Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 08:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Problem hmlovky. 
Autor Zpráva

Příspěvek Problem hmlovky.
Zistil som taku vec ked zapnem dialkove, tak sa mi vypnu zadne hmlovky a predne stale svietia, nemalo by to byt opacne? Ktore droty treba prehodit na ktorom konektore? Vyzera to tak, ze je to od kedy mam toto auto. (kupa jazdene Skoda Forman 94 BMM)

30.10.07, 22:30
Pspvek Reklama

Příspěvek 
To máš nejspíš dobře.

30.10.07, 22:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Martin píše:
To máš nejspíš dobře.

ee nemlo by to bejt naopak právě

30.10.07, 22:32
Hluchoň

Příspěvek 
mě se při zapnutí dálkových vypnou přední i zadní mlhovky.... a tak by to mělo být správně. Ale svícení předních mlhovek s dálkovými světly by mi vůbec nevadilo, např. octavie to běžně umožňuje (pokud mlhovky vpředu má), ostatně už jsem se na to tady jednou ptal, jak to přepojit, avšak dodnes jsem se k tomu nedostal, byť jsem se v autě hrabal hodně

30.10.07, 23:10
Profil ICQ

Příspěvek 
spartra píše:

Tak to máte na Favoritu nějak jinak. Na škodovce zadní mlhovka vždy zhasne při zapnutí dálkových, myslel jsem, že to tak musí být u každého auta. Přední si každý zapojil, jak chtěl.

31.10.07, 06:57

Příspěvek Re: Problem hmlovky.
kofi píše:
Zistil som taku vec ked zapnem dialkove, tak sa mi vypnu zadne hmlovky a predne stale svietia, nemalo by to byt opacne? Ktore droty treba prehodit na ktorom konektore? Vyzera to tak, ze je to od kedy mam toto auto. (kupa jazdene Skoda Forman 94 BMM)

Tak jestli uz se kapku vyznas ve svym aute tak bych se normalne pustil do zkoumani.Jelikoz kdyz ti zhasnou mlhovky pri zapnuti dalkacu tak to je tim ze drive to tak muselo byt. Myslim jako i na technicke. JInak musis se kouknout na vyvody od tlumenych pac ty ti taky zhosinaj pri dalkacich a z nich to bude chycene. Az se dostanes k tomu spravnemu dratu tak je potom prohodis s privodem na predni mlhovky. a mas problem vyresen. Nebo pokud nechces aby ti zhasinaly jakekoliv mlhovky s dalkacema tak si akorat na tahnes nejaky nova privod. Bych to najak moc neresil.

Škoda felicia 1.6 GLX 1995

Zakladatel Coupé clubu TW
Škoda 742 a 718K Forever Team

31.10.07, 07:06
Profil ICQ

Příspěvek 
Podle původní vyhlášky mohly mlhovky svítit jen s potkávačkama, korát nechápu význam přepojování, svítit do mlhy dálkáčema je jako ty světla zhasnout, nic není vidět a přisvěcování mlhovkama nemá taky nijak vejkej účinek, páč svítí asi 10 metrů před auto.

31.10.07, 07:30
Hluchoň

Příspěvek 
draku právě proto, když na fávu pustíš dálkový, zhasnou tlumený a kus bezprostředně před autem je poměrně mizerně osvětlen. Pokud se blikne světelnou houkačkou, svítí tlumený i dálkový a to je paráda, podobně jako např na fabce, jde při dálkových svítí i tlumené světlo. Protože by ale asi při dlouhodobým zapojení tohoto shořely paraboly, tak to nejde a právě přisvícení mlhovkami to docela hezky řeší a nic se tomu neděje. Samozřejmě, svítit do mlhy dálkou je k ničemu.

31.10.07, 08:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Já to mohu jen doporučit, svícení dálkových s mlhovkami.

Mám to zapojeno tak, že při překliknutí páčky na dálkové se rozsvítí i mlhovky a je to fakt super :)

Světla jak v pravé poledne..

31.10.07, 09:27
Hluchoň

Příspěvek 
co na to svícení dálka + mlhovka říká zákon?

31.10.07, 09:52
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
Šemik píše:

Mám to zapojeno tak, že při překliknutí páčky na dálkové se rozsvítí i mlhovky a je to fakt super :)

Jojoo... taky doporucuju! Je to parada. Nas Fiatek mel mlhovky zavisly jenom na obrysovkach.
A nejlepsi je to v lese, kde to krasne osviti krajnici a zatacky. Uz jsem videl jako nahradni reseni pridavny dalkovy vytoceny mirne do stran.

Vít Široký píše:
co na to svícení dálka + mlhovka říká zákon?

Ze mlhovky se smeji pouzivat jenom v mlze nebo za snizene viditelnosti (snih, silny dest).

Cvokárium: Youtube Instagram

31.10.07, 10:24
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Martin píše:
spartra píše:

Tak to máte na Favoritu nějak jinak. Na škodovce zadní mlhovka vždy zhasne při zapnutí dálkových, myslel jsem, že to tak musí být u každého auta. Přední si každý zapojil, jak chtěl.

tak sem zapojil obě na obrysovky předek i zadek

31.10.07, 10:45

Příspěvek 
Vít Široký píše:
draku právě proto, když na fávu pustíš dálkový, zhasnou tlumený a kus bezprostředně před autem je poměrně mizerně osvětlen. Pokud se blikne světelnou houkačkou, svítí tlumený i dálkový a to je paráda, podobně jako např na fabce, jde při dálkových svítí i tlumené světlo. Protože by ale asi při dlouhodobým zapojení tohoto shořely paraboly, tak to nejde a právě přisvícení mlhovkami to docela hezky řeší a nic se tomu neděje. Samozřejmě, svítit do mlhy dálkou je k ničemu.

Šemik píše:

No vás dva bych teda asi nechtěl potkat v noci doprotivky s dálkovýma :wink:

31.10.07, 18:13
Hluchoň

Příspěvek 
samozřejmě bych ti dálkový vypnul, tak jako jiným ;)

31.10.07, 19:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Já bych řekl že to je v pořádku - na mojem Formanu to je tak, že pokud jsou zapnuté pouze zadní mlhovky tak se při dálkových vypnou a pokud svítí zároveň přední i zadní tak jsou nezávislé na dálkových a svítí pořád, je to podmíněné pouze zapnutýma parkovačkama takže můžu jet i když mám zapnuté jenom mlhovky bez potkávaček. S jediným autem se kterým jsem to porovnával tak byl kámošův Peugeot 607 a ten to má stejně.

31.10.07, 21:02
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další