Autor |
Zpráva |
Šemik
|
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.10.07, 20:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
To je teda " kchára " no...
Ne moment...francouzi nedělaj auta, ale kočáry jak řiká otec
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
15.10.07, 20:20 |
|
|
Radic
|
hele já taky jezdil na jaře 2006 cliem....akorat to bylo 1.4 16V spolehlivé, udržované, výbava dobrá, instruktor (Bohůš) taky dobré (říkalo se o něm že naucí jezdit autem cokoliv ) a nemůžu si stěžovat. Sice sem za to dal 7800,- čistě za B ale hlavně že to je hotové. Dneska už bych to dělat nechtěl jen ty lidi co mě občas vezli...sodoma gomora
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
15.10.07, 20:43 |
|
|
no_-_name
|
Hyundai Getz + Jawa 350, 10500,- Krásný časy v autoškole Na motorce mi po dvou jízdách dokonce vrátil prachy, že to se mnou nemá cenu jezdit a ať to nikde neříkám Njn, hovězí léta jsem strávil na fichtlu na polní cestě
|
15.10.07, 21:13 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ty ceny autoškol vám závidím, zeptejte se v okrese Rychnov nad Kněžnou, ty hajzlové jsou domluvený, před třemi lety za Béčko 8400 a to prosím u všech. Jezdil jsem s fabií 1,4 8V 44kW, tahalo to jakž takž akorát na dvojku a po rovině i na trojku, jinak mrtvola. Blikat jsem musel i když jsem se vyhýbal propadlýmu kanálu, to mě lezlo na nervy jako Šemíkovi
|
15.10.07, 21:21 |
|
|
DRYVER
|
slovacek.milos píše: Šemik píše: No vyjde to a necelých 6000kč Miloši, to jsi udělal výborně to jsem měl jen štěstí platily to ozbrojené složky, největší masakr byl autobus ten jsem dělal v praze semafory, aut děs, pruhy, příkazy, šmirgl, drajf, tehdy tě tramvaják s chutí očesal, protože nez přijela dopravka a vyšetřila tak nemusel jezdit, tuhá zima, no já chlapec z vesnice zvyklý na kombajn a jízdu po poli miloš
Ja delal autoskolu autobusem v Brne. Stara karosa, vule v rizeni... Nez sem to dostal do ruky to par hodin trvalo. no a to couvani a otaceni s tim ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
15.10.07, 21:24 |
|
|
Ondras83
|
když sem dělal na motorku taky sem už po druhý hodině nemusel chodit...fichtl na polňačkách v mládí to jistil :D:D:D no a auto mě čeká v lednu...se těšim jak pes
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.10.07, 21:49 |
|
|
Ales M
|
Já lítal s feldou... asi 6000km najetejch... ( skoro novinka ještě smrděla novotou....) Ale zaato ta ifa.... dlouhááá... osmikvaltová.... Brzdy rozesratý... první převodovka nechodila... nestartovalo to ( sčesanej věnec)... A traktor colkem úměrný stáří... Tuším že to přišlo na pětikilo..... ( od učnáku...)
|
15.10.07, 22:10 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
auticko to neni zle ale do autoskoly obyc. diesel.... no neviem....
a ked sa na tom ucia jazdit taky ako si hovoril nemozes cakat ze ti tam bude nieco fungovat
prevezem ta na nasom cliu, to je ina kava
u nas by taketo auto muselo byt uz vyradene z prevadzky autoskoly, tusim max 6 rocne auta mozu byt pouzite ako atoskola.
inak by som ti odporucal robit autoskolu na octavii 2,0l combi, strieborna, 17 hlinikace, cierne skla, kozeny paket, SPZ XY555XY a hore napis autoskola
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
15.10.07, 23:08 |
|
|
Nepér
|
Já jezdil na starý feldě s jednobodem, taky to skoro nejelo, vůle v řazení maximální, jedničku jsem musel tlačit doleva, až to tlačilo do toho plastu, spojka šla nějak ztuha... řemen prokluzoval, prostě normálka...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.10.07, 23:14 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Nepér píše: Já jezdil na starý feldě s jednobodem, taky to skoro nejelo, vůle v řazení maximální, jedničku jsem musel tlačit doleva, až to tlačilo do toho plastu, spojka šla nějak ztuha... řemen prokluzoval, prostě normálka...
krista co to tam mate za srot v tych autoskolach?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
15.10.07, 23:26 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
ja jezdil B na Fobii sedan 1,9SDI - az na hodne divne razeni-pri razeni paka tak nejak pruzila nez sedla rychlost a spojku - castecne propadla a taky tak trochu "gumova" to bylo v poho.
C-cko sme meli ROSS VIZA - takova skladanka kabina Tatra, motor Avia, prevodovka Tatra, motor a napravy nevim co byly zac, ale bylo to 4x4 a uzili sme si na tom s kamosema hodne srandy - jezdili sme s tim v zime a kdyz sme vypli predni nahon...
to B a C bylo diky skole zadara, jinak v te dobe (2004) tam stalo B 5 900 a C nejak okolo 11 000
D-cko bylo letos v breznu na Karose C734 - taky super stroj, vzdycky se tesim na vikend na brigadu, ze si zas zajezdim s busem...
a stalo me to 12 200 i s poplatkem za testy
jeste si rikam ze by uz nebylo marne udelat E - jezdi se valnikove Lizine se sklapeckovym vlekem a vyjde to nejako okolo 4 000
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
16.10.07, 07:18 |
|
|
Nepér
|
deekay píše: krista co to tam mate za srot v tych autoskolach? No tak ono už to bude nějakej ten pátek... závěrečnou jízdu jsem jel někdy v únoru 2004.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
16.10.07, 08:19 |
|
|
cyz
|
Já jsem začínal autoškolu v roce 2003, tehdy jsem se nechal zlákat nízkou cenou. Jezdil jsem felicií BMM 40kW a na Jawě 350. Instruktor a majitel autoškoly byl totální magor, auto se nesmělo vytáčet nad 2500 otáček, po městě se jezdilo 45 na 5ku, chlubil se jak má najeto 140 000km na jedny brzdy aniž by se na ně sáhlo (taky to podle toho "brzdilo"), totálně rozhozená geometrie, když jsem chtěl jet rovně tak byl volant o 1/4 otáčky bokem, silentbloky v háji takže řadící páka lezla nahoru a dolů snad o 5cm, na svíčky 60 000km (!!!) takže auto po sešlápnutí plynu 10s lapalo po dechu než začalo jet, občas upadlo něco jako lampa od SPZ apod. no zkrátka když jsem si potom koupil zelenou škodovku tak jsem si připadal jako v lepším autě, motorka měla snad rozhádané válce nebo co, prostě při 80km/h se třepala tak že mi prdel jezdila po sedačce, v kopcích jsem musel podřazovat až na 1.....do toho byl problém si u něho domluvit jednu jízdu za 14 dní, takže jsem autoškolu dělal 9 měsíců tím stylem že se jelo od nás z města do vedlejšího (asi 4km) na kruháč k Intersparu a zpátky a to byla celá "dvouhodinovka" takže když jsem vylezl autoškolu a jaksi zázrakem udělal zkoušky tak jsem nebyl schopný udržet auto rovně na silnici a spolujezdec mi musel občas skákat po volantu abychom neopustili silnici směrem do příkopy
|
16.10.07, 11:08 |
|
|
Martin
|
Já dělal autoškolu v Pandě a ve dvou Puntech nafťácích. Instruktor byl taky dost náchylný na rychlost, ale auto celkem v pořádku (teda z hlediska stavu, nepočítám výrobní vady jako málo místa, řazení na palubce strašně vysoko atd.). A na závěrečkách mě protáhl přes všechny prasárny - obytná zóna, zákazy vjezdu atd. Taky tehdá udělala závěrečky jen půlka lidí a někdo je dělal třeba na pětkrát.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
16.10.07, 12:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|