Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 06:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 na 3 valce 
Autor Zpráva

Příspěvek na 3 valce
mam facko , pri nizkych otackach to kolisa jako by to jelo na 3 valce ...ale kdyz pridam tak to normalne zachrochta a jede normalne ....dela to asi kolem 700otackach ......myslel jsem ze je to sitičem ale kdyby jste slyseli ten zvuk ....hruza . poradte nekdo ..bylo mi receno ze to muzou byt kabely nebo bezkontakták . asi koupim cely rozdelovac ...fakt newim ..poradte , kdyz to mam zahrate tak to jde slyset jak kolisaji otacky ...jako na 3 valce ...kdyz tak mi tu napiste hodnoty kabelu ...ja to promerim diky

22.10.07, 17:44
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: na 3 valce
Butch píše:
mam facko , pri nizkych otackach to kolisa jako by to jelo na 3 valce ...ale kdyz pridam tak to normalne zachrochta a jede normalne ....dela to asi kolem 700otackach ......myslel jsem ze je to sitičem ale kdyby jste slyseli ten zvuk ....hruza . poradte nekdo ..bylo mi receno ze to muzou byt kabely nebo bezkontakták . asi koupim cely rozdelovac ...fakt newim ..poradte , kdyz to mam zahrate tak to jde slyset jak kolisaji otacky ...jako na 3 valce ...kdyz tak mi tu napiste hodnoty kabelu ...ja to promerim diky

Tak kabely by meli mit do 20 kilo. Ale pokud je tam mas uz dlouho tak kup rovnou novy. A kdyz budes v tom kupovani tak kup novy palec do rozdelovace, vicko rozdelovace a taky by to chtelo svicky (urcite je namas menene a tim tomu neublizis) pokud chces kupovat cely novy rozdelovac tak zadne repliky (cina, tajvan, indie...) ale jedine origo (cca 1500 kc)

22.10.07, 18:23
Mistr mechanik

DRYVER píše:
Butch píše:

Tak kabely by meli mit do 20 kilo. Ale pokud je tam mas uz dlouho tak kup rovnou novy. A kdyz budes v tom kupovani tak kup novy palec do rozdelovace, vicko rozdelovace a taky by to chtelo svicky (urcite je namas menene a tim tomu neublizis) pokud chces kupovat cely novy rozdelovac tak zadne repliky (cina, tajvan, indie...) ale jedine origo (cca 1500 kc)

no čumím 20 kilo já mám paltest a tam je do 14 kilo a nad čtrnáct jsem je vyhazoval a třeba autodata píšou 25-30 kilo u fáčka v pohodě na lpg jsou nejlepší 2-5 a nad deset kilo jsou nevhodné a některé nové mají i 12 kilo na čtvrtý válec a víčko a palec zlatý pal kroměříž v těch náhradách jen čistím bordel pořád dokola miloš

22.10.07, 19:03

[quote="slovacek.milos"no čumím 20 kilo já mám paltest a tam je do 14 kilo a nad čtrnáct jsem je vyhazoval a třeba autodata píšou 25-30 kilo u fáčka v pohodě na lpg jsou nejlepší 2-5 a nad deset kilo jsou nevhodné a některé nové mají i 12 kilo na čtvrtý válec a víčko a palec zlatý pal kroměříž v těch náhradách jen čistím bordel pořád dokola miloš[/quote]

No vidis ty pises 14 a pak 30 - takze prumerove mam pravdu ne :lol: :lol: :lol: . Na skole nas ucili ze do 20 se to da jeste zkousnout ... Ja osobne bych taky radsi menil ttreba uz pri tech 10 nebo 15 kilo. Ono to stoji tak cca 120 kc tak proc ne ze.

22.10.07, 19:06
Mistr mechanik

DRYVER píše:
[quote="slovacek.milos"no čumím 20 kilo já mám paltest a tam je do 14 kilo a nad čtrnáct jsem je vyhazoval a třeba autodata píšou 25-30 kilo u fáčka v pohodě na lpg jsou nejlepší 2-5 a nad deset kilo jsou nevhodné a některé nové mají i 12 kilo na čtvrtý válec a víčko a palec zlatý pal kroměříž v těch náhradách jen čistím bordel pořád dokola miloš

No vidis ty pises 14 a pak 30 - takze prumerove mam pravdu ne :lol: :lol: :lol: . Na skole nas ucili ze do 20 se to da jeste zkousnout ... Ja osobne bych taky radsi menil ttreba uz pri tech 10 nebo 15 kilo. Ono to stoji tak cca 120 kc tak proc ne ze.[/quote]

já jako pravdu nehledám jen že jsi mě navel a podíval jsem se autodat a tam teda zírám 30 kilo co mám paltest z telekomu tak tam je těch 14 a tam je nějaké psaní že je to údaj z mladé boleslavi a veškeré údaje jsou duševním majetkem MB a výhradní práva a kdesi cosi tak jsem to do dnešního dne tak bral a podle toho dělal miloš

22.10.07, 19:19
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]