Autorizovaný servis - vaše zkušenosti...
| Autor |
Zpráva |
|
barton
|
když si tata koupil novou felicii,tak jel na první garančku.Asi po tejdnu koukal,že mu z auta teče olej.Kouk pod auto a tam stará plechová vana,jěště ke všemu bouchlá.Volal do servisu-tam všechno zapřeli a ať přijede,že mu to daj do cajku (za poplatek).Tak se na ně vybod,udělal to sám,pod vanou byl jen silikon.Takže jasná čórka.Asi po měsíci mu to přestalo dobíjet.Vyndal alt a odnesl ho k autoelektrikáři.Diodovej můstek pryč,podle opotřebení měl odhadem kolem 50 000 km.Takže další čórka.
Tak od tý doby už tam nikdy nejel 
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
| 30.10.07, 20:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ales M
|
fert.j píše: autorizovanej servis skoda klokocka uz nikdy vic nechaval jsme na octavce 1,8T 20v delat brzdy nove kotouce a desticky a tohle forum by mi nestacilo abych to vsechno popsal!:-/stejne se jim to 5krat omlatil o palici a stejne to zapomeli odvzdusnit a doma mi to nedalo a rozebral jsem je a udelal poradne sam doma!takze autorizovanej servis uz nikdy vice!!!:-/ps:a to sem si rikal ze to dam do servicu ze si na ty brzdy u octavky netroufam.
Tak estli ti dělali kotouče a desky tak proč by to odvzdušnovali????
|
| 30.10.07, 21:26 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
barton píše: když si tata koupil novou felicii,tak jel na první garančku.Asi po tejdnu koukal,že mu z auta teče olej.Kouk pod auto a tam stará plechová vana,jěště ke všemu bouchlá
A jaka vana by mela byt na felicii nez plechova?? A podle ceho poznas ze je stara? - i kdyz ju poradne umejes, tak muzes projet nejakou kaluzi, blatem ... , po tydnu to zvednes a nepoznas zes ju mel cistou a nekdy umejvanou. A jak poznas diodovy mustek kolik ma najetych kilometru?? To snad ani nejde poznat - nic se tam netoci, je to jen kus hliniku a v nem diody.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 30.10.07, 23:29 |
|
 |
|
fert.j
|
Ales M píše: fert.j píše: autorizovanej servis skoda klokocka uz nikdy vic nechaval jsme na octavce 1,8T 20v delat brzdy nove kotouce a desticky a tohle forum by mi nestacilo abych to vsechno popsal!:-/stejne se jim to 5krat omlatil o palici a stejne to zapomeli odvzdusnit a doma mi to nedalo a rozebral jsem je a udelal poradne sam doma!takze autorizovanej servis uz nikdy vice!!!:-/ps:a to sem si rikal ze to dam do servicu ze si na ty brzdy u octavky netroufam. Tak estli ti dělali kotouče a desky tak proč by to odvzdušnovali????
ptotoze se to dela a hlavne kdyz delali kotouce a davali je novy tak to pod nima neocistili nedali tam zajistovaci sroubky zkurvili sedacku ridice a zamek ridicovejch dveri a zmazali interier!  uz nikdy vice klokocka
|
| 31.10.07, 00:35 |
|
 |
|
fert.j
|
DRYVER píše: barton píše: když si tata koupil novou felicii,tak jel na první garančku.Asi po tejdnu koukal,že mu z auta teče olej.Kouk pod auto a tam stará plechová vana,jěště ke všemu bouchlá A jaka vana by mela byt na felicii nez plechova?? A podle ceho poznas ze je stara? - i kdyz ju poradne umejes, tak muzes projet nejakou kaluzi, blatem ... , po tydnu to zvednes a nepoznas zes ju mel cistou a nekdy umejvanou. A jak poznas diodovy mustek kolik ma najetych kilometru?? To snad ani nejde poznat - nic se tam netoci, je to jen kus hliniku a v nem diody.
vana se da teoreticky poznat ale ten mustek ani omylem
|
| 31.10.07, 00:36 |
|
 |
|
Drak
|
No je pravda, že tam sou praktiky všelijaký, dělal sem ve třech, a setkal sem se s výměnou dílů starších za zákazníkovy bez vědomí zákazníka, třeba světla a tak, dělá se to většinou na autech co nejsou na oficiální opravě.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 31.10.07, 08:33 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
Autorizovany servis je servis jako kazdy jiny.... s tim rozdilem ze na nejake specialni veci by meli mit treba nejake pripravky a podobne.... ale jinak to neni o servisech ale o lidech....
|
| 31.10.07, 20:32 |
|
 |
|
Drak
|
Problém je v tom, že v autorizovaných servisech je spousta prostoru pro šmelinu a na vysokých židlích sedí největší šmelináři, pokud servis vykazuje fabrice mírný zisk, tak se kontroly nedějou a vše nad mírný zisk si rozdělujou právě tito šmelináři do kapes a aby ten zisk byl vyšší, než mírný, tak se tam dějou praktiky mimo jiné popsaný výš, kdo to nezažil, asi nepochopí, z mých zkušeností, pokud bych byl nucen z jakýhokoli důvodu nechat auto opravit ve značkovým servisu, tak jedině oficiálně a chtěl bych na něj po dobu opravy vidět.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 31.10.07, 20:45 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Drak píše: Problém je v tom, že v autorizovaných servisech je spousta prostoru pro šmelinu a na vysokých židlích sedí největší šmelináři, pokud servis vykazuje fabrice mírný zisk, tak se kontroly nedějou a vše nad mírný zisk si rozdělujou právě tito šmelináři do kapes a aby ten zisk byl vyšší, než mírný, tak se tam dějou praktiky mimo jiné popsaný výš, kdo to nezažil, asi nepochopí, z mých zkušeností, pokud bych byl nucen z jakýhokoli důvodu nechat auto opravit ve značkovým servisu, tak jedině oficiálně a chtěl bych na něj po dobu opravy vidět.
tak tak takhle to praktikujem i my  vidět co tam dělá jak se k tomu chová atd...
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 31.10.07, 20:52 |
|
 |
|
Ales M
|
Tak to u nás mám problém dostat svoje auto na dílnu a nedej dože že by bylo psaný na přítelkyni..... To už ho tam nedostanu vubec.... Na všechno zakázka a aby šla napsat zakázka tak regiástrace auta na vedení ( Max dva kousky) a aby šla registrace tak psaný jen na mě a nejuší rodinu..... Jinak bez šance..... U nás auto bez zakázky prostě nelze.... A s toho je i ta šmelina tím pádem dosti " omezena" .... Jinde jsem slyšel že to funguje jak popisujete.... bez zakázky.... tak se to pošmelí.... nemá si jak stěžovat...
|
| 31.10.07, 21:46 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
no nevim, ale my sme jednou dělali fáčko...chlap s tim byl u nás, chtěl jen vyměnit olej, a že mu nějake brzdí zadní kolo...přej byl ve škodovce a tam mu dělali brzdy a seřizovali motor...OK..druhej den ráno fotr startuje...nechytlo...když to konečně chytlo...tak sme to tam nechali ohřát kvůli oleji...za chvíli přijdem...jedem to projet kvůli těm brzdám...černej kouř jak pes...no když sme sundali zadní bubny...tak prej před 14 dněma nový brzdy...to by ty pakny nebyli smetený až na železo a netekli by válečky..nevim no, ale po vlastní zkušenosti bych si auto do servisu nedal..to bych to radši šuchral doma na malim heveru....
zejtra tam ale jede naše oktávka na reklamaci...z bazaru sme měli nějaký divný pátý dveře...chlapáci zařídili reklamaci ve škodovce..tak sme zvědavý....hned jak to přijede domů tak to prolezu.....schválně...už kvůli tomu, co někteří napsali výše....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 31.10.07, 23:44 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Ondras83 píše: to bych to radši šuchral doma na malim heveru.... no no no.... jako by se ti to nelíbilo  mě ten malej hever stačil na výměnu převodovky 
|
| 1.11.07, 00:37 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
Vít Široký píše: Ondras83 píše: to bych to radši šuchral doma na malim heveru.... no no no.... jako by se ti to nelíbilo  mě ten malej hever stačil na výměnu převodovky 
tjn, ale když je v dílně jednousloupák, tak proč se trápit venku na zimě s malym hevírkem ??
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 1.11.07, 12:49 |
|
 |
|
miomio
|
Ondras83 píše: no nevim, ale my sme jednou dělali fáčko...chlap s tim byl u nás, chtěl jen vyměnit olej, a že mu nějake brzdí zadní kolo...přej byl ve škodovce a tam mu dělali brzdy a seřizovali motor...OK..druhej den ráno fotr startuje...nechytlo...když to konečně chytlo...tak sme to tam nechali ohřát kvůli oleji...za chvíli přijdem...jedem to projet kvůli těm brzdám...černej kouř jak pes...no když sme sundali zadní bubny...tak prej před 14 dněma nový brzdy...to by ty pakny nebyli smetený až na železo a netekli by válečky..nevim no, ale po vlastní zkušenosti bych si auto do servisu nedal..to bych to radši šuchral doma na malim heveru....
zejtra tam ale jede naše oktávka na reklamaci...z bazaru sme měli nějaký divný pátý dveře...chlapáci zařídili reklamaci ve škodovce..tak sme zvědavý....hned jak to přijede domů tak to prolezu.....schválně...už kvůli tomu, co někteří napsali výše....
Muzes sem napsat jak to pak dopadlo s tou octavkou? diky
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
| 1.11.07, 17:45 |
|
 |
|
barton
|
DRYVER píše: barton píše: když si tata koupil novou felicii,tak jel na první garančku.Asi po tejdnu koukal,že mu z auta teče olej.Kouk pod auto a tam stará plechová vana,jěště ke všemu bouchlá A jaka vana by mela byt na felicii nez plechova?? A podle ceho poznas ze je stara? - i kdyz ju poradne umejes, tak muzes projet nejakou kaluzi, blatem ... , po tydnu to zvednes a nepoznas zes ju mel cistou a nekdy umejvanou. A jak poznas diodovy mustek kolik ma najetych kilometru?? To snad ani nejde poznat - nic se tam netoci, je to jen kus hliniku a v nem diody.
já vim že tam byly jen plechový,to jsem blbě napsal,ale rozhodně nebyla bouchnutá ta původní.To auto dodnes neví co je to lesní cesta nebo zima.A ten alt -to poznali podle opotřebení pohyblivých částí 
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
| 1.11.07, 20:45 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|