|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
zapojení přístrojovky z feldy do fáva
Autor |
Zpráva |
Milan Koukal
|
zapojení přístrojovky z feldy do fáva
Tak mám takovej problémek potřebuju zapoji přístrojovku z feldy do fáva, problém je v zapojení palivoměru a teploty motoru u teploty motoru jsem slišel že tam stači dát nějakej odpor neco kolem 30omů ale nevik kolik přesně a z palivoměrem si nevim rady vůbec jo favorit je rok výroby 1991a je to ekotronic,palubka je z feldy 1.6 rok nevim. A ještě jsem zapoměl na otáčkoměr jak ten zapojit?
Předem dik za odpovědi.
|
18.10.07, 23:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: zapojení přístrojovky z feldy do fáva
Milan Koukal píše: Tak mám takovej problémek potřebuju zapoji přístrojovku z feldy do fáva, problém je v zapojení palivoměru a teploty motoru u teploty motoru jsem slišel že tam stači dát nějakej odpor neco kolem 30omů ale nevik kolik přesně a z palivoměrem si nevim rady vůbec jo favorit je rok výroby 1991a je to ekotronic,palubka je z feldy 1.6 rok nevim. A ještě jsem zapoměl na otáčkoměr jak ten zapojit? Předem dik za odpovědi.
no to by mě taky zajímalo tady stím mají zkušenosti skalica na slovensku tam to hodně předělávají, vím že to kupují na vrakecu v hodoníně a ve strážnici slyšel jsem že to jde narvat i do 120, ale nikdy jsem to neviděl ani bych to nedělal to bude dobrá zakopávka miloš
|
20.10.07, 16:59 |
|
|
Šemik
|
Ve 120 to má MAJO Vypadá to zajímavě, je to věru nestandartní řešení interiéru 120
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
20.10.07, 17:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: zapojení přístrojovky z feldy do fáva
Milan Koukal píše: Tak mám takovej problémek potřebuju zapoji přístrojovku z feldy do fáva, problém je v zapojení palivoměru a teploty motoru u teploty motoru jsem slišel že tam stači dát nějakej odpor neco kolem 30omů ale nevik kolik přesně a z palivoměrem si nevim rady vůbec jo favorit je rok výroby 1991a je to ekotronic,palubka je z feldy 1.6 rok nevim. A ještě jsem zapoměl na otáčkoměr jak ten zapojit? Předem dik za odpovědi.
napiš majovi ten ti popíše jak se stím trápil miloš
|
20.10.07, 17:50 |
|
|
elegant
|
Tak určite máš problém v tom, že tá prístrojovka pracuje s RJ. Najlepšie a najednoduchšie je dávať prístrojovku do Fava s BMM z Feldy s BMM. Niekde bolo tu na webe popísané, že ako ot musíš spraviť, ale neviem či sa to týkalo prístrojovky z Feldy BMM.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
20.10.07, 22:04 |
|
|
DRYVER
|
elegant píše: Tak určite máš problém v tom, že tá prístrojovka pracuje s RJ. Najlepšie a najednoduchšie je dávať prístrojovku do Fava s BMM z Feldy s BMM. Niekde bolo tu na webe popísané, že ako ot musíš spraviť, ale neviem či sa to týkalo prístrojovky z Feldy BMM.
Jenze on pise ze ma ekotronika, a to je auto cele podivne a nikdo si s tim nevi rady..... Jak se na tom ekotroniku vlastne ovlada otackomer - jako na karbecu nebo jako na BMM?? (v zivote jsem to nastesti nevidel a ani po tom netouzim)
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
20.10.07, 23:11 |
|
|
Martin91
|
no podle mě je to jak na karbecu ten ekotronic pracuje jen s karbecem a ne s indučkou ale je čistě můj názor
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
21.10.07, 10:43 |
|
|
DRYVER
|
Kalista píše: no podle mě je to jak na karbecu ten ekotronic pracuje jen s karbecem a ne s indučkou ale je čistě můj názor
Cetl sem si tu tvou vetu 3x a nejak sem ji stejne nepochopil. Otackomer na karbecu bere impulzy z inducky a otackomer na BMM bere impulzy nejsis z jednotky. Ale ekotronik nevim jak pracuje - jestli ma impulzy z inducky nebo z "ŘJ"
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
21.10.07, 13:27 |
|
|
Milan Koukal
|
nejde mi tak ani o otáčkoměr jak o teplotu chladící kapalyny a stav paliva !!!!
|
26.10.07, 07:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|