|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
haggies
|
pomoc
Ahoj ve spolek.Nevím co už mám dělat.Mám prosbu,jestli už nemá někdo s tím zkušenost.Před půl rokem jsem si koupil octávku 1.9.TDI.sedan.A nevím jestli je to normál nebo ne.Když sní jedu naložený tak má tendence ustřelovat na nerovnostech tak že jí musím docela lovit.A když s ní jedu prázdný tak skoro nic.Až na to že do leví zatáčky to auto se jako převalí přes něco a na druhou stranu se chová uplně klidně.Prošel jsem všechny silentbloky co drží nápravy.A ty se zdají relativně v poho.Přední tlumiče nové a zadní nevim.Ale když zkouším houpat s autem tak se zdá že pruží stejně.Nevěděl by někdo z vás po čem mám jít.Je to pro mě nepříjemný pocit když jedu.Předem moc děkuji za rady.
|
16.11.07, 22:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ales M
|
Kolik to má najeto.... Zkontroluj ještě jednou pořádně ty silembloky předních ramen... Ty kulatý pouzdra... (zadní uložení př. ramen) Vem šroubovák a napruž je o nápravnici nahoru a dolu....
|
17.11.07, 09:39 |
|
|
Kristensen
|
A na zadku to samé, zvedni kolo a zkus za něj vzít jestli nebude někam lítat, okoukni stav pneu zatoč s kolama jestli nehučej ložiska nebo nehrkaj, podívejk se jestli nejsou vyteklý tlumiče, stačí jen jeden a nadělá to neplechu.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.11.07, 10:16 |
|
|
ventYl
|
Ales M píše: Kolik to má najeto.... Zkontroluj ještě jednou pořádně ty silembloky předních ramen... Ty kulatý pouzdra... (zadní uložení př. ramen) Vem šroubovák a napruž je o nápravnici nahoru a dolu....
SILENTBLOKY pre nechapavych silent znamena ticho a blok znamena blok, cize cosi, co tlmi hluk
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
17.11.07, 10:32 |
|
|
haggies
|
Ta octávka podle tachometru má 180000.Ale jako první zkusím určitě ty tlumiče.Měl jsem menší podezření.Pak se uvydí co dál.Jinak moc děkuji za rady.Určitě se ozvu jak jsem dopadl.A co jinak schází te se někde na srazech?že bych rád pokecal o skodkách osobně.Jo a ty silembloky jsem zkoušel ale nevím.Vůle tam jsou ale nevím co normal a co ne.Zatím ahoj.
|
17.11.07, 11:31 |
|
|
Peter50kw
|
Geometria zadnej napravy - ak sa octa pretazi, zadna naprava sa trvale roztiahne a auto ustreluje v zatackach.
|
17.11.07, 12:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ventYl píše: Ales M píše: Kolik to má najeto.... Zkontroluj ještě jednou pořádně ty silembloky předních ramen... Ty kulatý pouzdra... (zadní uložení př. ramen) Vem šroubovák a napruž je o nápravnici nahoru a dolu.... SILENTBLOKY pre nechapavych silent znamena ticho a blok znamena blok, cize cosi, co tlmi hluk
stejně to tu budem plantat jak nás to zrovna napadne, já bych to viděl na tlumiče pohoupal bych levou i pravou zadní a musí se po shupu zastavit ne do nekonečna houpat, měl jsem něco podobného na kombi 1.6 100 koní, výměna zadních tlumičů to je pohádka to vymyslel borec který něčemu rozuměl nebo to občuměl miloš
|
17.11.07, 12:12 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
haggies píše: A co jinak schází te se někde na srazech?že bych rád pokecal o skodkách osobně.
Jo.. uz sme jeden meli. Pristi rok se predpoklada dalsi sraz. Fotky z toho prvniho tu najdes.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
17.11.07, 18:47 |
|
|
Drak
|
Pokud nevíš, jak se to má chovat, tak napružováním silentbloků nic nezjistíš, zajeď si na STK, tam ti s tím za kilo zatřepou a rovnou ti to natisknou na papír, co s tím je a můžeš vesele opravovat. Ztráta známky při nějaké závadě nehrozí, jedná se jenom o kontrolu, sám to využívám, třeba rozházet PN při kontrole na některých autech je porod a po třech hodinách zjistit, že tomu nic není je na infarkt, radši obětuju půl hodinky na zajetí na třepadlo.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
17.11.07, 21:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|