Autor |
Zpráva |
zokot
|
Co hustíte?
Jak moc foukáte zimní kola ? Stejně jako letní nebo víc?
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
20.11.07, 06:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
FerdikF
|
pořád hustím 2,2 na všechny čtyři (klasika 165/70 13)
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
20.11.07, 06:40 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
foukám zimní jako letní , 2,3 do všech
|
20.11.07, 08:12 |
|
|
bobo23
|
Taky foukám zimní jako letní... něco kolem 2,4...
|
20.11.07, 09:26 |
|
|
zokot
|
Slyšel jsem že zimní je třeba foukat víc než letní, že jsou měkčí.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
20.11.07, 09:39 |
|
|
michalkatka
|
zokot píše: Slyšel jsem že zimní je třeba foukat víc než letní, že jsou měkčí.
zmes gumy je mäkšia... fúkať by sa mali tak ako letné...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.11.07, 15:47 |
|
|
Kristensen
|
měly by se foukat trochu víc protože tam jde o to že když to přezouváš nebo jen dofukuješ před přezutím tak je teplota zhruba asi 10 stupňů no a jelikoš s nižší teplotou se tlak zmenšuje tak poto při -20 nebudou mít 2,0 na který jsi to nafouknul ale třeba jen 1,7
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.11.07, 17:24 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja zimaky vpredu 2 a vzadu 2,2 a rezervu na 5
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.11.07, 19:41 |
|
|
Drak
|
To vozíš místo rezervy gumu na náklaďák?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
20.11.07, 19:43 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Drak píše: :shock: To vozíš místo rezervy gumu na náklaďák?
No ne, ale kontroluju to tak jednou za pul roku a kdyz ji vyndam tak ma kolem 2 ... Takze bych nerad nekde menil kolo a este pumpoval pumpickou ... upustit je jednodusi
|
20.11.07, 19:44 |
|
|
cyz
|
Matthes píše: No ne, ale kontroluju to tak jednou za pul roku a kdyz ji vyndam tak ma kolem 2 ... Takze bych nerad nekde menil kolo a este pumpoval pumpickou ... upustit je jednodusi
heh...tak to bych nechtěl vidět tu ránu kdybys do něčeho vrazil předkem a ta rezerva by praskla jako nejspíš není v pořádku, já jsem tlak v rezervě na 120ce nekontroloval 3,5 roku a po těch 3,5 letech jsem ji vytáhl a pořád měla 1,6
|
20.11.07, 21:26 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
cyz píše: Matthes píše: No ne, ale kontroluju to tak jednou za pul roku a kdyz ji vyndam tak ma kolem 2 ... Takze bych nerad nekde menil kolo a este pumpoval pumpickou ... upustit je jednodusi heh...tak to bych nechtěl vidět tu ránu kdybys do něčeho vrazil předkem a ta rezerva by praskla jako nejspíš není v pořádku, já jsem tlak v rezervě na 120ce nekontroloval 3,5 roku a po těch 3,5 letech jsem ji vytáhl a pořád měla 1,6
No je v dezolatu se chystam uz par let do pneuservisu Mam jednu skoro novou OR6 tvrdou jak kamen a jednu OR34 ...
|
20.11.07, 21:32 |
|
|
CROWACK
|
cyz píše: Matthes píše: No ne, ale kontroluju to tak jednou za pul roku a kdyz ji vyndam tak ma kolem 2 ... Takze bych nerad nekde menil kolo a este pumpoval pumpickou ... upustit je jednodusi heh...tak to bych nechtěl vidět tu ránu kdybys do něčeho vrazil předkem a ta rezerva by praskla jako nejspíš není v pořádku, já jsem tlak v rezervě na 120ce nekontroloval 3,5 roku a po těch 3,5 letech jsem ji vytáhl a pořád měla 1,6
no jo, když je vyrzelej ráfek, tak to prostě už tak nedrží no, já vždycky když přendávám kola na zimní nebo naopak, si pučuju kompresor, protože su líná potvora a pumpičkou se mi nechce...pak dofoukávat každej měsíc a tak, rezerva jednou za půl roku na 5 a je klid jinak hustím jako v létě, kdž tam bude trocha míň se houby stane, nejezdím 200km v kuse aby se kord přehřál a aspoň to nehrabe na sněhu...horší je když sou nafoukaný moc, to pak skáče jak koza...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
20.11.07, 21:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: měly by se foukat trochu víc protože tam jde o to že když to přezouváš nebo jen dofukuješ před přezutím tak je teplota zhruba asi 10 stupňů no a jelikoš s nižší teplotou se tlak zmenšuje tak poto při -20 nebudou mít 2,0 na který jsi to nafouknul ale třeba jen 1,7
přesně tak, pokud to nenafoukáš tak jezdíš jak s přitaženou brzdou mně se nechce před barák, co mám za gumy na fábce, ale můj tlak je 2.4 minimum, minulý rok jsem jel z ostravy, jak kdybych táhl karavan a měl jsem 2.00 miloš
|
20.11.07, 22:08 |
|
|
cyz
|
Nad myšlenkou bezdušových kol na zimní sadě na 105ce jsem zlomil hůl....myslím 3 ze 4 kol jsou tam s dušema, ráfky dobité, pokřivené, rezavé, závaží jak z autobusu...pěkné jsem nechal na letní a na ty podmínky v zimě se mi nové nechtělo kupovat (spíš na to nikdy nebyly prachy)
|
20.11.07, 22:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|