|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
fux.dggn
|
 Kam se světlama
Zdarec, mam tu otázku asi hlavně pro majitele felicií 98+, měl sem tam přidělané světla wesem 2HO tak, že sem měl přivařenou jakousi rozpěru z pásoviny (tl.: asi3mm) mezi držáky masky, pak jsem měl proříznutá na každě straně dvě žebra masky a světla byla těmito otvory připevněna k té rozpěrce. Mam novou masku od milotecu a váhám jestli mám světla připevnit stejným způsobem. Klidně zase navařim tu rozpěru a provrtám novou masku, ale jde o to, že světla wesem 2HO sou trochu těžší a třásla se. Tak poraďte kdokoliv, jestli jste neviděli nějaké lepší připevnění. Nezavrhuju i nějakou decentní rampu, když budete znát někoho, kdo mi jí udělá nebo prodá za nějaký přijatelný obnos. Zatim díky
|
| 17.10.07, 20:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: Kam se světlama
fux.dggn píše: Zdarec, mam tu otázku asi hlavně pro majitele felicií 98+, měl sem tam přidělané světla wesem 2HO tak, že sem měl přivařenou jakousi rozpěru z pásoviny (tl.: asi3mm) mezi držáky masky, pak jsem měl proříznutá na každě straně dvě žebra masky a světla byla těmito otvory připevněna k té rozpěrce. Mam novou masku od milotecu a váhám jestli mám světla připevnit stejným způsobem. Klidně zase navařim tu rozpěru a provrtám novou masku, ale jde o to, že světla wesem 2HO sou trochu těžší a třásla se. Tak poraďte kdokoliv, jestli jste neviděli nějaké lepší připevnění. Nezavrhuju i nějakou decentní rampu, když budete znát někoho, kdo mi jí udělá nebo prodá za nějaký přijatelný obnos. Zatim díky
já bych to oprdnul raději bych řešil lepší svítivost těch původních a co se mi třeba líbilo tak ty dálkové byly pod maskou před chladičem obdélníkové rampa by měla být zas homologovanám, třeba jsem řešil světla pro denní svícení za rozumnou cenu byly kulatá a to tam nikde nepasuje a hranaté ty jdou dát dole vedle spz ale byly zas za čtverku to bych za to nedal tak čekám až někdo vyrobí hranatá za 600 miloš
|
| 19.10.07, 16:39 |
|
 |
|
Šemik
|
Miloši, ale hranaté SPDSky existují, vyrobce je wesem. Pár stojí bohatě do 500kč  Jsou stejného tvaru jako mám na Rapidu mlhovky a dálkové.. 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
Naposledy upravil Šemik dne 19.10.07, 17:08, celkově upraveno 2
|
| 19.10.07, 16:58 |
|
 |
|
Šemik
|
To jsou ony
http://shop.wesem.com/go/_info/?idc="7_6663"&sess_id=e564f7bfb6c4834c5cd15a12cf24dc9a
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 19.10.07, 17:02 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jo dík já jsem to řešil před rokem a prostě pořád jsem narážel na kulaté pak jsem sehnal parádní co mi pasujou vedle spz zase jsou namodralé a nejsou homologované , pětikilo to je v poho a naperu to místo mlhovek, to rozvěcení mám, po startu za dvě vteřiny to maká se mi to válí po dílně, no díky miloš
|
| 20.10.07, 19:04 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 Re: Kam se světlama
fux.dggn píše: Zdarec, mam tu otázku asi hlavně pro majitele felicií 98+, měl sem tam přidělané světla wesem 2HO tak, že sem měl přivařenou jakousi rozpěru z pásoviny (tl.: asi3mm) mezi držáky masky, pak jsem měl proříznutá na každě straně dvě žebra masky a světla byla těmito otvory připevněna k té rozpěrce. Mam novou masku od milotecu a váhám jestli mám světla připevnit stejným způsobem. Klidně zase navařim tu rozpěru a provrtám novou masku, ale jde o to, že světla wesem 2HO sou trochu těžší a třásla se. Tak poraďte kdokoliv, jestli jste neviděli nějaké lepší připevnění. Nezavrhuju i nějakou decentní rampu, když budete znát někoho, kdo mi jí udělá nebo prodá za nějaký přijatelný obnos. Zatim díky
Kdyz rikas ze se ti svetla trasly a koupil sis novou "tuningovou" maskou od milotecu, tak se na ne vykasi, nedavej je tam a radis je prodej nebo vyuzij nejak jinak.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 21.10.07, 00:16 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|