Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
DRYVER píše: Pokud koupis levne poklice za 300 z hyper super tak pocitej s tim ze ti vydrzi tak 50 km. Kamos si take loni koupil poklice a jak jezdil rano do prace tak po tydnu mel na aute pouze 2. (jednu pak nasel v prikope kdyz jezdil stejneou trasu, ale stejne mu jedna chybi) Takze je lepsi zainvestovat a koupit kvalitnejsi s rizikem ze ti je nekdo na parkacu vezme a nebo poklice vubec neresit.
zdrhovačky a přidělat k disku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.10.07, 13:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
s tim dotahovanim pravda, ty utahovaci momenty v servisce nejsou napsany UTAHNI JAKO DEBIL, ale je tam nejaky rozumny cislo..na svym novym 105L sem min,tyden sundaval ty zimaky, na racne sem mel 80cm trubku a skakal jako debil...posledni matka se zvekla a nesla ani odsekat majzlikem...opracoval sem ji majzlikem na platky a zbytek doresil flexou bohuzel pritom umrel steft takze utahovat jen rukou na kratky racne, to fakt staci..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
23.10.07, 13:30 |
|
|
Ondras83
|
kola utáhnu tak, abych to moh tim hokus pokus klíčem co je origo v autě, na cestě kdykoliv povolit...přeci kvůli píchnutýmu kolu nebudu volat vodtahovku.... taky se mi už párkrát stalo, že k nám přijelo auto...předtim byl někde jinde no a když sem sundával kola, tak sem vohnul 1m trubku...bych chtěl vidět, jak to jeho stará povoluje někde mezi vesnicema cestou do práce.... takovýhle voslové taky existujou (utáhne to buď majitel, nebo vemeno v servisu....)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.10.07, 17:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít: Az prijde Peter75kW tak treba povi vice ... Nevim jestli to plati pro hlinikace nebo jen pro elektrony.
All: No mam kriz z OBI za asi 100Kc a nikdy nebyl problem. Jednou sem normalne utah kolo a momentakem sem nameril asi 150Nm. Spravne to ma byt 70Nm no Aspon se to za jizdy samo nepovoli Jinak kola sundavam min. 4x do roka takze srouby nezareznou, stejne je mam namazany mazelinou
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.10.07, 17:50 |
|
|
Martin
|
No a já mám taky kříž a už jsem ho několikrát na matce protočil.
Jinak mohu velmi doporučit po každém nasazení kola máznout vazelínou šteft a potom i matku povrchu a používat ty plastové krytky na matky. Velmi se mi osvědčily.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.10.07, 18:58 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
plastové kroužky na matky? jako uživatel šroubů nevím, co myslíš, máš nějaký obrázek ? mažu samozřejmě taky
|
23.10.07, 19:12 |
|
|
Šemik
|
Martin myslel ty plastové čepičky jak se dávaly k těm černým plastovým středovým poklicím
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.10.07, 19:15 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
obávám se, že stále nevím, co máte na mysli
|
23.10.07, 19:26 |
|
|
DRYVER
|
Vít Široký píše: obávám se, že stále nevím, co máte na mysli
To co mivaji skodovky - (120ky, ...) na matkach na kolech takove cepicky co nasadis na tu matku a do zavitu se nedostava bordel
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
23.10.07, 19:33 |
|
|
Šemik
|
No takove plastove kelimky co se nasadi na matici..
Treba to tady z toho poznas, kachnis je ma
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.10.07, 19:34 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jo tohle... netušil jsem, že je to oddělené od té pokličky, v ruce jsem to asi nikdy neměl , tak to neznám. Děkuju, zase vím o něco víc.
|
23.10.07, 19:38 |
|
|
Martin
|
Přesně tak, prostě na matce je taková černá plastová čepička a ta ji chrání před nepříznivými okolními povětrnostními vlivy.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.10.07, 19:39 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
[/quote]
kdo mi pocmaral kola sipkama ?? jinak tyhle cepicky sou fakt ok, pac se na spoj matky se steftem nedostane voda...v cepicce mam vzdy trochu vazeliny..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
24.10.07, 08:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|