Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 21:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Prosim o radu 
Autor Zpráva

Příspěvek Prosim o radu
Dobry den, asi bude znit tento dotaz hloupe, ale stejne se radsi zeptam. Mam nove Octavii 2001 kratce a po vymene oleje mi rekli, ze se mi nekdy ukaze na auto PC, ze si ho mam vymenit a ze az se to stane, takze jistym postupem (klicek plus tlacitka na pristr. desce)si ho mam sam vynulovat. Cekal jsem na to a ted se mi stalo, ze pri zastrcenem klicku se mi ukazalo na pristojovce: pocet ujetych km, pak maly napis service a pak si nejsem jisty, ale asi cislo 1400. Pri dalsim otoceni vzdy napis service zmizel. Rekl jsem si, ze to bude asi upozornovani na zminenou servisni prohlidku a po par pokusech nulovani uz to tento napis nepsalo...Po nasledne debate s jinym vlastnikem Octavie mi bylo receno, ze napis service ma svitit zaroven s napisem OIL a zaroven ma byt zobrazen jeste cca 30sek. po nastartovani...Ted mi to vrta v hlave.. Poradi nekdo? :roll:

18.11.07, 23:03
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
no mě hlavně nejde do hlavy proč by jsi to měl nulovat, přece pokud ti mění olej tak i když by ti ho vyměnili v době kdy neblikal Oil tak ti běžným nulováním servisu v podstatě vynulují interval a jedeš od znova.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

19.11.07, 08:21

Příspěvek 
Taky si to myslim a i jsem to pri vymene vyzadoval!!! Ale pry "kolega, co ma ten notebook, tam zrovna neni a ze at si kdyztak prijedu jindy, ale ze na tom nulovani nic neni, ze to nemam resit". Proste ze me udelali debila a poslali do p..... Kluli tomu servisu jsem mel i jiny problemy, tak uz tam nepachnu, ale s tou vymenou bych to rad dovyresil...

19.11.07, 08:42
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]