|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Radic
|
Liťáky vs. bordel z brzd
čím by se to dalo napatlat aby to z toho šlo pěkně dolu? Zatím mě to sice jde lehounce setřít ale to asi nebude pořád (sou po renovaci) Má nekdo nějaký nápad? Nechci ale kupovat ten blivajz na čištění kol. Chci spíš předejít tomu aby to tam nějak dobře drželo.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
10.10.07, 12:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
čistit častějc
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.10.07, 14:59 |
|
|
DRYVER
|
Taky to tak vidim jako jedina moznost to casteji cistit. Nebo sem slysel ze po omyti a ususeni se to da prejet lestenkou na karoserii a pak by se to na tom usazovalo min a slo by to mozna pak lip ocistit (ale mozna to je kravina...)
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
10.10.07, 15:09 |
|
|
fux.dggn
|
Re: Liťáky vs. bordel z brzd
Radic píše: čím by se to dalo napatlat aby to z toho šlo pěkně dolu? Zatím mě to sice jde lehounce setřít ale to asi nebude pořád (sou po renovaci) Má nekdo nějaký nápad? Nechci ale kupovat ten blivajz na čištění kol. Chci spíš předejít tomu aby to tam nějak dobře drželo.
v servise sem si jednou všimnul, že to nastřikal něčim ve spreji a pak to šlo opláchnout čistou vodou. jako netřpytily se ale potom už to stačilo dolešti hadrem a bylo.
|
10.10.07, 15:38 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Nic složitého, až je budeš mít umytý, normálně je napatlej kvalitním voskem na laky a je to, ten bordel se na to samozřejmě bude chytat taky, ale pude v pohodě dolů vodou, já to teď zrovna matlám tímhle http://nejlepsiceny.cz/autokosmetika/su ... 500ml.html a není s tím problém. Je to stejný jako s každou jinou částí karoserie, taky na tom je barva a lak , potřebuje to stejnou péči.
|
10.10.07, 22:08 |
|
|
Radic
|
zatím děkuji...mě se sice líbí když sou lehce zabordelené ty škvíry za paprskama ale někdy se umyt musí celé kola
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
10.10.07, 22:14 |
|
|
DRYVER
|
Radic píše: zatím děkuji...mě se sice líbí když sou lehce zabordelené ty škvíry za paprskama ale někdy se umyt musí celé kola
Tobe se libi spinave skviry elektronu?? To ja kdyz si umeju auto a vylestim trony, tak se pak par km skoro bojim brzdit abych je nezaspinil a nemusle znovu drhnout
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
20.10.07, 22:58 |
|
|
Radic
|
no líbí se mě to na mojich meteorech...třeba na bráchovém autě je to nehezké...v tomto ohledu neni kolo jako kolo
|
21.10.07, 01:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Radic píše: no líbí se mě to na mojich meteorech...třeba na bráchovém autě je to nehezké...v tomto ohledu neni kolo jako kolo
zkuste si někdo leštěnku s obsahem teflonu jak ji v reklamě natřou na kapotu a pak po ní střílí vzduchovkou když je stím natřu vapkou ču čern sjedu jinak je to problém aqtaka nejsou desky jak desky některé černí jak prase miloš
|
22.10.07, 21:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|