Autor |
Zpráva |
cyz
|
Vít Široký píše: Radic píše: Vít Široký píše: pokud můžu doporučit (a nemáš-li s tím zkušenost, fakt nevím), tak si zkus osáhnout klávesnici na nějakým noťasu, mají takový příjemně nízký zdvih a zrovna takové, avšak s klasickým rozložením se dělají k PC, a když mám pak třeba ve škole datlovat do těch normálních knoflíků, tak mě může klepnout, třeba by se ti to zalíbilo.... jinou už sem snad ani neviděl než s těma polovičně vysokýma čudlama klasická se normálně prodává, stojí to od stovky, viz např. http://www.softcom.cz/produkt/klavesnic ... m/?flist=1
Tak řekněme že už jsem měl tu čest dotknout se notebooku. Vím kterou klávesnici máš na mysli, není špatná ale mě je to v podstatě jedno do čeho klepu, jestli to má tady ty oldschool vysoké čudlíky nebo nějaké extra tenké - já jsem si na ty vysoké zvykl v dobách 486tek apod. a nějak mi nevadí.
|
5.11.07, 13:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Vít Široký píše: Sadra17 píše: Vít Široký píše: dohromady nic, ale já bych na takovou nesáhl ani v rukavicích, to je na vyloupání čudlíků a naložení do jarové vody nebo tech. benzínu (před tím doporučuji uschovat fotografii sestavené klávesnice, blbě se to potom zkoumá, co kde bylo ) to radši těch 300kč za jinou lenochu
mě se to praní netýká mam černou klávesnici
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.11.07, 19:22 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
i ta se dá zasvinit... na notebooku mám taky černou a vím, že to jde dokonale, nejhorší je na ní asi pivo, to krom toho, že lepí a je hodně vidět ještě strašně smrdí
|
5.11.07, 19:26 |
|
|
DRYVER
|
Vít Široký píše: i ta se dá zasvinit... na notebooku mám taky černou a vím, že to jde dokonale, nejhorší je na ní asi pivo, to krom toho, že lepí a je hodně vidět ještě strašně smrdí
A proc si polejvas klavesnici na notebooku pivem??? Abys citil aroma toho napoje i dalsi dny?
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
5.11.07, 19:28 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
No to snad ani ne, se prostě někdy stane, to máš takhle stůl, na něm leží notebook, čtu si tw forum, před notebookem talíř s obědem, vedle notebooku rozpitý lahváč za 3,90Kč. Najednou otevřu téma karoserie a tam se vyváří shnilá škodovka pěnou. Dostal jsem záchvat, ne vzteku, ale smíchu, povídám to tátovi, rozkládám u toho rukama a najednou bum a šplouch a já koukám a přemýšlím, kdo je větší blbec.... Ještě že to nebyla Plzeň.
|
5.11.07, 19:41 |
|
|
|