Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 05:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 prodej 
Autor Zpráva

Příspěvek prodej
Kucí, jak je to s převodem auta? Je to teď aktualní vzhledem k prodeji leonida..

My dáme novému majiteli malý techničák, pojistku a s velkym techničakem zajdeme na magistrát a odhlásíme vůz na nového majitele a pak mu předáme velký TP a zrušíme pojistku? Nebo jak to je... ?

Dík

29.10.07, 18:23
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
malej tp se tušim odevzdává

29.10.07, 18:41
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
nejlepší máš jít na úřad s tím člověkem, co to kupuje, na přepážce to na něj odhlásíš, on si převezme doklady a klíčky a může jet, ty už pak tu pojistku můžeš jít zrušit sám a k tomu doklady nepotřebuješ, možná tak ukázat papír, žes to prodal, ale po tom jim nic není, ten člověk co to kupuje by si měl pojistku udělat dřív než to vůbec nastartuje, jak auťák na úřadě prodáš, tak v tom okamžiku ta pojistka přestává stejné platit, aspoň to povidala paní na pojišťovně

29.10.07, 19:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
malej tp se tušim odevzdává

Ale az kdyz to jdes prihlasit, pri odhlasovani ti jen ustrihnou roh

29.10.07, 19:36
Profil ICQ

Příspěvek 
v praze chtěli i malej tp u nás ne, lepší zjistit at ti ho nemusej posílat zpátky

29.10.07, 20:03
Junior TW team

Příspěvek 
Hele to mas urad od uradu urednice od urednice jinak. Napr ja jsem si kupoval auto asi pred dvema mesicema a vypadalo to takhle. Ofotil jsem si velkej TP a kupni smlouvu. Pres internet jsem uzavrel pojistku(mimochodem je to potom dost levnejsi). Mezi tim puvodni majitel auto odhlasil na me a ja si pro to pak prijel a odjel s tim na kupni smlouvu a novou pojistku...

29.10.07, 20:45

Příspěvek 
auto může 10 dní jezdit jen na kupní smlouvu...mezitím to odhlásíš na něj a pošleš mu TP aby si to mohl přihásit...malý mu nedávej ten budeš odevzdávat...stejně musí dostat nový...zrušíš pojistku a on si založí svoji takto to měl bratranec i kamarád

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

29.10.07, 20:53
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek Re: prodej
Šemik píše:
Kucí, jak je to s převodem auta? Je to teď aktualní vzhledem k prodeji leonida..

My dáme novému majiteli malý techničák, pojistku a s velkym techničakem zajdeme na magistrát a odhlásíme vůz na nového majitele a pak mu předáme velký TP a zrušíme pojistku? Nebo jak to je... ?

Dík

no tak zkouší kde co, ale když prodáš auto tak ten nový majitel chce hned odjet, nikde jsem nenašel žádný zákon že by nějaká kupní smlouva nahrazovala doklady pro řízení leonida potřebujou ten malý TP a pojistku tak ten jim klidně dej a pak přijdi na úřad s kupní smlouvou žes auto prodal a žádáš o odhlášení na nového majitele, pokud budou chtít třeba to malé tp, ktreré musí mít u sebe nový majitel pro silniční kontrolu a podobné blbosti vem tu smlouvu žádanku a velký TP a hod jim to na zem a běž domů a uvidíš sám je to velmi účinné úřady jsou tu pro nás ne my pro ně miloš

29.10.07, 21:04

Příspěvek 
Vít Široký píše:
ten člověk co to kupuje by si měl pojistku udělat dřív než to vůbec nastartuje

:lol: Je to tak 14 dni co jsem se bavil se znamym a rikal ze se dival kdy platil naposledy povinne pojisteni a ze to bylo nekdy v roce 2005 :shock: A to stim autem denne jezdil (a ne jenom "o kolo komina" ale po cele ČR) To jsou 2 roky co auto jezdilo a nebylo pojiste - docela sem se divil ze tohle nekdo riskne a jezdi...

29.10.07, 21:28
Mistr mechanik

Příspěvek 
DRYVER píše:
Vít Široký píše:
ten člověk co to kupuje by si měl pojistku udělat dřív než to vůbec nastartuje

:lol: Je to tak 14 dni co jsem se bavil se znamym a rikal ze se dival kdy platil naposledy povinne pojisteni a ze to bylo nekdy v roce 2005 :shock: A to stim autem denne jezdil (a ne jenom "o kolo komina" ale po cele ČR) To jsou 2 roky co auto jezdilo a nebylo pojiste - docela sem se divil ze tohle nekdo riskne a jezdi...

no tak oni nahoře udělali kancelář pojistitelů že jako na auto bez pojistky dojde bonz a úřad stebou zacvičí, jenže zapoměli že je tu půl milionu cikánů kterí cvičí s úřadama tak se to zas míjí účinkem a tak to je jak píšeš, nebo jak v tom svinově nikdo z našich milých méněcenných na sídlišti nemá elektroměr a v noci tam svítí jak v las vegas miloš

29.10.07, 21:58
Hluchoň

Příspěvek 
tak to bych si netroufl, nedávno jsem měnil pojistnou smlouvu, navyšoval jsem limity plnění a díky tomu vznikla nějaká administrativní prodleva než mi došlo na papíře kolik mám platit a tak jsem měl asi týden nezaplaceno ani ne svou vinou, ale radši jsem stejně zůstal v garáži, přeci jenom vím houby, co by na mě pak zkoušeli, kdybych do někoho štrejchnul, policajtů jsem se nebál, zelenou kartu poslali předem, to jim mám co ukázat.

29.10.07, 22:16
Profil ICQ

slovacek.milos píše:
Šemik píše:

Dík

no tak zkouší kde co, ale když prodáš auto tak ten nový majitel chce hned odjet, nikde jsem nenašel žádný zákon že by nějaká kupní smlouva nahrazovala doklady pro řízení leonida potřebujou ten malý TP a pojistku tak ten jim klidně dej a pak přijdi na úřad s kupní smlouvou žes auto prodal a žádáš o odhlášení na nového majitele, pokud budou chtít třeba to malé tp, ktreré musí mít u sebe nový majitel pro silniční kontrolu a podobné blbosti vem tu smlouvu žádanku a velký TP a hod jim to na zem a běž domů a uvidíš sám je to velmi účinné úřady jsou tu pro nás ne my pro ně miloš

v praze chtěj malej tp ,prodleva musí se psílat poštou, pro převoz satčila kupní smlouva + povinný ručení, nebo si malej může okopírovat

30.10.07, 06:37
Moderátor

Semiku, s kupcem se domluv, kdy bude auto hlasit na sebe a dohodnete se, ke kterymu dni mas zrusit pojistku...on si k tomu samymu dni musi pojistku zaridit..S TVYM dokladem o pojisteni, malym TP,velkym TP a kupni smlouvou pujdes na DI a tam vylnis zadost o odhlaseni vozidla z tvyho jmena nebo jaxe ten papir jmenuje..to vyplnis a v tu chvili uz auto neni tvoje a ty predas vsechny doklady kupujicimu..me pred 2ma tydny dali i malej technicak co patril prodavajici.. Novej majitel potom pujde na evidencku a na svuj DI si auto prihlasit..vyplazne 800 a auto je jeho...

http://kachnis.techsajt.cz

30.10.07, 10:18
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
jen blázen může nechat cizího člověka jet na svou pojistku, co když udělá průser? přijdeš o bonusy, vyfasuješ malus a ani za to nemůžeš

30.10.07, 10:21
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
proto se musej dohodnout aby ten novej mel pojistku zarizenou,aby to semik moh odhlasit...

http://kachnis.techsajt.cz

30.10.07, 10:22
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další