Autor |
Zpráva |
Šemik
|
1. autoškolový den
Tak dneska jsem byl prvně v autoškole Poprve jsem legalne ridil..
Zacalo to tim ze jsem hodinu koukal na video puvodne v anglictine se simultalnim prekladem
Pak jsme jeli jezditi. K tomuto ucelu jsme meli k dispozici Renault Clio 1.9D. To je hrozny auto, cely se utapi v kycovite sedi plastů... Nejdriv ridil do Plas
jeden tlustej cikán. Ve meste 40, mimo mesto 55kmph Radil 1 a 4, jine rychlosti neznal, logicka spojka. No aspon jsem si zopakoval pocitani.. Z Plas
jsem jel zpet ja. No a dalsi hruzy Spojka na konci zivota, plyn do pulky drahy naprosto nereaguje, vsechno v tom aute hrozne vibruje a cely ten ¨¨
Renault tak nehezky smrdí.. A zrychleni.. Jako Š105 s vlekem kamenu. No, a pak jsem asi hodinu jezdil po Plzni. Skoro nevim jestli mam cumet pred sebe
nebo na tachometr. Porad musim nekam blikat i kdyz objizdim radu zaparkovanych vozidel ktera stoji u kraje.. Chudak packa A nejhorsi byla
elektricka soustava Ten alternator snad nemel jedinou diodu zivou, ty zarovky vcetne osvetleni budiku pulsovaly v radech voltu (velmi prijemne),
baterie taky KO, na krizovatce jsem se modlil aby to behem stani na cervenou nezdechlo, pac by to potom uz nenastartalo... Nakonec jsem skoro sundal
jednoho Potkana, tahle jedu a najednou kousek prede mnou z rady aut vyrazil bez blinkru neosvetleny potkan.. Jedina vec na tom Renckovi co byla
dobra byly ty brzdy.. Ale jinak des a hruza, line to bylo, kourilo to jak T805 z Romingu... Kdyby na vrakovisti vzali prvni 105 co by nasli, bylo by to
lepsi. A to nemyslim jako chvalu na 105, to myslim jako holou skutecnost No ale zajezdil jsem si (cca 2h) takze to je hlavni
A nemam rad kdyz mi nekdo kdo ma delat spolujezdce slape na spojku ze jedu moc rychle A to sem tam mel nejakejch 85kpmh.. Ale ta zatacka
nebyla nijak ostra, Hans by ji urcite nejel pod 120kmph..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.10.07, 18:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nj, ti ucitele buzerujou pri vyssi rychlosti ... Jednou sem projel STOPku asi 3kmph a taky problem. No ale jak koukam zlata fobije f 3 hrnku ... Ikdyz ty rozjezdy na 3500 otacek aby to nezdechlo ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.10.07, 18:44 |
|
|
Šemik
|
Ja to nepretacel pres 3000, za prvy sem mel dojem ze by se to auto tema vibracema snad rozpadlo, zlatej zetor crystal vam povim.. a za druhy desnej ramus vevnitr, zase zlatej zetor crystal vam povim...
|
15.10.07, 18:47 |
|
|
Šemik
|
|
15.10.07, 18:48 |
|
|
fux.dggn
|
Sem překvapen nebo v šoku špíš......ani ve snu by mě nenapadlo, že nemáš řitičák
|
15.10.07, 18:54 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mu to můžeš dycky po skončení lekce opravit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.10.07, 18:55 |
|
|
Šemik
|
fux.dggn píše: Sem překvapen nebo v šoku špíš......ani ve snu by mě nenapadlo, že nemáš řitičák
Njn, dokud cloveku neni 18 jde to spatne
|
15.10.07, 19:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a co to dneska stojí taková zábava já se teda musím pochválit že jsem se v patnácti přihlásil do kroužku mladých řidičů a platil jsem pět korun za řidičák a 20 korun za kolek nic víc mně řidičák nestál, a pak jen časem se tam objevovali jen razítka, až tam byly uplně včechny no dneska by to stálo asi balík miloš
|
15.10.07, 19:10 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Pocitej 8 papouchu za B
15 papouchu za C
Pak 5 za E no ... to by mi stacilo
Bus taky tak 12 - 15
|
15.10.07, 19:16 |
|
|
fux.dggn
|
Matthes píše: Pocitej 8 papouchu za B 15 papouchu za C Pak 5 za E no ... to by mi stacilo Bus taky tak 12 - 15
blázne, kde bereš tyhle ceny, mě je 21roků, takže před 3roky jsem si dělal papíry na auto a to v Berouně, ty asi budeš vědět, kde to je, na a tam sem dělal Bčko za 4200,- tehdy a teď tam účtuje za tu samou skupinu 5990,- rok na to jsem dělal BE za 2300,- a tuhle cenu si tam drží dodnes. To sem ovšem nevěděl, že je to zahozenejch 2300,- protože když mi balo loni jsem si udělal C a CE (15000,- a 6500,-)
CE jsem se učil s tímhle, je to paráda, tehdy jsem se ještě bál Liazky s točnicovym vlekem, tak sem si našel toto:
Naposledy upravil fux.dggn dne 15.10.07, 19:39, celkově upraveno 1
|
15.10.07, 19:30 |
|
|
ventYl
|
Ja som jazdil na dehtovej Octavii. Prva otazka na mna bola, ci som uz niekedy soferoval, odpovedal som ze ano, tak sme vysli z parkovacieho miesta (samozrejme, predtym som jazdil po dedine na 110tke, takze vyhlad z octavky mizerny), ale jaksi som zabudol instruktorovi povedat, ze ta 110tka mala digitalnu brzdu, ktora poznala len polohy 0 a zmacknuta naplno. Chudak sa nepriputal a pri brzdeni pred rampou na parkovisku som ho skoro vystrelil cez celne sklo.
Hned za autoskolou bol kruhovy objazd, inam sa ist nedalo, co bolo ale dobre, pretoze kruhakmi viem jazdit uz skoro aj poslepu.
Ma vytiahol do chatkovej oblasti pri jazere, takze som si zajazdil snad po vsetkych moznych povrchoch, ktore boli v lete k dispozicii.
Ta Octavka bola vo vcelku dobrom stave (mimo hodin autoskoly to sluzilo majitelovi asi ako sukromne auto a pojazdna reklama), akurat trojka sla radit s divnym hlukom a velkym odporom.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
15.10.07, 19:31 |
|
|
Šemik
|
No vyjde to a necelých 6000kč
Miloši, to jsi udělal výborně
|
15.10.07, 19:32 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fux.dggn píše: blázne, kde bereš tyhle ceny, mě je 21roků, takže před 3roky jsem si dělal papíry na auto a to v Berouně, ty asi budeš vědět, kde to je, na a tam sem dělal Bčko za 4200,- tehdy a teď tam účtuje za tu samou skupinu 5990,- rok na to jsem dělal BE za 2300,- a tuhle cenu si tam drží dodnes. To sem ovšem nevěděl, že je to zahozenejch 2300,- protože když mi balo loni jsem si udělal C a CE (15000,- a 6500,-)
No ja mel na Zbraslavi za 7 papouchu B (2 roky zpet) a ty ostatni ceny sou z Prahy ...
|
15.10.07, 19:38 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Já to měl v červenci 2006 za 7700 Kč...A do 25kW + B + testy 700 Kč
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
15.10.07, 19:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Šemik píše: No vyjde to a necelých 6000kč Miloši, to jsi udělal výborně
to jsem měl jen štěstí platily to ozbrojené složky, největší masakr byl autobus ten jsem dělal v praze semafory, aut děs, pruhy, příkazy, šmirgl, drajf, tehdy tě tramvaják s chutí očesal, protože nez přijela dopravka a vyšetřila tak nemusel jezdit, tuhá zima, no já chlapec z vesnice zvyklý na kombajn a jízdu po poli miloš
|
15.10.07, 20:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|