|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Peter-Sweter
|
Kontrolka urovne baterie
Viete niekto o nejakej kontrolke, budiku alebo o niecom co mi bude ukayovat uroven nabitia baterie?
_________________ Mám Škoda 120, na ktorej sa v poslednej dobe stale s niecim hram a vylepsujem
|
26.10.07, 18:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Re: Kontrolka urovne baterie
Peter-Sweter píše: Viete niekto o nejakej kontrolke, budiku alebo o niecom co mi bude ukayovat uroven nabitia baterie?
Treba jako mam ja, Vmetr z Lady 2105
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.10.07, 19:01 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Peter-Sweter píše: Viete niekto o nejakej kontrolke, budiku alebo o niecom co mi bude ukayovat uroven nabitia baterie?
vola sa to napatie
no, mas na vyber:
-normalny voltmeter (kupis skoro v kazdom tuning shope)
-indikator s LEDkami (mal som ale to je dost na*ovno, neda sa podla toho vobec orientovat, pokial to nie je zapojenie s komparatorom)
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.10.07, 19:02 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: Peter-Sweter píše: Viete niekto o nejakej kontrolke, budiku alebo o niecom co mi bude ukayovat uroven nabitia baterie? vola sa to napatie no, mas na vyber: -normalny voltmeter (kupis skoro v kazdom tuning shope) -indikator s LEDkami (mal som ale to je dost na*ovno, neda sa podla toho vobec orientovat, pokial to nie je zapojenie s komparatorom)
Pokud nemysli neco jako treba na mobilu ... ukazuje stav baterky, ne primo napeti ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
26.10.07, 19:05 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
aha, cize voltmeter bez stupnice alebo LEd indikator s obrazkami
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.10.07, 19:07 |
|
|
Peter-Sweter
|
Chcel by som vidiet aktualny stav baterky. Ci je v poho, alebo ci je kalut. Tak asi ma zaujima skor to napatie... Kde najdem nejaky navod?
_________________ Mám Škoda 120, na ktorej sa v poslednej dobe stale s niecim hram a vylepsujem
|
26.10.07, 20:50 |
|
|
Drak
|
Stav baterky stejně objektivně poznáš jen pod zátěží, naprázdno ti může krásně ukazovat 12 V, ale zatočíš a spadne třeba na 9 V.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
26.10.07, 21:06 |
|
|
Šemik
|
Jak píše Drak, naprázdno moc nepoznáš.
Jestli chceš jen nějakou svíticí blbůstku, za slabou padesátikotunu se dostane kompletní stavebnice "Vmetru" ze tří barevných diod včetně návodu na stavbu.
Nějaký údaj který by vypovídal byť jen málo o stavu akumulátoru se z toho nedovíš, ale svítí to pěkně.
Pokud bys chtěl opravdový udaj o stavu el. sítě potřebuješ nejlépe analogový Vmetr s potlačenou nulou.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.10.07, 21:12 |
|
|
Peter-Sweter
|
OK, dam si tam Volt meter ako hovorite. Dik za radu
|
26.10.07, 21:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|