, monitor s přepínacím režimem je součást sady, má to DVB výstup, takže je to propojitelný s PC, videem, nebo DVD. Mám to v dílně a je to k nezaplacení, od té doby se nám přestaly ztrácet spreje, vercajk, díly, když někdo cigání, že sme mu provedli něco s autem, tak mu s kopancem do řitě přibalím CD se záznamem jeho opravy. Co se týče té sestavy, tak P1 s frekvencí 150MHz ti práci s videostramy neutáhne ani omylem, na to potřebuješ aspoň 450 P II.
To je presne to co sem chtel slyset - ja vedel ze ten starej pocitac je tak dobej akorat do sbernych surovin. Ta sestava jak pises - co to vse obsahuje a co bych jeste musel dokoupit, aby to vpohode chodilo. Kamery bych potreboval asi 2. Video se uklada a pak po urcitem intervale se premaze, nebo zustane vse ulozeno a nebo se nezaznamenava a ukazuje se pouze to co vidim na monitoru. Pro me ucely by se zaznamenavat nemusel a stacilo by me to co zrovna vidim na monitoru.
O II kombi Look RS
|
14.10.07, 18:36 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
DRYVER píše: Kristensen píše: Hele to by mě docela zajímalo akorát bych potřeboval dvě kamery, utáhnul by tu tvoji sestavu můj PC? dá se to nainstalovat i na venek? Jak zjistím co mám za PC? Vím jen že mám 1,3 Procesor, 256 RAM a pamět 80GB Co mas za PC zjistis jednoduse, kdyz si na plose najedes na "tento pocitac" , pravym tlacitkem klik a das vlastnosti, pak se ti ukaze co vlastne mas zac. tento zdroj informací o PC si dovolím označit jako poněkud neúplný
|
14.10.07, 23:22 |
|
|
Drak
|
Matthes:
http://www.kvapil-elektro.cz/rozsort.php?sortiment=videot pod kódem 301671, stránky, co mám v profilu nefungujou, páč sem se eště nedokopal je po dvou letech dodělat
Kristensen:
Nejspíš by to utáhl, přinde na to, co s tím chceš všechno dělat.
Nejjednodušší je to asi propojit s DVD rekordérem s HDD a pak si to přes DVB In/Out přetáhnout do PC a tam to dál zpracovat, ale není to nejlevnější záležitost, pochybuju, že soukromníkovi s dílnou o jednom stání a třeba na fušky se to vyplatí, já už mám stání 2 na náklaďáky, 1 na osobák + obrovskej plac a to už není možný uhlídat normálně bez elektroniky, lidi sou hrozný prostitutky.
DRYVER:
Sestavu co máš není možný upgradovat na vyšší, byla by na to zapotřebí nová základní deska, procesor, paměti, case a grafická karta, tzn. celej stroj kromě disku, flopyny, klábosnice a krysy.
Video se ukládá podle softu, co používáš, já používám soft, co mi ukládá video jen když je nějaká aktivita před kamerou, pokud se nic nehýbe, tak program běží na pozadí a je neaktivní.
Má to ale docela nároky na čas procesoru a na paměť, tak na to mám extra sestavu AMD 950 MHz, 256 MB RAM, ATI EXCALIBUR 3D a 2 * 80 GB HDD a nedá se na tom provozovat nic jinýho, takže běží pouze na kamery.
|
15.10.07, 09:57 |
|
|
DRYVER
|
Drak píše: Sestavu co máš není možný upgradovat na vyšší, byla by na to zapotřebí nová základní deska, procesor, paměti, case a grafická karta, tzn. celej stroj kromě disku, flopyny, klábosnice a krysy. Video se ukládá podle softu, co používáš, já používám soft, co mi ukládá video jen když je nějaká aktivita před kamerou, pokud se nic nehýbe, tak program běží na pozadí a je neaktivní. Má to ale docela nároky na čas procesoru a na paměť, tak na to mám extra sestavu AMD 950 MHz, 256 MB RAM, ATI EXCALIBUR 3D a 2 * 80 GB HDD a nedá se na tom provozovat nic jinýho, takže běží pouze na kamery.
No ja video ukladat nepotrebuji, staci mi to jen obraz aktualne videt kdyz se podivam na monitor jestli tam je nejaky pohyb nebo je plac prazdny. Ta sada cos sem daval od kvapila ma uz i monitor (teda pokud jsem to pochopil spravne) a nepotrebuje k provozu uz nic jineho?? Chci vedet, jestli kdyz koupim tu sadu tak nic vic k tomu nepotrebuji a povali to i tak pro me potreby.
O II kombi Look RS
|
15.10.07, 21:07 |
|
|
Drak
|
Jo, jede to bez dalších potřebných eventualit, v sadě je kamera s infra přisvícením na noc a monitor.
|
16.10.07, 05:58 |
|
|
Waclav
|
Hoši a neznáte nějakou aplikaci na PC k zaznamenávání obrazu z webky? Popř, jak by se dala napojit webka do videa?
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
16.10.07, 06:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|