Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 05:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 PDA a pod 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek PDA a pod
Vyznáte se někdo v PDA? potřeboval bych zařízení, které bude disponovat technologiemi GPS, GSM, WiFi současně NESMÍ být vybaveno foťákem či kamerou, klávesnička by nebyla špatná. Já jsem našel na webu asi dvě, která toto splňují, za každý tip budu vděčný. celkem se mi líbí např. tohle: http://www.computer.cz/DetailPage.asp?DPG=63407 méně se mi ale líbí cena toho zařízení. Nějaké nápady?

1.11.07, 10:06
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
http://cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K&Cat ... C-V7100108 HTC Artemis
http://cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K&Cat ... SP-GRF1076 ASUS P535
http://cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K&Cat ... DAET1000S4 E-TEN M700

akorát to kritétium že to nesmí mít foťák je v dnešní době značně omezující... proč tam vlastně nesmí být?

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

1.11.07, 15:43
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Kvůli utajení proti špionáži. :wink:

1.11.07, 15:52
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Kvůli utajení proti špionáži. :wink:

jaké sakra špionáži? :shock:

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

1.11.07, 16:01
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
To je celkem snadné. Řadím se mezi početnou část národa, která se fláká na vysoké škole. Přitom si logicky snažím vydělat nějaký prachy, zejména abych mohl kupovat natural. Podařilo se mi získat celkem dobrou práci pro jednu logistickou firmu dodávající materiál škodovce a trávím tak většinu volného času v továrně firmy Škoda. A tam platí přísný zákaz i pouhého vnášení přístrojů umožňujících záznam obrazu. Je to důsledek úniků informací, zejména díky průseru s autem, jehož fotky otiskly snad všechny noviny,viz. http://auto.idnes.cz/spionazni-fotky-no ... aktual_fdv . Zařízení, které hledám by mě mělo usnadnit studium tak, že mi umožní vzít si ho s sebou do práce a ve volných chvílích poskytnout informace v podobě pdf dokumentů se skripty apod, případně i umožnit jednodušší činnost při vývoji softwaru, často přemýšlím o rozpracovaném projektu kdekoliv a pak sháním kousek papíru a tužku, abych si poznamenal na co jsem přišel. To je dost hloupé. A protože si nemíním přidělávat potíže a způsobovat sobě i nadřízeným nepříjemnosti, nemíním kupovat zařízení foťákem či kamerou vybavené. Teď se to hlídá, a to dost důsledně, tedy včetně mobilů, na jaro nám slibují nový model, a aby neunikly informace, jsou zde tato nepříjemná opatření a jsou kontrolována.

1.11.07, 16:15
Profil ICQ

Příspěvek 
aha...takže abys ty nemohl špiónovat :D no pak je výběr omezen ale ještě se podívám :wink:

edit...něco by bylo http://www.palmpc.cz/p1229724-navigacni ... s-skladem/

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

1.11.07, 16:41
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Ho vykuchej :D

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

1.11.07, 17:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Vít Široký píše:
To je celkem snadné. Řadím se mezi početnou část národa, která se fláká na vysoké škole. Přitom si logicky snažím vydělat nějaký prachy, zejména abych mohl kupovat natural. Podařilo se mi získat celkem dobrou práci pro jednu logistickou firmu dodávající materiál škodovce a trávím tak většinu volného času v továrně firmy Škoda. A tam platí přísný zákaz i pouhého vnášení přístrojů umožňujících záznam obrazu. Je to důsledek úniků informací, zejména díky průseru s autem, jehož fotky otiskly snad všechny noviny,viz. http://auto.idnes.cz/spionazni-fotky-no ... aktual_fdv . Zařízení, které hledám by mě mělo usnadnit studium tak, že mi umožní vzít si ho s sebou do práce a ve volných chvílích poskytnout informace v podobě pdf dokumentů se skripty apod, případně i umožnit jednodušší činnost při vývoji softwaru, často přemýšlím o rozpracovaném projektu kdekoliv a pak sháním kousek papíru a tužku, abych si poznamenal na co jsem přišel. To je dost hloupé. A protože si nemíním přidělávat potíže a způsobovat sobě i nadřízeným nepříjemnosti, nemíním kupovat zařízení foťákem či kamerou vybavené. Teď se to hlídá, a to dost důsledně, tedy včetně mobilů, na jaro nám slibují nový model, a aby neunikly informace, jsou zde tato nepříjemná opatření a jsou kontrolována.

Aby se neposrali s těma foťákama stejně to vypadá jak BMW tak kdo potom kde krade inspiraci???? :lol: :lol: :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

1.11.07, 18:06
Dezertér

Příspěvek 
Moment - ted mi doslo ze TW ma cloveka u vyvoje :D

Hele az budou delat Rapida jo, tak mi nenapadne pisni a je ti poslu co bych si predstavoval :lol: :lol: :lol:

To bude stíhačka nejen HTPéček...jeeeeeeeeee zase blbnu jako za mlada :lol: :lol: :lol:

Škoda 743 Forever Team

1.11.07, 18:14
Hluchoň

Příspěvek 
nic nepovím, nic nevím, a kdybych náhodou věděl, tak stejně nesmím... k vývoji mám hooooooooodně daleko, pracuji v montážním závodě, tam se jen dělá to, co je už vyvinuté. Možná až budou dělat rapida, budu už starý dědek, rozhodně se takové auto nehodí do současné obchodní strategie značky, zaměřuje se na jinou skupinu zákazníků, sportovní vozy nechme v rámci koncernu firmě audi.

1.11.07, 21:16
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Jo to je pravda :wink:

Škoda 743 Forever Team

1.11.07, 21:24

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Jo to je pravda :wink:

to je sice pravda ale halvně to je "škoda" myslim jako že to je smůla pro nás...že sporťáky maj jen znáček audi a ne "škoda"

1.11.07, 22:36
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]