|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Návštěvník
|
 výměna předních ložisek
Zdravím, zajímalo by mě co je potřeba a jak je náročná výměna předních ložisek na š130. A jestli je lepší měnit hned obě nebo jen to menší. docela mi hučí tak to chci vyměnit, zadní sem si nechal měnit nedávno a nechce se mi dávat za výměnu zas tolik peněz
|
| 19.6.06, 09:22 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Šemik
|
 Re: výměna předních ložisek
Anonymous píše: Zdravím, zajímalo by mě co je potřeba a jak je náročná výměna předních ložisek na š130. A jestli je lepší měnit hned obě nebo jen to menší. docela mi hučí tak to chci vyměnit, zadní sem si nechal měnit nedávno a nechce se mi dávat za výměnu zas tolik peněz
No, když už bych to dělal, tak bych určitě vyměnil obě dvě. Lepší něž do toho za nějaký čas lézt znovu kvůli druhýmu ložisku
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 20.6.06, 13:13 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
no tezky to neni...sundas sroubovakem to vicko na naboji, povolis tu matku a potom sem musel vzitstahovak na buben,nasadit na kotouc a utahovat nez kotouc slez,pac jinak to neslo....no a uz na tebe koukaj loziska  a kdyz je jedno v cudu....ty druhy budou za chvili taky....jo predtim vsim musis sundat kolo a brzdic 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 30.6.06, 01:04 |
|
 |
|
Šemik
|
kachnis píše: no tezky to neni...sundas sroubovakem to vicko na naboji, povolis tu matku a potom sem musel vzitstahovak na buben,nasadit na kotouc a utahovat nez kotouc slez,pac jinak to neslo....no a uz na tebe koukaj loziska  a kdyz je jedno v cudu....ty druhy budou za chvili taky....jo predtim vsim musis sundat kolo a brzdic 
To víčko se skvěle sundavá když na něj nasadíš sponku výfuku ze Škodovky 100 ( i 1000 ). Právě tam ta spona pasuje a dvěma šroubováka lehkým zapáčením je dole
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 30.6.06, 09:11 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|