Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
Sadra17 píše: to ne je to cena normálně pro každýho účtujou 130,- hodina
Tak to je jeste krasna cena 130 kc za hodinu. Ve znackovem servise si vezmou 600 za hodinu a ani nemrknes A pokud to je treba nejaka nova audina nebo mercedes, tak ti s cistmy svedomim reknou 900 kc /hod A ty 2000kc si myslim ze taky jeste jde kdyz budou delat vsechyn 4 cepy + loziska + geometrie. Vzdyt jen za geometrii se uctuje klidne 1000kc
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
28.10.07, 20:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
DRYVER píše: Sadra17 píše: to ne je to cena normálně pro každýho účtujou 130,- hodina Tak to je jeste krasna cena 130 kc za hodinu. Ve znackovem servise si vezmou 600 za hodinu a ani nemrknes A pokud to je treba nejaka nova audina nebo mercedes, tak ti s cistmy svedomim reknou 900 kc /hod A ty 2000kc si myslim ze taky jeste jde kdyz budou delat vsechyn 4 cepy + loziska + geometrie. Vzdyt jen za geometrii se uctuje klidne 1000kc
to jo sice to trvá trošku dýl ale furt je to levnější než jinde
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.10.07, 20:22 |
|
|
spartra
|
tak k tomuto servis snad netřeba,jsou více nasrávací práce na fanoušovi
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
28.10.07, 21:05 |
|
|
DRYVER
|
spartra píše: tak k tomuto servis snad netřeba,jsou více nasrávací práce na fanoušovi
Napriklad jake??- na favoritu jde snad skoro vsechno dobre udelat. Ja jsem zatim delal asi nejhorsi praci to ze jsem na skodrane nasazoval polosu do diferaku (trefit se tam tema kamenama, kdyz to dela jeden clovek...) To sem u toho nadaval, pohlavni organy jenom litaly... Od te doby se tomu vyhybam jak to jen jde
O II kombi Look RS
|
28.10.07, 21:13 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
Citace: tak k tomuto servis snad netřeba,jsou více nasrávací práce na fanoušovi
No jooo, ale v té zimě se s tim babrat... navíc času taky moc neni, přes týden na kolejích, a do nového ložiska se mě mlátit kladivem nechce
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
28.10.07, 22:14 |
|
|
DRYVER
|
krysolet007 píše: do nového ložiska se mě mlátit kladivem nechce
To ani nesmis - nebo ho odrovnas hned pri montazi. Jedine pod lis
O II kombi Look RS
|
29.10.07, 15:12 |
|
|
krysolet007
|
Tak sem se jal výměny spodních čepů. Mám jedinou otázku, ty nové čepy sou uplně zatuhlé, nejde s nim pohnout... mám je první nějak rozhýbat?
Jde mi o to, abych ten kolík mohl nasměrovat tak, abych ho nasunul do těhlice bez násilí (kladiva)
|
16.11.07, 16:10 |
|
|
michalkatka
|
krysolet007 píše: Tak sem se jal výměny spodních čepů. Mám jedinou otázku, ty nové čepy sou uplně zatuhlé, nejde s nim pohnout... mám je první nějak rozhýbat? Jde mi o to, abych ten kolík mohl nasměrovat tak, abych ho nasunul do těhlice bez násilí (kladiva)
musíš to nejako rozhýbať, nemusí to ísť úplne ľahko rukou, ale nejakými blickami s tým pohnúť musíš
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.11.07, 19:52 |
|
|
krysolet007
|
Tak čepy vyměněné, šlo to jak po másle. Ale vyskytl se sviňský problém Když sem povoloval šrouby na levém předním kole tak jeden šel strašně ztuha až sem ho urval, hlava pryž, šroub v závitu Co s tím? Cmo musim všecko vyměnit zas... a dá se bez toho šroubu ujet 60km?
|
17.11.07, 13:48 |
|
|
CROWACK
|
krysolet007 píše: Tak čepy vyměněné, šlo to jak po másle. Ale vyskytl se sviňský problém Když sem povoloval šrouby na levém předním kole tak jeden šel strašně ztuha až sem ho urval, hlava pryž, šroub v závitu Co s tím? Cmo musim všecko vyměnit zas... a dá se bez toho šroubu ujet 60km?
Dá ...a co s tím? Asi odvrtat, já mám štefty ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
18.11.07, 16:39 |
|
|
Jarda S.
|
krysolet007 píše: Tak čepy vyměněné, šlo to jak po másle. Ale vyskytl se sviňský problém Když sem povoloval šrouby na levém předním kole tak jeden šel strašně ztuha až sem ho urval, hlava pryž, šroub v závitu Co s tím? Cmo musim všecko vyměnit zas... a dá se bez toho šroubu ujet 60km?
odvrtat nebo na něl navařit matku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.11.07, 18:44 |
|
|
DRYVER
|
Tos ty kola nemel asi hodne dlouho sundany, kdyz jsi ukroutil sroub. Srouby mazat a obcas kontrolovat... Ale kdyz se uz stalo, tak zkus navarit matku (pokud je k cemu) nebo v horsim pripade budes asi muset odvrtavat
O II kombi Look RS
|
18.11.07, 22:11 |
|
|
krysolet007
|
No tak asi odvrtat, ale tim se zkurwí závit ne? Nebylo by jednodušší vyměnit náboj? Žebych sundal těhlicu a hodil to do servisu ať to přelisuje, stejně potřebuju vyměnit aj ložisko...
|
19.11.07, 09:45 |
|
|
Jarda S.
|
krysolet007 píše: No tak asi odvrtat, ale tim se zkurwí závit ne? Nebylo by jednodušší vyměnit náboj? Žebych sundal těhlicu a hodil to do servisu ať to přelisuje, stejně potřebuju vyměnit aj ložisko...
závit se zkurvit nemusí
|
19.11.07, 16:30 |
|
|
Kristensen
|
jen k těm cenám autorizovaného servisu, u nás chtějí za hodinu práce na šáde fávu feldě 290,- bez DPH, nová a stará fobie a stará octáva jsou za 380,- bez DPH a nová octáva a superb jsou za nějakejch 520,- bez DPH
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
19.11.07, 17:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|