Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 20:09

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Originální zkrášlení auta 
Autor Zpráva

Příspěvek 
V každý mototechně je mají :)

16.10.07, 23:14
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Tak ted sem se koukal po těch blinkrech a našel sem normálka bílé origo a kouřové blinkry, které by byli lepší co myslíte?

16.10.07, 23:15
Profil ICQ

Příspěvek 
záleží jak moc budou kouřové...ale vzhledem k tomu že i ty vepředu sou bílé tak asi bílé ;)

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

16.10.07, 23:19
Profil ICQ

Příspěvek 
Já bych taky byl pro čistě bílé... :roll:

16.10.07, 23:20
rejpal

Příspěvek 
Šemik píše:
Ve špíně jsou nejlepší nápisy typu jako "Umej si to prase" a tak .. :lol:

Jednou jsem měl na kapotě srdíčka, no a jednou otisk boty. :(

17.10.07, 06:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
rejpal

Příspěvek 
Jura píše:
http://imajr.com/felinka_351914

Tady je fotečka...je to nic moc, ale je to to jediné co mám zrovna v počítači. Je to ta stříbrná:)

To auto je pěkné jak je, rozhodně bych na něj neplácal žádné plasty ani nálepky. Co třeba zatmavit C sloupek podobně jako je zatmaven B sloupek?
Když jsem si to na tvé fotce zkoušel v grafickém editoru, mému oku se to docela líbilo...

PS: Pokud ještě nemáš provedeno, doporučuju provést co nejdřív záchranu zadních dveří před zreznutím...

17.10.07, 07:01
Hluchoň

Příspěvek 
Ty boční blinkry jsou dobrý nápad, na bok můžeš přidat 3 nebo 5mm širokou černou proužku, podobně jako mám červenou:
Obrázek

myslím, že by to tomu slušelo, a odlišený to bude dost, a když to pěkně naleštíš a navoskuješ, hned budeš vědět, který auto je tvoje. Ale na umělou hmotu se vykašli, té už je na tom autě dost, akorát za to vyházíš peníze a budeš mít auto bezvýznamně těžší a aerodynamicky horší, tak to bude akorát zbytečně víc chlastat

17.10.07, 07:17
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Vít Široký píše:
...na bok můžeš přidat 3 nebo 5mm širokou černou proužku, podobně jako mám červenou...

Felicie nemá na bocích tak výraznou hranu, takže by to tam dle mého názoru moc nesedělo.

17.10.07, 07:24

Příspěvek 
fatal píše:
Jura píše:
http://imajr.com/felinka_351914

Tady je fotečka...je to nic moc, ale je to to jediné co mám zrovna v počítači. Je to ta stříbrná:)

To auto je pěkné jak je, rozhodně bych na něj neplácal žádné plasty ani nálepky. Co třeba zatmavit C sloupek podobně jako je zatmaven B sloupek?
Když jsem si to na tvé fotce zkoušel v grafickém editoru, mému oku se to docela líbilo...

PS: Pokud ještě nemáš provedeno, doporučuju provést co nejdřív záchranu zadních dveří před zreznutím...

No hoď sem dyžtak tu fotku z s tím zatmaveným C sloupkem:) Dik No a ohledně těch pátých dveří no já nějak nevím, jak to pořádně ochránit a co s tím všechno udělat. Doporučil bys mi něco?

17.10.07, 07:26
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Jura píše:
No hoď sem dyžtak tu fotku z s tím zatmaveným C sloupkem:) Dik No a ohledně těch pátých dveří no já nějak nevím, jak to pořádně ochránit a co s tím všechno udělat. Doporučil bys mi něco?

Tady to máš: http://imajr.com/felinka_black_c_352381

Ty páté dveře jsem osobně nedělal, ale co vím, tak je to třeba rozebrat a zakonzervovat vhodným nátěrem. Určitě to tady někdo dělal, takže poradí nějaké podrobnosti. Každá druhá Felicie to má prohnilé, podle mě se taková preventivní akce určitě vyplatí.

17.10.07, 07:35

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Ty boční blinkry jsou dobrý nápad, na bok můžeš přidat 3 nebo 5mm širokou černou proužku, podobně jako mám červenou:
Obrázek

myslím, že by to tomu slušelo, a odlišený to bude dost, a když to pěkně naleštíš a navoskuješ, hned budeš vědět, který auto je tvoje. Ale na umělou hmotu se vykašli, té už je na tom autě dost, akorát za to vyházíš peníze a budeš mít auto bezvýznamně těžší a aerodynamicky horší, tak to bude akorát zbytečně víc chlastat

ten černej proužek bych sehnal kde? Kdoví, jak to bude vypadat, ale za zkoušku by to stálo...Teda pokud to zase nestojí majlant...

17.10.07, 07:37
Profil ICQ

Příspěvek 
fatal píše:
Jura píše:

Tady to máš: http://imajr.com/felinka_black_c_352381

Ty páté dveře jsem osobně nedělal, ale co vím, tak je to třeba rozebrat a zakonzervovat vhodným nátěrem. Určitě to tady někdo dělal, takže poradí nějaké podrobnosti. Každá druhá Felicie to má prohnilé, podle mě se taková preventivní akce určitě vyplatí.

Héééézkýýýýý, tak do toho du!!!! Ale je v tom určitě háček co? Vono se to normálně na ten C sloupek neprodává že? Takže zase se zeptám..jak to udělám nebo kde to koupím?

17.10.07, 07:40
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Jura píše:
Héééézkýýýýý, tak do toho du!!!! Ale je v tom určitě háček co? Vono se to normálně na ten C sloupek neprodává že? Takže zase se zeptám..jak to udělám nebo kde to koupím?

Tak to nevím, možná se dá sehnat ta nálepka ve větším kuse a vyříznout podle potřeby...
Pokud se to neprodává, tak to bude pracnější, ale výhodou je že budeš mít originál. :wink:

17.10.07, 07:46

Příspěvek 
fatal píše:
Jura píše:

Tak to nevím, možná se dá sehnat ta nálepka ve větším kuse a vyříznout podle potřeby...
Pokud se to neprodává, tak to bude pracnější, ale výhodou je že budeš mít originál. :wink:

Sem zatím našel jen tohle, ale to sou polepy rámu, takže to asi nebude to co bych potřeboval....
http://www.mkkosa.cz/produkty/skoda_fel ... cerne.2138

17.10.07, 07:55
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
fatal píše:
Vít Široký píše:
...na bok můžeš přidat 3 nebo 5mm širokou černou proužku, podobně jako mám červenou...

Felicie nemá na bocích tak výraznou hranu, takže by to tam dle mého názoru moc nesedělo.
měli jsme doma dvě felicie combi v tmavě zelené metle a garantuji ti, že to tam jde a tři chromovaný milimetry jim moc slušeli.

17.10.07, 08:03
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další