|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
fux.dggn
|
 Stěrače ???
Zdravim, chci se poptat, určitě jste se už setkali s takovými těmi stěrači, jak bych to řekl, bez kovové kostry. Je to lepší nežli ty klasické? A mají stejné uchycení? Díky
|
| 7.11.07, 19:35 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 Re: Stěrače ???
fux.dggn píše: Zdravim, chci se poptat, určitě jste se už setkali s takovými těmi stěrači, jak bych to řekl, bez kovové kostry. Je to lepší nežli ty klasické? A mají stejné uchycení? Díky
Myslíš bezramínkové co jsou na nových autech (tak od r.2003)??
|
| 7.11.07, 19:46 |
|
 |
|
David
|
 Re: Stěrače ???
fux.dggn píše: Zdravim, chci se poptat, určitě jste se už setkali s takovými těmi stěrači, jak bych to řekl, bez kovové kostry. Je to lepší nežli ty klasické? A mají stejné uchycení? Díky Jestli jsou lepší to nevim ale úchyty dělají i na klasické uchycení. Nedávno se tady na to někdo ptal tak pohledej jsou tam i odkazy na ty stěrače.
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
| 7.11.07, 20:05 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Když na to příde tak se dají sehnat i s úchytama na šáde stačí mít ramínka alespoň z feldy, jsem měl dnes možnost koupit na R19 ale cena 380,- za kus mě trochu odradila a koupil jsem oba za 260,- Valeo
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 7.11.07, 20:17 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|