sprej na vystříkání dutin
| Autor |
Zpráva |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 sprej na vystříkání dutin
Kámoš mi doporučoval jakýsí sprej na vystříkání dutin, bohužel zapomněl jak se to jmenuje a tubu vyhodil, má to bílou barvu, stojí 170Kč. Nevíte někdo co to může být? Mám teda problém že na mojem autě už nejspíš dutiny byly stříkané rezistinem s olejem (je to ve dveřích) ale nevím jak jsou na tom prahy. Má smysl to tam stříkat když nevím jestli tam není už ten rezistin nebo je to blbost?
|
| 7.11.07, 12:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
 Re: sprej na vystříkání dutin
cim vic kravin tam nastrikas tim lip...nic bilyho sem do dutin nevidel, jen Motip a ten je takovej srackovo pruhednej lepkavej asi taky za 170 Kc..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 7.11.07, 12:13 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 Re: sprej na vystříkání dutin
kachnis píše: cim vic kravin tam nastrikas tim lip...nic bilyho sem do dutin nevidel, jen Motip a ten je takovej srackovo pruhednej lepkavej asi taky za 170 Kc..
No je to možné....lepkavé to jea prý to strašně štípe na rukách
|
| 7.11.07, 12:28 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
nejlepší podle mě pokračovat razistinem, o tom víme všichni že funguje báječně.... navíc co bychom neudělali na zlost bursíkovi
|
| 7.11.07, 12:29 |
|
 |
|
cyz
|
Vít Široký píše: nejlepší podle mě pokračovat razistinem, o tom víme všichni že funguje báječně.... navíc co bychom neudělali na zlost bursíkovi
Proč busríkovi? Rezistin škodí životnímu prostředí?  Tady na tom se mi právě líbí že se to prodává ve spreji i s rozstřikovacím kroužkem takže nemusím vymýšlet nic na to jak ten rezistin rozstříknout.....
|
| 7.11.07, 12:33 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
neškodí...je to ropný produkt... a ropa je z přírody... když něco vyteče, ukápne, jen se to vrací tam, odkud to přišlo  Já nevím jak ten tvůj sprej vypadá, ale vždycky když stříkám dutiny, používám dlouhou tvrdou hadičku (z hydroštelů, aspoň k něčemu to je dobré), kterou narvu až kam to dá abych se dostal do všech koutů, myslím si, že sprej to nedokáže
|
| 7.11.07, 12:49 |
|
 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
Když sem u přípravků na dutiny...jak to bude příští rok? Pokud vím tak by se měly prodávat pouze nátěrové hmoty bez organických rozpouštědel...(prostě na vodní bázi, jestli sem to dobře pochopil)
Co potom budem dávat do dutin?
Asi si udělám rači menší zásobu rezistinu 
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
 Škoda 742 Forever Team
|
| 7.11.07, 13:15 |
|
 |
|
cyz
|
Vít Široký píše: neškodí...je to ropný produkt... a ropa je z přírody... když něco vyteče, ukápne, jen se to vrací tam, odkud to přišlo  Já nevím jak ten tvůj sprej vypadá, ale vždycky když stříkám dutiny, používám dlouhou tvrdou hadičku (z hydroštelů, aspoň k něčemu to je dobré), kterou narvu až kam to dá abych se dostal do všech koutů, myslím si, že sprej to nedokáže
Dokáže - k tomu se dodává asi 1,5 nebo 2m dlouhá měkká hadička kterou nasadíš na ten sprej a na konci je mosazný kroužek s moc dírkama po obvodu na všechny strany takže to dosáhne úplně všude.
|
| 7.11.07, 13:15 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
k tomu motipu se takova hadicka dava zdarma  ma na konci takovy udelatko, co strika do 4 smeru....
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 7.11.07, 13:16 |
|
 |
|
cyz
|
kachnis píše: k tomu motipu se takova hadicka dava zdarma  ma na konci takovy udelatko, co strika do 4 smeru....
Tak to bude asi ono.
|
| 7.11.07, 13:35 |
|
 |
|
Ales M
|
Ale dyš to tam foukvu r kompresoru pod osmi atmosferama přez hadičku a podobnou trysku....??? Kdo na tom bude líp?? Rezistin je divnej.... je moooc tekutej... to tam foukneš a půlka toho vyteče a druhá přez léto..... Já to stříkám voskem od roberla.... to udělá takovij mastnej film a je tam pořád vrstvička....
|
| 7.11.07, 18:29 |
|
 |
|
Pedro
|
To je právě dobře, že je Rezistin tekutej. Alespoň zateče všude kam má.
_________________ Škoda 120 L 83 Mková
|
| 7.11.07, 20:54 |
|
 |
|
krysolet007
Registrován: 23.7.07, 16:19 Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
no já sem si koupil na zkoužku tohle : http://duhovavila.borec.cz/soudal.JPG ale ještě sem to nepoužil, snad fčil o víkendu to někem našplécham
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
| 8.11.07, 10:47 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Pedro píše: To je právě dobře, že je Rezistin tekutej. Alespoň zateče všude kam má. no přesně tak, vleze mezi plechy (já ho kvůli tomu ještě ředím vyjetým olejem), všecko je potom mastný jako prase, a to že protečou přebytky při aplikaci různými otvor ven nevadí, vím, kde ty otvory jsou, něco pod ně dám (např. po dýlce rozříznutý petky), nachytám to, sleju, a jde to tam znova....
|
| 8.11.07, 11:12 |
|
 |
|
Ales M
|
Ale zkus si to rozebrat na podzim..... Já dyš tam fouknu ten mastnej vosk, tak to udělá takovou mlhu, že dyš to stříkám vzadu v kufru, tak ta mlha leze ze za palubky.... rezistyn je na to moc tekutej a dyš ho tam pošleš pod tlakem, tak se akorád vyprskne na to určitý místo.... tohle udělá mlhu a prolejzá to taky všude a ani v létě to nechčile ven... a po roce ( když sem to auto rozbíral) tak je to porád mastnej souvislej voskovej film.... dyš sem si dělal dveře rezistynem, tak sem za tři měsíce šel a bylo to suchý.... nátěr tam byl, ale uschlo to....
|
| 8.11.07, 12:19 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |