|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Agent-Smith
|
žárovka
chtěl bych si vyměnit boční blinkry za čiré puvodně oranžové ale nevím jaká tam je žárovka pravděpdobně bílá nevíte někdo jaká tam má myt ta oranžová a kde je seženu?
_________________ Škoda Felície 1.3MPI, r.v-1999,bílá.
|
22.6.06, 08:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
David
|
je tam normálně oranžová žárovka a musíš jí koupit v každé mototechně
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
22.6.06, 19:10 |
|
|
Nepér
|
Velkej tuner....
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
22.6.06, 19:39 |
|
|
Agent-Smith
|
no to ani ne tuner jen chci vyměnit blinkry a lepší je se zeptat jinak obědnal sem diodoví oranžovy a myslím že tam vlezou maj stejnou patici i proud
_________________ Škoda Felície 1.3MPI, r.v-1999,bílá.
|
23.6.06, 09:47 |
|
|
Mirek
|
blinkry
Tady jsem měl chuť měnit blinkry za bílé, ale když jsem zjistil, jak jsou dělané (nejspíš polské), netěsní jak vlastní blinkr, tak těsnící guma nemá břit (je plochá). Vypadá to dost blbě, když do blikru teče a pokud netěsní ta guma, hrozí koroze blatníku a ten bílý plast většinout nemá UV filtr (žloutne). Tyhle blinkry mají ve většině autodílů!? Doporučuju originál, oranžové Hella, bílé originál od VW. (cena kolem 350Kč a to mě odradilo:-) )
|
26.6.06, 05:01 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|