Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 01:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Originální zkrášlení auta 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 
Jura píše:
Jinak co by ste řekli na mračítka a takové ty plastíky na zadní světla (ty mřížky nebo jak se tomu nadává)? Dobrá věc nebo na prdlačku....
na přes držku ... je to v rozporu se zákonem, a hlavně je to na ho**o - nebo ti snad připadá užitečné zmenšovat činnou plochu světel - ???

17.10.07, 14:03
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Jura píše:
Jinak co by ste řekli na mračítka a takové ty plastíky na zadní světla (ty mřížky nebo jak se tomu nadává)? Dobrá věc nebo na prdlačku....
na přes držku ... je to v rozporu se zákonem, a hlavně je to na ho**o - nebo ti snad připadá užitečné zmenšovat činnou plochu světel - ???

No vono ty mračítka na feldu sou dost tenký...když sem měl fávo, tak tam byli o dost větší no a nějak mi nepřišlo, že by to míň svítilo...ale přesvědčil jsi mě asi... kašlu nato....asi:)

17.10.07, 14:05
Profil ICQ
Příspěvek 
No je otázka jak moc jsou mračítka v rozporu se zákonem... měl jsem je na autě 4 roky (teď už jsem z toho vyrostl :D ) byl jsem s nima na dvou STK a třikrát mě stavěli dopraváci a nikdo ani necknul jen jednou mi na STK napsali do A světla.

17.10.07, 14:36
Hliník navždy.

Příspěvek 
Jura: Hej kamo evidentne nevis co chces, tak na to zatim hod bobek nebo to spatne skonci. Dej many do motoru ... :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

17.10.07, 15:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
e.n.e.m.y. píše:
No je otázka jak moc jsou mračítka v rozporu se zákonem... měl jsem je na autě 4 roky (teď už jsem z toho vyrostl :D ) byl jsem s nima na dvou STK a třikrát mě stavěli dopraváci a nikdo ani necknul jen jednou mi na STK napsali do A světla.
jsou určitě v rozporu, neboť zákon o provozu na pozemní komunikaci, § 32 , odstavec 5 říká : 5) Činná plocha světel nesmí být zakryta nebo nadměrně znečištěna.

17.10.07, 15:30
Profil ICQ
Příspěvek 
Vít Široký píše:
e.n.e.m.y. píše:
jsou určitě v rozporu, neboť zákon o provozu na pozemní komunikaci, § 32 , odstavec 5 říká : 5) Činná plocha světel nesmí být zakryta nebo nadměrně znečištěna.

Jasně jen jsem tím chtěl říct že někdo kdo by na to měl dbát nejvíc jako STK a dopraváci na to kašlou... nebo jsem měl možná štěstí nevím.

17.10.07, 16:32
rejpal

Příspěvek 
Jura píše:

Už máš ošetřen podvozek, vystříkané dutiny, ošetřeny páté dveře, a tak dále, že vymýšlíš blbosti? :lol:

18.10.07, 06:35

Příspěvek 
Ale kluci vy ste mě pořádně nepochopili...Já na autě nechchi dělat žádnej extra tuning.... Jen pár blbostí, aby to auto nebylo stejný jako ostatní...prostě jen odlišit. Vystříkat dutiny atd...jsem nějak nestihl, protože sem na autě musel udělat brzdy a tlumiče a to nebylo zadarmo a ted už na to není počasí ani peníze... Pochopte sem student...

18.10.07, 08:19
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Jura píše:
Ale kluci vy ste mě pořádně nepochopili...Já na autě nechchi dělat žádnej extra tuning.... Jen pár blbostí, aby to auto nebylo stejný jako ostatní...prostě jen odlišit. Vystříkat dutiny atd...jsem nějak nestihl, protože sem na autě musel udělat brzdy a tlumiče a to nebylo zadarmo a ted už na to není počasí ani peníze... Pochopte sem student...
Ale neměl bys lepší těch pár stovek za kousek umělý hmoty sem a pár stovek z další kousek ušetřit a třeba až na to budeš mít čas za ty prachy udělat něco opravdu užitečnýho ? dutiny, spodek, pneumatiky... nebo je jen prostě nechat na opravy, však ono se na tom něco posere, už je to taky starý auto? Pochop ty nás, koupíš sice doplněk "aby bylo auto jiný", ale nebude ti to nic platný, když ti to shnije a nepojede, bude to škubat, chcípat a pro pár plastů nebudeš mít na opravu, o tom tě tady přesvědčujeme. A to, aby auto bylo jiný se nechá docílit i jinak než hyper tuningem umělou hmotou na povrchu, stačí to pořádně vyleštit, ošetřit černý plasty aby byly černý a najednou je z toho auto který vidíš na parkovišti na první pohled

18.10.07, 08:36
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Ale neměl bys lepší těch pár stovek za kousek umělý hmoty sem a pár stovek z další kousek ušetřit a třeba až na to budeš mít čas za ty prachy udělat něco opravdu užitečnýho ? ....

Tak, tak. Něco podobného jsem chtěl napsat. :)

18.10.07, 08:43

Příspěvek 
Tak tady sou ty fotečky....
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Mimochodem kdyby někdo věděl kde koupit ukrást atd. ty středově pokličky na tyhle kola, tak budu moc moc vděčnej..... Jinak co říkáte na ten proužek na boku? Je rajcovní ne?

18.10.07, 09:42
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
a tohle bys chtěl upravovat? je moc pěkná, vypadá dost zachovale

18.10.07, 09:59
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
a tohle bys chtěl upravovat? je moc pěkná, vypadá dost zachovale

No zatím stačí jen ty blinkry a ten proužek...no ještě tam dám ten nasavač na tu kapotu, ale nějakej malej decentní, aby mi tam nezůstával sníh atd... To je podle mě dobrá věc......

18.10.07, 10:14
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
pekny....

http://kachnis.techsajt.cz

18.10.07, 10:39
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
kachnis píše:
pekny....

Dík:)

18.10.07, 10:51
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další