Autor |
Zpráva |
Lukáš
|
Predni kolo Favorit
Chtel jsem se zeptat: Jiz delsi dopu pocituji huceni v levem prednim kole a dnes jsem do neho bouchal a je citet v tom kole jakasi vule.. Cim to muze byt? Dik moc
|
17.11.07, 16:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Ložisko
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
17.11.07, 16:11 |
|
|
Lukáš
|
Na kolik priblizne vyjde nove? A je mozna nejak vymena doma nebo lepsi do servisu? A kolik muze takova vymena stat? dik
|
17.11.07, 16:19 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
výměna v servisu doma bys to jenom těžko dělal a cenu ložiska netušim ale bude kolem cca 1000,-
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.11.07, 16:21 |
|
|
David
|
Sadra17 píše: výměna v servisu doma bys to jenom těžko dělal a cenu ložiska netušim ale bude kolem cca 1000,- stojí 300Kč http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... fc1203b06b
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
17.11.07, 17:38 |
|
|
Lukáš
|
Kdybych s tim jezdil dal, vadi to nejak krom toho ze to citim pri najeti do diry ze se to trepe?
|
18.11.07, 20:19 |
|
|
Ondras83
|
Lukáš píše: Kdybych s tim jezdil dal, vadi to nejak krom toho ze to citim pri najeti do diry ze se to trepe?
podle toho, jak dlouho s tim chceš jezdit, ale radši co nejdřív vyměnit....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
18.11.07, 21:29 |
|
|
Lukáš
|
S tim autem jezdim strasne malo, jestli najezdim tydne 20km tak to je moc... ted pred Vanoci nechci moc vyhazovat penez do auta... takze bych to prave chtel nechat tak, jezdit s tim jde..ale nerad bych nekam jel a naboural se diky tomu nebo mi uleti kolo, atd:D no a taky bych hlavne nerad diky loziska odvalil jeste dalsi veci..
|
18.11.07, 22:10 |
|
|
DRYVER
|
Lukáš píše: S tim autem jezdim strasne malo, jestli najezdim tydne 20km tak to je moc... ted pred Vanoci nechci moc vyhazovat penez do auta... takze bych to prave chtel nechat tak, jezdit s tim jde..ale nerad bych nekam jel a naboural se diky tomu nebo mi uleti kolo, atd:D no a taky bych hlavne nerad diky loziska odvalil jeste dalsi veci..
Tak pokud jezdis tak malo a pristi rok bys to nechal spravit, tak se nic nedej, klidne jezdi dal. Kolo ti neupadne a pokud to je vazne lozisko a bude se to zhorsovat, tak te ten hluk donuti ho vymenit
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
18.11.07, 22:19 |
|
|
Lukáš
|
No ono hluk je v pohode.. ale to kolo se trepe kdyz s nim kyvu z boku do boku.. to si nebude zrovna nejlepsi stadium uz ne?
|
19.11.07, 14:20 |
|
|
DRYVER
|
Lukáš píše: No ono hluk je v pohode.. ale to kolo se trepe kdyz s nim kyvu z boku do boku.. to si nebude zrovna nejlepsi stadium uz ne?
Tak pokud je hluk v pohode (obvykla hlucnost tehle vozidel) a v kole je vule, tak by to mohly byt taky kulaky. Nejelpsi by bylo, kdyby ti s tim kolem nekdo kyval a ty bys mel ruku na kulaku - pokud tam bude vule tak to urcite poznas, nebo s tim kyvej sam ale musis na ty casti dobre videt, aby jsi diagnotikoval zavadu
O II kombi Look RS
|
19.11.07, 18:39 |
|
|
Lukáš
|
Jako v pohode..nejsem zas tak narocny.. takze huceni mi nevadi... kazdopadne to huci to kolo a uz docela dlouho... ale az ted se zacalo vice kyvat... vjel jsem do diry docela velke tak tim jsem tomu lozisku dle meho nazoru hodne pomohl..
|
19.11.07, 19:14 |
|
|
Lukáš
|
Co je ten kulak?
|
19.11.07, 19:15 |
|
|
DRYVER
|
Lukáš píše: Co je ten kulak?
Kulovy čep co spojuje rizeni s těhlicou, a rameno s těhlicou. Na te predni naprave mas 4 kulove cepy. Tehlice je takovy kus zeleza v nemz drzi lozisko kola (náboj) a spodni cast tlumice.
O II kombi Look RS
|
19.11.07, 19:21 |
|
|
Drak
|
Co to je proboha za ludru? Když už ložisko, tak SKF, nebo Timken, tady ty domácí výroby moc nevydrží.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
19.11.07, 19:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|