|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mensik4
|
Zmena podsviceni budiku
Ahoj chlapaci.Menil jsem si ted podsviceni na Oct1 rv.01..Jde o to že mi vrchni budiky(nafta, teplota) sviti s mensi intenzitou a navic pokud mam zaple svetla a do toho zapnu zapalovani tak ta intenzita jde jeste niz, teda nez odzkoci rele zhaveni, coz teda nechapu jakou to ma souvislost?..Muzete pomoct?Dík moc zatim je mam otevreny..
|
10.11.07, 21:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Souvisí to dost z odběrem, žhavení ti krátkodobě odebírá i 80A a projeví se ti to úbytkem napětí, proto pohasínají. Eště zkus podrobněji popsat, jaký podsvícení teď používáš, ať se něčeho dopátráme.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
10.11.07, 21:14 |
|
|
mensik4
|
Mám tam červený diody SMD 1206 - Red 45/130 a modrý diody SMD 1206 - Blue 45/130...Jo máš pravdu reaguje to na pokles napětí i na centrál..Dík
|
10.11.07, 22:36 |
|
|
Drak
|
Diody ti svítí moc bodově a nedokážou přenášet světlo přes ty svetlovodný plexiskla, tak proto, zkus použít diody s co největším úhlem vyzařování a když ani to nepomůže, tak prostě jednoduše zabarvi žárovky lihovou fixkou.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
11.11.07, 08:21 |
|
|
wordy
|
Treba brúsit diodu aby bol rovny,a bude dobre svietit
_________________ Favorit 136 LX LPG
|
11.11.07, 09:22 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
wordy, on má SMD , copak na nich je co brousit?
|
11.11.07, 10:31 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|