Okena do ostrikovacu na zimu
Autor |
Zpráva |
Lukáš
|
Okena do ostrikovacu na zimu
Vyjde to levneji, je to mozne ale? dik
|
2.11.07, 21:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
cokoliv na bázi lihu, ale okena dělá nepěknou pěnu a smrdí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
2.11.07, 21:29 |
|
|
Šemik
|
Levněji? Tesco zimní směs 5l/49kč
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.11.07, 21:30 |
|
|
Lukáš
|
A ma se ta okena nejak redit jeste nebo to ma byt jen cista okena? Dik za info o tom tesku.. byl jsem v Kaufu a tam ji meli 3l za 79Kc..
|
2.11.07, 21:31 |
|
|
Šemik
|
Tak jsem si vzpoměl...
Jeden otcův známý co je zapřísáhlý abstinent kdysi dostal lahev pravé domácí slivovice...
.. kam myslíte že jí nalil?
|
2.11.07, 21:31 |
|
|
Lukáš
|
To musela byt velmi prijemna vune pro okoli:D
|
2.11.07, 21:32 |
|
|
Drak
|
Zkaženou kořalu taky liju do ostřikovačů, s dobrou by mi musely ruce upadnout.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
2.11.07, 21:37 |
|
|
miomio
|
Jaky pripravek byste doporucili kdyz mam temer plnou nadrzku letni smesi do ostrikovacu? Da se neco koupit a sam si to naredit? At nemusim platit zbytecne penize v servise? Díky
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
2.11.07, 21:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
miomio píše: Jaky pripravek byste doporucili kdyz mam temer plnou nadrzku letni smesi do ostrikovacu? Da se neco koupit a sam si to naredit? At nemusim platit zbytecne penize v servise? Díky
To si delas srandu, v servisu menit vodu v ostrikovacich Tak castou uzij ostrikovace a dopln nadobku nemrznouci smesi, se to nejak smicha a zatim nezmrzne, predpokladam ze najednou neuhodej mrazy -20°C
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.11.07, 21:56 |
|
|
Šemik
|
Nebo existuje neředěný koncentrát zimní kapaliny, taková mala lahvička... Tu tam zvrni a ona to změní v nemrznoucí směs
|
2.11.07, 21:58 |
|
|
miomio
|
Matthes píše: miomio píše: Jaky pripravek byste doporucili kdyz mam temer plnou nadrzku letni smesi do ostrikovacu? Da se neco koupit a sam si to naredit? At nemusim platit zbytecne penize v servise? Díky To si delas srandu, v servisu menit vodu v ostrikovacich Tak castou uzij ostrikovace a dopln nadobku nemrznouci smesi, se to nejak smicha a zatim nezmrzne, predpokladam ze najednou neuhodej mrazy -20°C
Tak samo ze bych tam nejel jen kvuli te smesi ale bylo by to pritom. Nekde jsem slysel ze by to melo byt nejak spesl naredene, jinak ze to nefachci spravne jak ma, ale nevim co je na tom pravdy...tak proto jsem se ptal.
|
2.11.07, 22:24 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
miomio píše: Matthes píše: miomio píše: Jaky pripravek byste doporucili kdyz mam temer plnou nadrzku letni smesi do ostrikovacu? Da se neco koupit a sam si to naredit? At nemusim platit zbytecne penize v servise? Díky To si delas srandu, v servisu menit vodu v ostrikovacich Tak castou uzij ostrikovace a dopln nadobku nemrznouci smesi, se to nejak smicha a zatim nezmrzne, predpokladam ze najednou neuhodej mrazy -20°C Tak samo ze bych tam nejel jen kvuli te smesi ale bylo by to pritom. Nekde jsem slysel ze by to melo byt nejak spesl naredene, jinak ze to nefachci spravne jak ma, ale nevim co je na tom pravdy...tak proto jsem se ptal. vždyť voda do ostřikovačů mizí neuvěřitelným tempem, před cvhílí jsem vylezl z auta, jel jsem 120 km v mlze a mrholení, a to je teď pořád, musel jsem stříkat každou chvíli, jsem rád, že mi ten sajrajt nedošel, já bych nic neměnil, normálně ji spotřebuješ ne?
|
2.11.07, 22:42 |
|
|
miomio
|
Vít Široký píše: miomio píše: Matthes píše: miomio píše: Jaky pripravek byste doporucili kdyz mam temer plnou nadrzku letni smesi do ostrikovacu? Da se neco koupit a sam si to naredit? At nemusim platit zbytecne penize v servise? Díky To si delas srandu, v servisu menit vodu v ostrikovacich Tak castou uzij ostrikovace a dopln nadobku nemrznouci smesi, se to nejak smicha a zatim nezmrzne, predpokladam ze najednou neuhodej mrazy -20°C Tak samo ze bych tam nejel jen kvuli te smesi ale bylo by to pritom. Nekde jsem slysel ze by to melo byt nejak spesl naredene, jinak ze to nefachci spravne jak ma, ale nevim co je na tom pravdy...tak proto jsem se ptal. vždyť voda do ostřikovačů mizí neuvěřitelným tempem, před cvhílí jsem vylezl z auta, jel jsem 120 km v mlze a mrholení, a to je teď pořád, musel jsem stříkat každou chvíli, jsem rád, že mi ten sajrajt nedošel, já bych nic neměnil, normálně ji spotřebuješ ne?
No mam tam nejakych 5 litru...to si myslim ze jen tak nespotrebuju...a taky nejezdim kazdy den...proto se po necem podivat musim holt.
|
2.11.07, 22:53 |
|
|
miomio
|
Ja jsem tu porad psal o smesi do ostrikovacu a pritom jsem mel na mysli nemrznouci smes do chladice . No jo no..uz bylo docela pozde...Takze co se tyka nemrznouci smesi do chladice - tak tam by ta smes mela byt nejak odborne namichana v servise. Je to tak?
|
3.11.07, 08:36 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
miomio píše: Ja jsem tu porad psal o smesi do ostrikovacu a pritom jsem mel na mysli nemrznouci smes do chladice . No jo no..uz bylo docela pozde...Takze co se tyka nemrznouci smesi do chladice - tak tam by ta smes mela byt nejak odborne namichana v servise. Je to tak?
No tak lze to udelat i doma v pohode. Koupis koncentrat a namichas s vodou v urcitym pomeru, ale myslim ze v tomhle pripade ti servis kazdy odpusti Pomer jakym se to micha je uveden na baleni. A kdy naposled byla ta chladici smes menena? Treba je jeste OK
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.11.07, 08:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|