Originální zkrášlení auta
| Autor |
Zpráva |
|
Vít
Hluchoň
|
Jura píše: fatal píše: Jura píše: No hoď sem dyžtak tu fotku z s tím zatmaveným C sloupkem:) Dik No a ohledně těch pátých dveří no já nějak nevím, jak to pořádně ochránit a co s tím všechno udělat. Doporučil bys mi něco? Tady to máš: http://imajr.com/felinka_black_c_352381Ty páté dveře jsem osobně nedělal, ale co vím, tak je to třeba rozebrat a zakonzervovat vhodným nátěrem. Určitě to tady někdo dělal, takže poradí nějaké podrobnosti. Každá druhá Felicie to má prohnilé, podle mě se taková preventivní akce určitě vyplatí. Héééézkýýýýý, tak do toho du!!!! Ale je v tom určitě háček co? Vono se to normálně na ten C sloupek neprodává že? Takže zase se zeptám..jak to udělám nebo kde to koupím?
můžeš to udělat ze samolepících tapet, kvalitní jsou od firmy DC-FIX, budeš mít ale dost odpadu, mají to v kdejakým papírnictví
|
| 17.10.07, 08:04 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Jura píše: Vít Široký píše: Ty boční blinkry jsou dobrý nápad, na bok můžeš přidat 3 nebo 5mm širokou černou proužku, podobně jako mám červenou:  myslím, že by to tomu slušelo, a odlišený to bude dost, a když to pěkně naleštíš a navoskuješ, hned budeš vědět, který auto je tvoje. Ale na umělou hmotu se vykašli, té už je na tom autě dost, akorát za to vyházíš peníze a budeš mít auto bezvýznamně těžší a aerodynamicky horší, tak to bude akorát zbytečně víc chlastat ten černej proužek bych sehnal kde? Kdoví, jak to bude vypadat, ale za zkoušku by to stálo...Teda pokud to zase nestojí majlant... stojí to asi kilo, prodávají to v prodejnách s autodoplňky, akorát tedy není zrovna legrace nalepit to bez efektu rozbouřeného moře... jak to bude vypadat si můžeš snadno vyzkoušet třeba v blbým MS Wordu, uděláš fotku feldy pěkně z boku a natáhneš na to slabou křivku nejrůznějších barev až uvidíš, která se ti líbí
|
| 17.10.07, 08:06 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Vít Široký píše: měli jsme doma dvě felicie combi v tmavě zelené metle a garantuji ti, že to tam jde a tři chromovaný milimetry jim moc slušeli.
Je to otázka vkusu, takové proužky zrovna nemusím, ale je možné, že v reálu ve vhodné barvě by se mi to líbilo...
|
| 17.10.07, 08:55 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
tak nalakuj treba spodni polovinu auta jinou barvou, ale nemyslim bahnem voe,ale nejak lip...treba ve stylu greendevil  tam ti copyright 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 17.10.07, 09:12 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
kachnis píše: tak nalakuj treba spodni polovinu auta jinou barvou, ale nemyslim bahnem voe,ale nejak lip...treba ve stylu greendevil  tam ti copyright 
Třeba růžovou, že?
To bych nedělal. Spodek jinou barvou na Favu mám, ale kdyby to šlo, tak bych to nechal v originálu... 
|
| 17.10.07, 09:16 |
|
 |
|
Jura
|
No tak už mám bílé blinkry a ten pásek po stranách..... Ted sem to dvě hodiny lepil a výsledek? No já se na to autí nemůžu vynadívat...je to fakt nádhera a ještě sem právě sehnal super ten propžek... je zlatej s černým orámováním a vypadá to na autě fakt super no prostě žůžo. Ještě mi nějakej kus zbyl, tak si říkám, jestli by to vypadalo pěkne i na pátých dveřích nad tím černým plastem, jak to tam normálně rezne... No to ale ještě si musím rozmyslet, abych to zase nezkazil. Jinak určo Vám to vyfotím dneska nebo zítra... Jinak čekám nějaké další rady, jak to vychytat to auto:)
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 17.10.07, 11:02 |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
to byl fofr teda  a tim C sloupkem bych se poptal někde v raklamce po "premium fóliích" černá matná nebo lesklá na oba ty sloupky by mohla vyjít tak na 2-3 stovky...ale musíš si to sám vyřezat a nalepit. Jestli se to seženeš tak se ozvi a poradím ti fígl jak to nepos*  Premium sou na venkovní užití a vydrží bez změny barvy a povrchu i 8 let. Obyčejné sou levnější a vydrží tak 3. A drží to jak hluchá dveře 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 17.10.07, 12:29 |
|
 |
|
Jura
|
Radic píše: to byl fofr teda  a tim C sloupkem bych se poptal někde v raklamce po "premium fóliích" černá matná nebo lesklá na oba ty sloupky by mohla vyjít tak na 2-3 stovky...ale musíš si to sám vyřezat a nalepit. Jestli se to seženeš tak se ozvi a poradím ti fígl jak to nepos*  Premium sou na venkovní užití a vydrží bez změny barvy a povrchu i 8 let. Obyčejné sou levnější a vydrží tak 3. A drží to jak hluchá dveře 
No nevím, jestli se na ten C sloupek nevykašlu... protože sem se na to koukal no a udělat to pěkne rovně atd musí být fakt makačka....bych řekl, že to jde jen zázrakem.... Vůbec nevím, jak bych to jako vyřezával nebo tak....
|
| 17.10.07, 12:46 |
|
 |
|
e.n.e.m.y.
|
Jura píše: Radic píše: to byl fofr teda  a tim C sloupkem bych se poptal někde v raklamce po "premium fóliích" černá matná nebo lesklá na oba ty sloupky by mohla vyjít tak na 2-3 stovky...ale musíš si to sám vyřezat a nalepit. Jestli se to seženeš tak se ozvi a poradím ti fígl jak to nepos*  Premium sou na venkovní užití a vydrží bez změny barvy a povrchu i 8 let. Obyčejné sou levnější a vydrží tak 3. A drží to jak hluchá dveře  No nevím, jestli se na ten C sloupek nevykašlu... protože sem se na to koukal no a udělat to pěkne rovně atd musí být fakt makačka....bych řekl, že to jde jen zázrakem.... Vůbec nevím, jak bych to jako vyřezával nebo tak....
Třeba takhle http://www.feliciaklub.cz/?id=r_lepeni
|
| 17.10.07, 12:53 |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
ufikneš o něco větší kus a na auto si rozprašovačem nastříkáš jarovou vodu (to abys s tím mohl hýbat a nepřilepilo se to hned. pak si to ulamovacím nožem ořízneš tak aby to zapadlo tam kam chceš a zatlačíš to za hrany na okrajích pak vemeš neco tvrdého ale pružného a hodíš přes to nejaký kus bavlněného hadru a jakoby to tím hladíš...vytlačí se tak vetší bublinky a jarová voda...necháš par hodin tak a držííí. 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 17.10.07, 12:55 |
|
 |
|
Jura
|
Tak na to se vrhnu až budu u babky v garáži.... Ale trápí mě trochu střecha...je taková nic moc něco by to tam chtělo:) Škoda, že tam nemám střešní okno...
|
| 17.10.07, 13:13 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
tak to střešní okno prostě dodělej.... bude to dokonce i k něčemu dobré
|
| 17.10.07, 13:14 |
|
 |
|
e.n.e.m.y.
|
Vít Široký píše: tak to střešní okno prostě dodělej.... bude to dokonce i k něčemu dobré
o tom jsem taky přemýšlel ale jaksi chybí odvaha... rád si dělám na autě všechno sám a vím že i tohle jde ale na tohle jsem asi srab.
|
| 17.10.07, 13:18 |
|
 |
|
Jura
|
e.n.e.m.y. píše: Vít Široký píše: tak to střešní okno prostě dodělej.... bude to dokonce i k něčemu dobré o tom jsem taky přemýšlel ale jaksi chybí odvaha... rád si dělám na autě všechno sám a vím že i tohle jde ale na tohle jsem asi srab.
No já se na to taky necítím no ale hlavně zase kvůli tomu, abych měl něco na střeše a pěkně to vypadalo, tak tam to okno montovat nebudu...měl sem ho na fáčku a bylo mi nanic, ale jako estetickej doplňek je dobrý....
|
| 17.10.07, 13:21 |
|
 |
|
Jura
|
Jinak co by ste řekli na mračítka a takové ty plastíky na zadní světla (ty mřížky nebo jak se tomu nadává)? Dobrá věc nebo na prdlačku....
|
| 17.10.07, 13:57 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|