|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
marek
|
stierače
zdravím všetkých,mám o starosť viac kvôli predným stieračom,ktoré fungujú tak,že ostávajú visieť vo zvislej polohe a to pri každom cykle,pokiaľ ich prepnem na najrýchlejší chod ,tak sa mi občas podarí ich dostať do normálnej polohy no a keď prepnem na ostrekovanie čelného okna tak idú stále až sa sami po asi minúte zastavia.Pokúšal som sa nájsť tu na fóre odpoveď na takýto problém no nič som nenašiel.Myslel som,či by to nemohlo byť relátkom no po 1.neviem,ktoré patrí k stieračom.Je to felicia 1,3 MPI.Prosím pomôžte.Dík.
|
13.11.07, 09:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
U MPi když vyklopíš pojistkovou skříňku tak je to v horní řadě relátek třetí z leva (od volantu)
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
13.11.07, 10:34 |
|
|
marek
|
stierače
tak som vymenil relátko stierače idú ako majú ,len pri ostrekovači čelného skla zostanú stále zvisle.V čom to môže byť?existujú rôzne relátka?zdá sa mi,že je asi na ostrekovač krátky impulz zopnutia ,alebo je to inak?
|
15.11.07, 09:38 |
|
|
DRYVER
|
Re: stierače
marek píše: tak som vymenil relátko stierače idú ako majú ,len pri ostrekovači čelného skla zostanú stále zvisle.V čom to môže byť?existujú rôzne relátka?zdá sa mi,že je asi na ostrekovač krátky impulz zopnutia ,alebo je to inak?
No mas pravdu ze existuji ruzne relatka (napr s cyklpvacem ...) a ten impuls pro spusteni steracu kdyz ostrikujes tam myslim taky je (ale jsitej si nejsem)
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
15.11.07, 17:06 |
|
|
Kristensen
|
Musíš zvolit správné relé
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|