|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
preliačina na zadných dverách fábie
| Autor |
Zpráva |
|
plukovnik
|
 preliačina na zadných dverách fábie
Keďže niektorý z mojich susedov nevie ako sa má vystupovať, tak mi jedného letného dňa pri vystupovaní zo svojho auta urobil preliačinu na zadných dverách mojej fábie. Preliačina nie je veľka cca 3cm, a ani nie je hlboká, ale pri určitom uhle pohľadu je vidieť. ( lak nie je poškodený.)
Chcel by som sa opýtať, koľko by stálo vyrovnanie preliačiny a aká metóda sa na to používa, lebo neviem či sa mi to cenovo oplatí. Ďakujem za odpoveď.
|
| 20.11.07, 22:42 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Drak
|
Cenově se to asi nevyplatí, někdy se to zadaří vyrovnat, aniž by barva odpadla, ale ona se odfoukne a začne to rezavět pod tím, leda vyrovnat, vybrousit vykytovat a přelakovat, pokud se jedná o metalízu, tak celej díl, pokud ne, tak aby to nebylo moc vidět, tak od hrany ke hraně a sousedovi dát přes držku, ať si příště dá pozor.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 20.11.07, 22:58 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
A co nahrat fenem a ochladit sprejem ... nekde to bylo na videu ... 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 20.11.07, 22:59 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Hledej na netu u nás jsou firmy který rovnaj právě takový doliky bez poškození laku, různejma háčkama a různejma ránama, určitě se někdo takovej najde i u vás.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 20.11.07, 23:04 |
|
 |
|
maca
|
 Re: preliačina na zadných dverách fábie
plukovnik píše: Keďže niektorý z mojich susedov nevie ako sa má vystupovať, tak mi jedného letného dňa pri vystupovaní zo svojho auta urobil preliačinu na zadných dverách mojej fábie. Preliačina nie je veľka cca 3cm, a ani nie je hlboká, ale pri určitom uhle pohľadu je vidieť. ( lak nie je poškodený.) Chcel by som sa opýtať, koľko by stálo vyrovnanie preliačiny a aká metóda sa na to používa, lebo neviem či sa mi to cenovo oplatí. Ďakujem za odpoveď.
já jsem měl promáčklinu na prahu a nechal jsem to zakytovat a udělat rozstřik
není to znát...
|
| 25.11.07, 20:01 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Záleží na tvaru a na rozsahu, ale třeba na ďolíčky od krup se používá taková nějaká spešl mašinka a vidět to pak není.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 25.11.07, 21:35 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dolík se rovná tak že se natáhne tmelem dobrousí stříkne jak kdy i větší plocha a celé nebo část se přelakuje když šást se strojně doleští, záleží co máš za barvu nebo metlu, já jsem měl kompet odřený přední blatník stříbrná metla, postupně jsem vytmelil rýhy a fik fik sprejem, nakonec jsem poupil origo sprej a lak a nepoznáš, na jaro to ještě zleštím 3M a jak nové, vytahovat dolík moc nejde teplem vžádném případě, vylepšit to jde že si vemeč knížku jak návoud k použití felicia a přes ní to vemeš třeba důlčíkem na střed dolíku , ale bude to poznat, yatahovat svařováním je nesmysl karoserie je pozinkovaná miloš
|
| 2.12.07, 18:47 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |