Originální zkrášlení auta
| Autor |
Zpráva |
|
Jura
|
 Originální zkrášlení auta
Chtěl bych si trošku vylepšit autíčko, aby to nevypadalo tak sériově a byl oto originální. Když budou na parkovišti tři stejná auta, abych okamžitě já i ostatní poznali, že je moje... Sem si říkal nějaký nálepky někam nebo tak... Jde o stříbrnou metalízu felicia combi. Napadá vás přímo něco? Co by jste mi doporučili?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 16.10.07, 18:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Jejej, aby to nebyl nakej vole tuning zas 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 16.10.07, 18:42 |
|
 |
|
Jura
|
To ani ne...jen to chci nějak pěkně odlišit od ostatních...třeba si chci koupit ten nasavač na kapotu, jak de vzduch. A taky bych chtěl sehnat takovej jakoby ten nasavač na střechu co se dává k přednímu sklu nahoru, ale to sem ještě nikde neviděl anebo taková ta žraločí ploutvička nastřech, ale tohle pro stě nevím, kde koupit..Ale tu u rčitě někdeo bude vědět ne? Bych to celkově viděl na nějakej ten plast navíc na nějakou tu nálepečku možná nějaký to horní křidýlko na páté dveře trochu ještě zatmavit skla nějaké to podsvícení poladěnej vejfuk atd... Ale neberte mě zase nějak vážně to už by bylo moc. Chci aby to vypadalo tak nějak decentně...
|
| 16.10.07, 19:11 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Jura píše: To ani ne...jen to chci nějak pěkně odlišit od ostatních...třeba si chci koupit ten nasavač na kapotu, jak de vzduch. A taky bych chtěl sehnat takovej jakoby ten nasavač na střechu co se dává k přednímu sklu nahoru, ale to sem ještě nikde neviděl anebo taková ta žraločí ploutvička nastřech, ale tohle pro stě nevím, kde koupit..Ale tu u rčitě někdeo bude vědět ne? Bych to celkově viděl na nějakej ten plast navíc na nějakou tu nálepečku možná nějaký to horní křidýlko na páté dveře trochu ještě zatmavit skla nějaké to podsvícení poladěnej vejfuk atd... Ale neberte mě zase nějak vážně to už by bylo moc. Chci aby to vypadalo tak nějak decentně...
No nasavac a tydle hovadiny ... to je zrovna to co sem myslel  Kup si ladenej vejfuck, to aspon poznas na vykonu, chipni si to u cimbu ... Aspon nevyhodis many ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 16.10.07, 19:17 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
 Re: Originální zkrášlení auta
Jura píše: Chtěl bych si trošku vylepšit autíčko, aby to nevypadalo tak sériově a byl oto originální. Když budou na parkovišti tři stejná auta, abych okamžitě já i ostatní poznali, že je moje... Sem si říkal nějaký nálepky někam nebo tak... Jde o stříbrnou metalízu felicia combi. Napadá vás přímo něco? Co by jste mi doporučili?
Dej si tam CB (vysilacku) a nejakou peknou antenu, aspon 150cm. Na ni muzes dat ozdobicku ktera bude videt odevsad. 
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 16.10.07, 19:17 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Švárův brácha si třeba takle upravil Cougara...inšpirace..jo ty nálepky přes celý auto jsou drahý jako prase takže nevim...

_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 16.10.07, 19:19 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
no jestli to mas stribrny... tak kamaradka tady ma taky stribrnou a ruzove sportovni pruhy...... opravdu to nikdo neprehledne....
|
| 16.10.07, 19:31 |
|
 |
|
Jura
|
Matthes píše: Jura píše: To ani ne...jen to chci nějak pěkně odlišit od ostatních...třeba si chci koupit ten nasavač na kapotu, jak de vzduch. A taky bych chtěl sehnat takovej jakoby ten nasavač na střechu co se dává k přednímu sklu nahoru, ale to sem ještě nikde neviděl anebo taková ta žraločí ploutvička nastřech, ale tohle pro stě nevím, kde koupit..Ale tu u rčitě někdeo bude vědět ne? Bych to celkově viděl na nějakej ten plast navíc na nějakou tu nálepečku možná nějaký to horní křidýlko na páté dveře trochu ještě zatmavit skla nějaké to podsvícení poladěnej vejfuk atd... Ale neberte mě zase nějak vážně to už by bylo moc. Chci aby to vypadalo tak nějak decentně... No nasavac a tydle hovadiny ... to je zrovna to co sem myslel  Kup si ladenej vejfuck, to aspon poznas na vykonu, chipni si to u cimbu ... Aspon nevyhodis many ...
No jo...vejfuk 10 litrů plus ten chip u Cimbu dalších pět a patnáct tisíc jen to frkne to so já nemůžu dovolit...sem jen student.. Ale po zimě plánuju středovej díl bez tlumiče od JP a dozadu nějakej ten laděnej vejfuk, ale nevím, jestli s tím nebude problém na kombíka.
|
| 16.10.07, 20:02 |
|
 |
|
Jura
|
 Re: Originální zkrášlení auta
Viky píše: Jura píše: Chtěl bych si trošku vylepšit autíčko, aby to nevypadalo tak sériově a byl oto originální. Když budou na parkovišti tři stejná auta, abych okamžitě já i ostatní poznali, že je moje... Sem si říkal nějaký nálepky někam nebo tak... Jde o stříbrnou metalízu felicia combi. Napadá vás přímo něco? Co by jste mi doporučili? Dej si tam CB (vysilacku) a nejakou peknou antenu, aspon 150cm. Na ni muzes dat ozdobicku ktera bude videt odevsad. 
CB já nevyužiju a zase mít na autě takovej vocas to by se mi zase asi nelíbilo:(
|
| 16.10.07, 20:03 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Jura píše: To ani ne...jen to chci nějak pěkně odlišit od ostatních...třeba si chci koupit ten nasavač na kapotu, jak de vzduch. A taky bych chtěl sehnat takovej jakoby ten nasavač na střechu co se dává k přednímu sklu nahoru, ale to sem ještě nikde neviděl anebo taková ta žraločí ploutvička nastřech, ale tohle pro stě nevím, kde koupit..Ale tu u rčitě někdeo bude vědět ne? Bych to celkově viděl na nějakej ten plast navíc na nějakou tu nálepečku možná nějaký to horní křidýlko na páté dveře trochu ještě zatmavit skla nějaké to podsvícení poladěnej vejfuk atd... Ale neberte mě zase nějak vážně to už by bylo moc. Chci aby to vypadalo tak nějak decentně...
Nasavc na kapotu budis - lepsi proudeni vzduchu do topeni, ale nasavac na strechu, ploutvicky... To vse ti nasava vzduch, ktery nema kam proudit, stopne ti spotreba benzinu... radsi si vymen treba olej nebo si to nech cipnout ... 
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 16.10.07, 20:03 |
|
 |
|
Jura
|
Martin 007 píše: Švárův brácha si třeba takle upravil Cougara...inšpirace..jo ty nálepky přes celý auto jsou drahý jako prase takže nevim... 
Něco takovýho bych chtěl...no ale za ty prachy? Spít tam dám nějaký ty plastíky to bude taky pěkně vypadat
|
| 16.10.07, 20:04 |
|
 |
|
Jura
|
DRYVER píše: Jura píše: To ani ne...jen to chci nějak pěkně odlišit od ostatních...třeba si chci koupit ten nasavač na kapotu, jak de vzduch. A taky bych chtěl sehnat takovej jakoby ten nasavač na střechu co se dává k přednímu sklu nahoru, ale to sem ještě nikde neviděl anebo taková ta žraločí ploutvička nastřech, ale tohle pro stě nevím, kde koupit..Ale tu u rčitě někdeo bude vědět ne? Bych to celkově viděl na nějakej ten plast navíc na nějakou tu nálepečku možná nějaký to horní křidýlko na páté dveře trochu ještě zatmavit skla nějaké to podsvícení poladěnej vejfuk atd... Ale neberte mě zase nějak vážně to už by bylo moc. Chci aby to vypadalo tak nějak decentně... Nasavc na kapotu budis - lepsi proudeni vzduchu do topeni, ale nasavac na strechu, ploutvicky... To vse ti nasava vzduch, ktery nema kam proudit, stopne ti spotreba benzinu... radsi si vymen treba olej nebo si to nech cipnout ... 
No hele a včem vlastně spočívá ten chip co oni s tou károu udělají? Vyplatí se to vůbec?
|
| 16.10.07, 20:07 |
|
 |
|
DRYVER
|
Jura píše: DRYVER píše: Jura píše: To ani ne...jen to chci nějak pěkně odlišit od ostatních...třeba si chci koupit ten nasavač na kapotu, jak de vzduch. A taky bych chtěl sehnat takovej jakoby ten nasavač na střechu co se dává k přednímu sklu nahoru, ale to sem ještě nikde neviděl anebo taková ta žraločí ploutvička nastřech, ale tohle pro stě nevím, kde koupit..Ale tu u rčitě někdeo bude vědět ne? Bych to celkově viděl na nějakej ten plast navíc na nějakou tu nálepečku možná nějaký to horní křidýlko na páté dveře trochu ještě zatmavit skla nějaké to podsvícení poladěnej vejfuk atd... Ale neberte mě zase nějak vážně to už by bylo moc. Chci aby to vypadalo tak nějak decentně... Nasavc na kapotu budis - lepsi proudeni vzduchu do topeni, ale nasavac na strechu, ploutvicky... To vse ti nasava vzduch, ktery nema kam proudit, stopne ti spotreba benzinu... radsi si vymen treba olej nebo si to nech cipnout ...  No hele a včem vlastně spočívá ten chip co oni s tou károu udělají? Vyplatí se to vůbec?
Zalezi co od toho vlastne cekas, jak casto jezdis a v jakym rezimu jezdis... Pokud jezdis na spotrebu a tocis to do 3000 tak to asi cenu nema, ale pokud jezdis svizneji -sportovneji (stylem plyn brzda  ) a vytacis motor do vyssich otacek tak pak by to smysl melo. Uprava zpociva v tom ze ti bud jen prehrajou ŘJ nebo ti ji prehrajou a daji k tomi i jinou vačku - ale to uz je trosku vic penez.
O II kombi Look RS
|
| 16.10.07, 20:14 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
No tak já nevim, žádný plastový voloviny tam nemám a nepřijde mi to nějaký tuctový...

_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 16.10.07, 20:38 |
|
 |
|
DRYVER
|
Nepér píše: No tak já nevim, žádný plastový voloviny tam nemám a nepřijde mi to nějaký tuctový... 
To delaji ty naleštěné kola na tehle barve  Tahle barva je jedna z tech co se davala na prvni favority a ty nemely zadne elektrony ale poze plechace. Proste tu plati pravidlo ze "kola delaji auto"
O II kombi Look RS
|
| 16.10.07, 20:43 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |