Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 05:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 pískovačka.... 
Autor Zpráva

Příspěvek pískovačka....
čau...mám trošku přeleštěný ventilový výko....ale je to stejně zvoxidovaný...když to vopískuju tak to bude krásně matný??? kámoš má teď na motorce vopískovanej hliníkovej disk..tak vim jak to bude vypadat....máte někdo pískovačku ??? a kolik by to tak stálo...docela dost by se mi to hodilo....nejen na auto....kámoše strejc to má...ale je to s nim na dlouhý lokte....teda spíš záleží na domluvě...a vodstraní ta pískovačka to zvoxidovaný ?? jestli jo tak to asi nějak seženu..nastříkám a vyleštim jen ty linky a nápis ŠKODA .....kolik asi stojí pískovačka ?? díky moc za odpovědi

20.10.07, 19:35
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Nasyp do míchačky písek a nech to tak chvíli omílat.
Běžně se to dělá v bubnu plného písku. Kdo však to doma má že?

20.10.07, 20:21
Mistr mechanik

Příspěvek 
pískovačka tě udělá až na původní kov, potřebuješ pořádný kompresor a pískovačku jsem viděl v aukru za 500 kč, omeleš, zameteš a pořád dokola, pískovací boxy to už je o moc penězích ale základ je kompresor co utáhne kladivo to je dvoupístový orlík nádrž 400 l a více miloš

20.10.07, 20:27
Mistr mechanik

Příspěvek 
zokot píše:
Nasyp do míchačky písek a nech to tak chvíli omílat.
Běžně se to dělá v bubnu plného písku. Kdo však to doma má že?

to čumím vypadá to jako blbost ale určitě funguje omílačka miloš

20.10.07, 20:29

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
pískovačka tě udělá až na původní kov, potřebuješ pořádný kompresor a pískovačku jsem viděl v aukru za 500 kč, omeleš, zameteš a pořád dokola, pískovací boxy to už je o moc penězích ale základ je kompresor co utáhne kladivo to je dvoupístový orlík nádrž 400 l a více miloš

Podle mě se tady bavíme o tryskání což je tryskání něčeho pod tlakem na něco. Ale pískovačka je jen omílání v písku!

20.10.07, 20:29

Příspěvek 
já teda nevim...ale když si nechám opískovat kola tak mi je asi nehoděj do míchačky a nemíchaj v písku...asi bych si chtěl domů koupit pískovací box ( ?? 20 000 Kč???) no ale....hodně peněz..ale asi bych to uživil...porád něco brousim a nadávám, kdybych měl pískovačku tak bych to měl v poho...kola, víko, něco na traktor, nedávno poloosy...prostě bych to asi fakt využil...ale ta cena....škoda no

21.10.07, 14:27
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ondras83 píše:
já teda nevim...ale když si nechám opískovat kola tak mi je asi nehoděj do míchačky a nemíchaj v písku...asi bych si chtěl domů koupit pískovací box ( ?? 20 000 Kč???) no ale....hodně peněz..ale asi bych to uživil...porád něco brousim a nadávám, kdybych měl pískovačku tak bych to měl v poho...kola, víko, něco na traktor, nedávno poloosy...prostě bych to asi fakt využil...ale ta cena....škoda no

si nic nekupuj nesmysl mrkni po inzerátech kup si pískovačku a ten box si udělej ale do dílny je to krám taky jsem to řešil a dělám to to normálka v prostoru omelu zametu a už to nedělám jsem si našel borce v gumárně zanesu odnesu, ale základ je pořádný kompresor, třeba v té gumárně co je ten malý box, tak tam děláš s normální pískovačkou ruce máš vražené do rukavic a jak to dojde písek tak ho vyhrabeš naplníš pískovačku a jedeš, a ten velký box to tam dělá borec v místniosti má kožené oblešení a filtr na hubě a hygiena mu dala nějaký měřák na prašnost jak to mají u rentgenu na rentgeny a tam magoří celý den ani okno tam nemá miloš

21.10.07, 15:07

Příspěvek 
zokot píše:
slovacek.milos píše:

Podle mě se tady bavíme o tryskání což je tryskání něčeho pod tlakem na něco. Ale pískovačka je jen omílání v písku!

pískovací pistole
http://www.uni-max.cz/Category.asp?CatID=3279
pískovací box
http://www.uni-max.cz/Category.asp?CatID=3273

Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450

21.10.07, 17:10

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Ondras83 píše:

si nic nekupuj nesmysl mrkni po inzerátech kup si pískovačku a ten box si udělej ale do dílny je to krám taky jsem to řešil a dělám to to normálka v prostoru omelu zametu a už to nedělám jsem si našel borce v gumárně zanesu odnesu, ale základ je pořádný kompresor, třeba v té gumárně co je ten malý box, tak tam děláš s normální pískovačkou ruce máš vražené do rukavic a jak to dojde písek tak ho vyhrabeš naplníš pískovačku a jedeš, a ten velký box to tam dělá borec v místniosti má kožené oblešení a filtr na hubě a hygiena mu dala nějaký měřák na prašnost jak to mají u rentgenu na rentgeny a tam magoří celý den ani okno tam nemá miloš

nj...jenže problém je ten, že v okolí nikdo pískovačku nemá, ani v zaměstnání, ani doma...prostě na pytel...

s tim jak píšeš v prostoru omelu zametu...to myslíš, že sis koupil pískovací pistoli, hodils kolo na zem v dílně a normálně jsi tryskal??? když ti došel písek, zametls to, nasypal do pistole a takhle porád dokola ??? jestli jo, tak si tu pistoli asi koupim, udělám si nějakou bednu a budu to dělat takhle...jestli je to složitější tak na to seru...díky

21.10.07, 19:43
Profil ICQ

Příspěvek 
tak co ?? je to tak...prostě si to dáš do nějakýho kýble nebo někam...vemeš pískovací pistoli (stojí asi 900Kč) a prostě tryskáš ?? no a když ti dojde ten "písek" tak to zameteš nebo jinak sebereš a nasypeš do tý pistole a jedeš znova ??

docela to spěchá..tak jestli to tak je tak pls napiš aspoň JO...jinak si budu muset shánět něco jinýho (už něco mám, ale jen do konce měsíce tak pls co nejrychleji)

no a já bych tu pískovačku i docela dost uživil....

23.10.07, 17:48
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]