Znovu regulátor sklonu světel
| Autor |
Zpráva |
|
alda
|
 Znovu regulátor sklonu světel
Tak pánové v Brně už kvůli nefunkčnímu regulátoru sklonu vyhazujou z STK, takže se to už musí řešit. Nevíte někdo, za kolik se ten krám prodává? Pokud tam něco praskne, tak nemá asi cenu to opravovat, a dávat tak to elektrický servo z Fabie by asi na STK neskousli.....
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
| 19.10.07, 14:03 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 Re: Znovu regulátor sklonu světel
alda píše: Tak pánové v Brně už kvůli nefunkčnímu regulátoru sklonu vyhazujou z STK, takže se to už musí řešit. Nevíte někdo, za kolik se ten krám prodává? Pokud tam něco praskne, tak nemá asi cenu to opravovat, a dávat tak to elektrický servo z Fabie by asi na STK neskousli.....
Novy mechanismus naklapeni svetel sezenses od 800 do 1000 kc. Ale vetsinou to vydrzi tak rok dva a zas to je v haji...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 19.10.07, 15:07 |
|
 |
|
Neex
|
Montoval jsem ho před 6 lety originál škoda... zatím drží bez problému. Stačí párkrát za měsíc protočit...
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 19.10.07, 15:16 |
|
 |
|
Peter50kw
|
Ja som menil na 5 rocnej felicii. Pri predaji o 3 roky neskor mu nic nebolo.
|
| 21.10.07, 18:29 |
|
 |
|
Kaliban123
|
alda píše: Tak pánové v Brně už kvůli nefunkčnímu regulátoru sklonu vyhazujou z STK, takže se to už musí řešit. Nevíte někdo, za kolik se ten krám prodává? Pokud tam něco praskne, tak nemá asi cenu to opravovat, a dávat tak to elektrický servo z Fabie by asi na STK neskousli.....
A na které stk jsi byl že to tvrdíš tak že v Brně vyhazují? Kamoš byl a v pohodě prošel ani ne před měsícem.
|
| 21.10.07, 18:39 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kaliban123 píše: alda píše: Tak pánové v Brně už kvůli nefunkčnímu regulátoru sklonu vyhazujou z STK, takže se to už musí řešit. Nevíte někdo, za kolik se ten krám prodává? Pokud tam něco praskne, tak nemá asi cenu to opravovat, a dávat tak to elektrický servo z Fabie by asi na STK neskousli..... A na které stk jsi byl že to tvrdíš tak že v Brně vyhazují? Kamoš byl a v pohodě prošel ani ne před měsícem.
vyhazují všude béčková závada naprosto normální několik let třeba ve veselí nad moravou když máš hezkou káru tak to někdy ukecáš u fáčka jinak na měsíc, no řešení je problematické a drahé je lépe svěřit stk do rukou odborníků miloš
|
| 21.10.07, 20:07 |
|
 |
|
Drak
|
STK s 10 a víc let starým autem si dnes dělá sám jen sebevrah, jak píše miloš, zajet do servisu a nechat si STK udělat, těch pár stovek navíc se rozhodně vyplatí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 22.10.07, 07:18 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Největší prdel na tom je že i ti hloupí policisté vědí co hlavně na Feldách a Favoritech nefunguje a klidně tě za to pěkně zmáčknou, protože přesně jak píše Miloš B-éčková závada. Mě to sice je vcelku jedno ale už jsem tady měl tři co platili a bodíky možná asi taky.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 22.10.07, 18:44 |
|
 |
|
alda
|
Kaliban123 píše: alda píše: Tak pánové v Brně už kvůli nefunkčnímu regulátoru sklonu vyhazujou z STK, takže se to už musí řešit. Nevíte někdo, za kolik se ten krám prodává? Pokud tam něco praskne, tak nemá asi cenu to opravovat, a dávat tak to elektrický servo z Fabie by asi na STK neskousli..... A na které stk jsi byl že to tvrdíš tak že v Brně vyhazují? Kamoš byl a v pohodě prošel ani ne před měsícem.
Bylo to na STK Sládkovského Královo pole. S autem tam byla známá, a pokud to už neukecá ani ženská, tak už nevím. Já tam jezdím se svojí stodvácou, a je fakt, že mě někdy připadalo, že dělají kontrolu podle toho jak se vyspí. Někdy to trvalo tak 2minuty a pohoda, a jindy mě zas vykopli za úplnou ptákovinu. Zkoušel jsem dělat TK mimo Brno a to byla absolutní hrůza - na auto jsem čekal 8hodin, vzali si za to 1400Kč, a ještě zapomněli vylepit známky, a já jak jsem byl nasranej, tak jsem si to nezkontroloval. Přišlo se na to až mě v Brně zastavila hlídka a aby toho nebylo málo, tak mě řekli, že mám neplatnou TK. Ti idioti z STK to navíc nezapsali do registru na DI. Takže mě chtěli okamžitě odstavit auto. Tak jsem musel odmontovat SPZku a jet jako blbec autobusem pro známky. Ani se neobtěžovali s omluvou. Zřejmě je to u nich normální. STK ve Slavkově u Brna je ten největší ksindl co jsem potkal, takže tam bych auto už v životě nedal.
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
| 23.10.07, 07:00 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Největší pr**l na tom je že i ti hloupí policisté vědí co hlavně na Feldách a Favoritech nefunguje a klidně tě za to pěkně zmáčknou, protože přesně jak píše Miloš B-éčková závada. Mě to sice je vcelku jedno ale už jsem tady měl tři co platili a bodíky možná asi taky.
prdel to je lidi jsou blci že jim platí a ještě nějaké body, žádný policajt nemá měřák aby ti změřil že ti ty světla nejdou na to je STK přesto že to nefunguje budu tvrdit že to funguje na mě pořád něco trénujou ale už jen dva měsíce pak je vyhodí tady jich je od 1.1.2008 vstupujeme do toho šanghaje nebo kam miloš
|
| 24.10.07, 19:03 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Drak píše: STK s 10 a víc let starým autem si dnes dělá sám jen sebevrah, jak píše miloš, zajet do servisu a nechat si STK udělat, těch pár stovek navíc se rozhodně vyplatí.
A proč myslíš? Já s 20 let starým autem, kdybych nechal STK dělat nějakej servis, tak se na to vyfláknou, STK bude obálkovou metodou a bude jedno že mi špatně brzdí zadek, hlavně že schrábnou 3000,- a já si v tom pekáču pak někde rozklopim čuňu...nebo mi opraví zadní brzdy ale s tím že mi za to naúčtujou cenu 3/4 auta a ještě mi zmizne půl nádrže a vercajk, co vozím za sedadlama...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 24.10.07, 19:19 |
|
 |
|
Šemik
|
Třeba Leonid byl na STK dokonce pochválen za brzdy  A to byla klasická bezúplatková STK 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 24.10.07, 19:22 |
|
 |
|
Drak
|
Tak asi nevíš, o čem to dneska je, v dnešním prostředí nastrčených práskačů a provokatérů z na vlastní oči nebo podobných sraček ti nikdo STK obálkovou metodou neudělá ani kdybys byl jeho bratr, na to je ta práce fest dobře placená, aby o ni přišli a za druhé, nikdo není tak blbej, aby jel na STK s autem, co má v nepořádku brzdy, řízení, osvětlení nebo kastlu napadrť. To, že se technikům strká kilčo je jen drobná pozornost za to, že ti přivřou očka třeba nad nefunkčním hydroštelem na světla, nebo že ti zrovna ukáplo oleje při dolívání a motor vykazuje známky netěsnosti, zkus se zamyslet, co je lepší, 100 do kapsy, nebo 1000 za hydroštel, popř za přetěsnení motoru?
To, že máš špatnou zkušenost se servisem bohužel není chyba moje, nebo servisu, ale tvoje, ty sis ho vybral a nikdo tě tam nenutil jet, stejně jako v každým jiným řemesle jsou dobrý a špatný podniky a jde jen o to si vybrat ten lepší, takový to házení do jednoho pytle se mi moc nelíbí, člověk tomu věnuje spoustu času a peněz na úkor svých soukromých aktivit, kolikrát tráví víkendy opravama linkových aut, aby ste se v pondělí po ránu mohli nacpat čerstvým jídlem a jako odezvy slyší jen samý negativa na práci servisů, kolikrát přemýšlím, že se na to vyseru a pudu jezdit někde tatrou pod bagrem a taky si zanadávám na ty neschopný servisáky... 
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 24.10.07, 19:37 |
|
 |
|
Šemik
|
Nepochybuji o tom že ty budeš Draku mezi servisy světlá vyjímka, ale ani já nemám se servisy tady v Plzni dobré zkušenosti,
Třeba když jsem chtěl seřídit geometrii zadní nápravy u Rapida po GO tak se jim to moc nepovedlo, bylo to na reklamaci.
A když jsme koupili Leonida dali jsme mu vyměnit brzdové hadičky, ty původní byly KO. No při té příležitosti taky měnili prachovky kuláků, no a pak tam
nevrátili závlačky, to by bylo kdyby se to rozsypalo někde na nevhodném místě...
Ale jak píšu, neházím do jednoho pytle, ale v Plzni do servisu už opravdu nechci.. 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 24.10.07, 19:47 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Šemik píše: Nepochybuji o tom že ty budeš Draku mezi servisy světlá vyjímka, ale ani já nemám se servisy tady v Plzni dobré zkušenosti, Třeba když jsem chtěl seřídit geometrii zadní nápravy u Rapida po GO tak se jim to moc nepovedlo, bylo to na reklamaci. A když jsme koupili Leonida dali jsme mu vyměnit brzdové hadičky, ty původní byly KO. No při té příležitosti taky měnili prachovky kuláků, no a pak tam nevrátili závlačky, to by bylo kdyby se to rozsypalo někde na nevhodném místě... Ale jak píšu, neházím do jednoho pytle, ale v Plzni do servisu už opravdu nechci.. 
Tak šemík to naprosto přesně vystihl, rozhodně sem se tě draku nechtěl dotknout, ale pod šemíkův příspěvek bych se podepsal...jenom vyměnit Plzeň za moje místo bydliště. A nejsem nekňuba, co byl v jednom servisu a nadává, v okolí 20ti km jsem navštívil čtyři, někdy to bylo horší, někdy lepší, ale nikdy to nebylo k mojí spokojenosti...Taky ale je pravda že nikde se nezabývali opravama náklaďáků, tyhle servisy v pátek ve 3 zavřou vrata a do pondělka nazdar...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 24.10.07, 20:02 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|